Nemec30 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 nejde CECH-300xX má už kompletně předělaný flash a nejde na něj použít žádný flasher + určitě nemáš základní FW menší jak 3.55 v tvém případě můžeš jen čekat na nový CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carbonsolid Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ja už to vyměnil za XBOX 360 ale děkuji za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 No keď to takto pôjde ďalej, tak ľudia prestanú javiť záujem o ps3 (možno už neprejavujú, neviem, neskúmam). Všetko je to o biznise a v tomto prípade aj hackeri potrebujú zarobiť povedzme cez TB. Čiže až tak by som sa neobával toho, že Sony tvrdo zakročí a že sa boja vydať nové CFW. TB sa normálne predáva v eshopoch a zjavne to ani sony nevadí inak by už dávno zakročila. Bol by blbec ten, kto by si dojnú kravu nechal vypustiť z rúk. Časy Geohota sú preč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 Podle TÉTO zprávy se podařilo týmu REBUG přivést konzole běžící na CFW 3.55 zpět na PSN a umožnit tak jejich majitelům zase alespoň na chvíli okusit ten pocit být online. Jak se uvádí, zřejmě to dlouho nepotrvá, než Sony provede protiopatření, nicméně je to známka toho, že PS3 scéna ještě není zcela mrtvá a že skulinky v nejnovějších FW a zabezpečených PSN serverech zde stále jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2012 konečně .díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 akorat me mrzi ze nejdou dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 takže ps3 cech 3004-b ide downgradovať či čo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 3004 nejde downgradovat vůbec od CECH-3k je předělanej celej systém konzole ktereje se úplně liší od starých. Jediný co týhle konzoli pomůže je novej CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Dobrý den, mám problém s ps3. Flashnul jsem si ps3 i jsem nainstaloval Multiman a nahrál do složky game na flashce staženou hru ale když zapnu Multiman tak se mi tam ta hra vůbec nezobrazí už si s tím opravdu nevím rady.... byl bych opravdu moc vděčný za jakoukoliv pomoc a ještě když jsem si tam nainstaloval nejnovějšího Multimana tak mi to nešlo spustit a házelo chybu 80029519 tak jsem nainstaloval starší verzi a už se mi to spustí. Ještě jsem chtěl poprosit o nějakou dobrou stránku s ps3 hrami, neboť je táké možné že hry které jsem zkoušel byly poškozené. Děkuji za odpovědi. Ps. vím že to píšu jako tatální ♥♥♥♥♥ ale už si fakt nevím rady :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 co tam máš tet za CFW? jakou verzi multiMANa si nainstaloval? do jaký složky hry kopíšuješ? HDD máš naformátovanej na FAT32? na hry máš třeba ps3iso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 CFW mám Wanikoko, verzi multiMana 4.02, hry kopíruji do složky GAMES na flashce, flashku mám naformátovanou na FAT32. Ps3 mám z druhé ruky a předchozí majitel tam nějaké hry měl a stále tam jsou protže kddyž zapnu Filemanager tak je tam vidím ve složce game ale nevím jak je mám spustit jestli to vůbec nějak jde. Jsem úplný začátečník :( za stránku moc děkuji. A ještě mi nejdou instalovat žádné PKG aplikace vždy mi to vyhodí error 80029563 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 nj tak nejdřív začni tím že přeinstaluj CFW na kmeaw. nejdřív tam nainstaluješ zpátky OFW 3.55 a pak zase CFW ale jinej typ. Waninkoko neni dobrej CFW. potom smázni multiMANa, a nainstaluj ho znova(kdo ví co stim udělal minulej majitel, lepší nezjištovat a přeinstalovat :D) hry dáváš dobře do šložky i systém souboru máš dobře na FAT32 tam problem nebude. jinak když ses koukal do složky GAME ve filemanageru tak tam se ukládají PSNhry, instalovaný data z her a prostě všeobecně všechno co nainstaluješ z PKGčka, odtud se hry nespouští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Ok moc děkuji za pomoc hned jdu na to. A ještě jsem se chtěl zeptat když k čemu je ten program Lv2 a kdy ho mám zapínat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 v CFW kmeaw už neni potřeba(už je v CFW samotným). prostě ho smaž pokud ho tam máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 hurá už se mi tam nahrála hra a i se ukazuje v multimanu ale když jí chci spustit tak se mi to normálně vrátí do menu a kliknu na ní jako kdybych chtěl spusti origo hru v mechanice ale potom to zčerná a nic se neděje :( a nebo když to nezčerná tak to napíše chybu 80010017 už fakt nevím několikrát jsem vše přeinstalovával a nic prostě pořád mi to nefunguje:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 to už bude špíš chybně stažená hry si myslim, a nebo ty hry tam dáváš ve špatným seřazení složek je to X:\GAMES\BCESXXXXX\PS3_GAME atd... (může to být i BLUS, BLES to je jen region v jakým je ta hra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 ta hra začíná BLES a kam jí mám teda dát? mám jí nechat normálně v GAMES a nebo v Games mám vytvořit BCESXXXXX a tam to vložit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Já vkládal hry do složky GAMEZ (lepší kompatibilita) a tam vložil hru v id složce BLESxxxxx... Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 ok děkuji. Ještě by mne zajímalo jak je možné že když si dám hru do složky GAMES tak se mi zobrazí v Multimanu ( nejde spustit ale zobrazí se mi) ale v Rogero Manageru se mi ani nezobrazí :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Možná nemáš nastavenou cestu ke hře. Zkus GAMEZ Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 jenom multiMAN má myslim nastavený že prohlídne všechny možný cesty kam by si mohl dát hru (GAMES/GAMEZ/BDRIPS...), u ostatních managerů se musíš kouknout pro jakou složku je nastavenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 moc děkuji za odpovědi du to zkusit ale je divný že ta hra mi nejde spustit přitom je v pořádku už sem i několikrát přeinstalovával multimana ale vždy to hodí chybu 80010017 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
europan Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 vyskusaj ju spustit cez select x a mozno pojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 mám normálně zmáčknout select a x? omlouvám se za takovéhle ♥♥♥♥♥♥ní dotazy ale už si opravdu nevím rady :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 spust MM najed na hru a zmackny select+x... jak vypada tvoje cesta s hrou? hdd0/GAMES(Z)/BLESxxxxx? neco proste musis delat spatne. Stahujes si vubec cracknute eboots k hram? Novejsi tituly nespustis bez noveho ebootu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.