forefather Odesláno Leden 10 Nahlásit Odesláno Leden 10 Vyhrál jsem kredit 2000kč, který nevyužiju. Takže ho nabízím za 1000kč a věřím, že se bude někomu hodit. Vážnému zájemci zašlu víc info. Tango23 reagoval na 1 Citovat
petrhopa Odesláno Leden 10 Nahlásit Odesláno Leden 10 Beru. Jseš to ty Radku? Tango23, okajos a liborpoulik reagoval na 1 2 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 10 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 10 A kdyby to nejak neklaplo, taky mam zajem okajos reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 12 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 12 Zatim jsem zadnou zoravu nedostal. okajos a Tango23 reagoval na 1 1 Citovat
petrhopa Odesláno Leden 13 Nahlásit Odesláno Leden 13 Výsledek dle očekávaní. Máme za ty roky solidně vyvinutý odhad a taky lecos pamatujeme. okajos a Tango23 reagoval na 2 Citovat
Tango23 Odesláno Úterý ve 21:37 Nahlásit Odesláno Úterý ve 21:37 Mě to bylo už hned jasné že to bude podvod. Profil viz. foto Registrace Sobota okajos reagoval na 1 Citovat
Kamel Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Registrace leden 10 a poslední návštěva leden 10...takže co čekat Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.