Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 vs PS5 či Xbox (pro rok 2025)

vejniik

Otázka

Zdravím, plánuji koupi konzole. Nejsem hráč co u toho bude sedět, ale na občasné hraní sportovních her případně automobilních. Víceméně jen Fifa. Mám otázku jakou konzoli zvolit pro mé hraní ps5 mi přijde ažaž ale nejsem zkušený v konzolích vždy jsem byl PC. Pak mi ještě asi nevadí Xbox ale X určitě ne. Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

xbox x jiz nekoupíš nebondraze

ps4ka je za danou cenu co doprodavají blbost

PS5ka v nejáké akci po Vánocích za 11k s mechanikou by šla

pro občasné hráče bych volil jetou xbox series S někde na bazaru za 4k. Malé, skladné a splní to co chceš.

Každopádně Fifa/FC je spíš gambling a ztráta času. Ale každej má právo si dělat co chce, tedy proč ne.

Odkaz ke komentáři

• 0
před 2 hodinami, mirai_trunks napsal:

xbox x jiz nekoupíš nebondraze

ps4ka je za danou cenu co doprodavají blbost

PS5ka v nejáké akci po Vánocích za 11k s mechanikou by šla

pro občasné hráče bych volil jetou xbox series S někde na bazaru za 4k. Malé, skladné a splní to co chceš.

Každopádně Fifa/FC je spíš gambling a ztráta času. Ale každej má právo si dělat co chce, tedy proč ne.

Ahoj,

děkuji za odpověď. Taky mi dává smysl asi ten Xbox S, pak mám nabídku za služby od O2 ps5 s mechanikou za 8,999Kč, ale právě se bojím že to za půl roku zase pomine a bude se mi na to prášit. 

A proč gambling? Nebo myslíš to online hraní? Asi se podívám na ty bazarové Ska, ale jiná hra něž FC/FIFA mě nenapadá co by mě bavila, možná ještě formule =D

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak u fify/eafc záleží na tom, jaký mod chceš hrát. Pokud normální offline karieru, tak gambling ani moc nee. Ale FUT/UT, ten kartičkový mod, je víceméně čistý gambling. Pokud u hry nechceš prosedět týdny/měsíce a vydělat si na lepší karty/hráče hraním, tak tě hra hodně ponouká abys koupil fcpointy za reálné love.

Jinak na občasné hraní doporučuji bazarové xko s, stojí pár šupů, vezmeš gamepass či jak, eapass a máš dost her. No a když tě to přestaně bavit, předplatné zrušíš, konzolu dáš do sklepa a třeba za půl roku zas vytáhneš.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu