Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Minecraft koutek

stevens129

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pokec ? Ok dobře ...

... kdo mi vysvětlí o co v té hře jde, vyhrává bludišťáka. Kdo mi vysvětlí proč grafika z roku 2 vyhrává 2 bludišťáky. Kdo mi řekne proč to hrajete má u mě 3 bludišťáky. Go! :D

1. je to sanbox hra nejde tam o nic mužeš dělat co chceš

2.grafika je tokova kvuli 2 duvodum

2a. první je že i když máte super mašinu tak hodnota fps se rovná teplotě vaší ledničky

2b. druhý je že to děla jen notch

3.tak proste me to baví , je to dobrý , sranda dá se postavit co tě napadne krom kolečka nebo koule

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych potřeboval vědět jestli mi někdo pomůže vyřešit se zamrzáváním minecraftu. Stáhl jsem si už tu a tu verzi a zjistil sem že tam je furt ten samej problem a to že po okolo 30min hraní se hra sekne a nejede.

Ježiš...:roll: Všeobecnej a velmi častej problém nelegálních verzích. Vyřešíš koupením originální hry!

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Tak dnes rozjíždíme z kámošem server na Minecraft Betu na fakahedě, pár týdnu jsme to měli na hamachi ale už nám ty lagy začli lézt na mozek, takže během pár hodin tu budeme mít připravenej server z 10 slotama (pro začátek) IP atd se dozvíte ihned jak bude možné. Prvních 5 lidí dostane na našem serveru 128 diamantů, 256 goldů a 768 železa (myslím tim už připravené bloky :)) a 5-10 lidí dostane 64 diamantů, 128 goldů a 512 železa. Pro členy C-F platí dvojnásobek! Takže pokud máte někdo zájem, tak mi napište na PM :) Doufám že se tu najde někdo kdo by na náš server přišel!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu