BigMen Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Já teďka budu kupovat licence na Minecraft, kdyby jste někdo chtěl, tak napište ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Pokec ? Ok dobře ...... kdo mi vysvětlí o co v té hře jde, vyhrává bludišťáka. Kdo mi vysvětlí proč grafika z roku 2 vyhrává 2 bludišťáky. Kdo mi řekne proč to hrajete má u mě 3 bludišťáky. Go! :D 1. je to sanbox hra nejde tam o nic mužeš dělat co chceš 2.grafika je tokova kvuli 2 duvodum 2a. první je že i když máte super mašinu tak hodnota fps se rovná teplotě vaší ledničky 2b. druhý je že to děla jen notch 3.tak proste me to baví , je to dobrý , sranda dá se postavit co tě napadne krom kolečka nebo koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 No..detail xDD ...ale prostě v minecraftu se dá udělat cokoliv co vás napadne akorát sehnat materiál :D kdyz jedes free nemusis schanet zadny material. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 kdyz jedes free nemusis schanet zadny material. jakej free?? jaka je to verze? nebo kde to sezenu? :D chcu si pohrat s TNT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2011 kdyz jedes free nemusis schanet zadny material. :) Myslis to na jejich webu ? nebo kde ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 já bych potřeboval vědět jestli mi někdo pomůže vyřešit se zamrzáváním minecraftu. Stáhl jsem si už tu a tu verzi a zjistil sem že tam je furt ten samej problem a to že po okolo 30min hraní se hra sekne a nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 možný 2 věci: 1) bug - java , nojo. 2) divnej PC nebo starej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 já bych potřeboval vědět jestli mi někdo pomůže vyřešit se zamrzáváním minecraftu. Stáhl jsem si už tu a tu verzi a zjistil sem že tam je furt ten samej problem a to že po okolo 30min hraní se hra sekne a nejede. Ježiš...:roll: Všeobecnej a velmi častej problém nelegálních verzích. Vyřešíš koupením originální hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Toto je dobre http://www.youtube.com/watch?v=JXmSUKrFemc&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 čus zajímalo by mě k čemu je kompas?Víte někdo? jako na některých místech se kompas jakoby zblázní že začne ukazovat jakoby jen na jedno místo v zemi čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 podle mě je k tomu aby si věděl kde máš barák.. (můj tip) a nebo ukazuje zombie spawn :D v lepsim pripade. skus kopat do toho mista kam ukazuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehous Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 kopal a došedl sem jen do toho šutru co nejde rozbít nic tam nebylo.nebo jako že by to byl magnet?:D že by to tak skákalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.minecraftwiki.net/wiki/Compass&ei=xSnQTf-eE8vJsgby5P2-Cw&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB8Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.minecraftwiki.net/wiki/Compass%26hl%3Dcs%26sa%3DG%26biw%3D1024%26bih%3D644%26prmd%3Divns tady to je :) na tyhle strance je strasne moc zajimavejch vecí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Jen tak pro zajimavost.. nasel sem nekonecnou jeskyni (nasel sem v ni zatim okolo 17 diamantu) :D a hele co je to za zvuk takový "huuuu" to je duch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Hh, s kámoš ze školy (hrajem spolu na jednom serveru) si nakradl 3x 64 diamantů, hroznej parchant :D ZÁVIST! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 Máš ho kyberneticky nakopat do koulí nebo mu udelat pod jeko dolama lávovej prikop :D az se propadne tak se spali :D zatim mu pokrades diamanty a máš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2011 A proč bych to jako dělal? Je to kámoš :lol: ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Tak dnes rozjíždíme z kámošem server na Minecraft Betu na fakahedě, pár týdnu jsme to měli na hamachi ale už nám ty lagy začli lézt na mozek, takže během pár hodin tu budeme mít připravenej server z 10 slotama (pro začátek) IP atd se dozvíte ihned jak bude možné. Prvních 5 lidí dostane na našem serveru 128 diamantů, 256 goldů a 768 železa (myslím tim už připravené bloky :)) a 5-10 lidí dostane 64 diamantů, 128 goldů a 512 železa. Pro členy C-F platí dvojnásobek! Takže pokud máte někdo zájem, tak mi napište na PM :) Doufám že se tu najde někdo kdo by na náš server přišel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 zadny info o funkcich? Zamykani,login,iConomy? (Sem bývalý admin a tohle bych řekl nestačí uvést) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 No funkcí tam snad bude dost a časem se budou furt a furt přidávat, plánujeme např PvP arény a hlavně ted děláme pozemky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 No zrovna hledám server na Minecraft.. :D Kdyby jste ho nějak rozjeli tak napište, přidám se... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Jasný, server už je dostupnej, akorát tam není vůbec nic, ted kámoš upravuje, dáme tam základní věci a pak sem hodíme IP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Tak >> IP: 93.91.240.128:27647, zatím jsou tam jen základy a maličké městečko, a ta akce stále platí :) Tak přijdte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Tak sem se tam zastavil :) je to dobry ale asi na to mam slabej net :/ kdyz neco postavim tak to tam je pak to zmizne a pak to tam je :D nebo kdyz chcu otevrit kutilskej koutek tak nemuzu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.