Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 337
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
asi bych to ukončil někdo preferuje Altaira někdo Ezia, no a kdo znich je zženštilý je blbost, ty dva byli víc chlap než mi všichni dohromady :D

Ještě ne konec...:) topic není o Altairovy ani Eziovy..., ale Relevations..., takže hned jak bude mít někdo nějaké info - prosím sem. (aha, možná si chtěl ukončit Altaira a Ezia :) ).

Pravda, pravda, pravda...

EDIT: jak ,,byli,, ? Ještě budou...v jejich ,,posledním,, díle.

Bart777: jj, vím.

Odesláno
Kdyby kazdy splnil to co nasliboval tak uz je herni prumysl tak o pet let vepredu :D Ale Ubisoftu verim, zatim me nezklamali a to co vytezili ze serie AC je neuveritelne......

jj, Ubisoft je boží..., mě zklamali jen s Avatarem...nic proti..., ale hra je podle mě naprosto béčkový titul..., měl navíc. Ale to prý bylo i kvůli nátlaku k vydání - k filmu. Nebo co...Jinak Ubisoft - Legenda :)

To jak dali na protesty lidí kteří říkali, co je v AC špatně a chibí a Ubisoft to vše napravil v AC II, to je neuvěřitelný...

Odesláno
by mě zajímalo o čem to bude, myslel jsem si že na konci AC:brotherhoodu jak probodl tu bloncku(ta asi v revelations nebude co) a desmond si lehnul vedle ní tak příběh skončil

Nespoileruj!! :D

Ona tam asi nebude..., děj má být, že Desmond teď má něco s tím mozkem...zdravý bude, když se všichni ti tři sejdou nebo co...:D , nějak tak...Jinak Ezio najde v Masyafu Altairovu knihovnu...po té jde (kdo jiný než) Templáři...do té knihovny musí být 5 klíčů...Ezio se je vydá hledat a jsou někde v Konstantinopoli...tohle mám z re-play :D

Odesláno

JJ ubisoftu zklanim poklonu jak dokazali druhy dil vyrazne vylepsit, ostatne dlouho uz jsem nevidil tak moc dobre upgradovany druhy dil..... plus jim ted podkourim i za Rayman Origin, coz pro me byla jedna z vubec nej her z E3.... Jinak nedavno jsem se zrovna s nekym bavil jak je ten pribeh absolutne sileny, kdyz vezmu v uvahu ze to mohla bejt uplne normalni hra ze stredoveku a nakonec se z¨to zvrtlo v nejaky super mimozemsky konspirace skoro jak z Akta X :) Jsem zvedav co z toho nakonec vytezi a doufam ze dostoji slibu ze nechteji byt jak v Lostech, kde se jen nabaluji dalsi otazky a odpovedi se nedockate.....v relevations pry konecne pochopime o co vlastne go......jinak to ze bude Desmond uveznen v animu/vlastni mysli nebo kde vlastne je podle me chytre, protoze mu to umozni zabavnejsi "lezeni" nez bylo v ACB, tam to zavanelo trapnosti :D

Odesláno
JJ ubisoftu zklanim poklonu jak dokazali druhy dil vyrazne vylepsit, ostatne dlouho uz jsem nevidil tak moc dobre upgradovany druhy dil..... plus jim ted podkourim i za Rayman Origin, coz pro me byla jedna z vubec nej her z E3....

Ani nemluv!!! Rayman, podle mě taky jedna z nejlepších her na E3! A super je, že se vrátily do 2D! Z toho gameplay co tam ukazovali..., já...byl...beze slov...A BUDE TO I NA PC!!! Pro dva!!! Fakt ten Rayman..., ten mě naprosto nadchl!

Jinak, ještě k E3..., Ubisoft konference taky byla nejlepší...měli to prostě nejlépe připraveno a vlastně jsem se tam dozvěděl nejvíc a viděl nejvíc...Klobouk dolů...:)

Odesláno

Desmond alias Ezio :D bude v komatu a bude hrat za altaira musi si nejak srovnat ten mozek... , aby se mohl dostat z komatu.

Hele novy assassin creed bude na stejnem miste jako ten prvni díl ? Ukazky me trochu zmatli

2:15 minut, protoze to vypada jako v jednicce mezi temi prvnimi misemi jste ste veze taky skakali. :)

Ps: nevite jak se jmenuje ta pisnicka?

Odesláno
Desmond alias Ezio :D bude v komatu a bude hrat za altaira musi si nejak srovnat ten mozek... , aby se mohl dostat z komatu.

Hele novy assassin creed bude na stejnem miste jako ten prvni díl ? Ukazky me trochu zmatli

2:15 minut, protoze to vypada jako v jednicce mezi temi prvnimi misemi jste ste veze taky skakali. :)

Ps: nevite jak se jmenuje ta pisnicka?

Ano vratis se do masyafu, uz se to tu resi ;)

Jinak pisnicka se jmenuje Iron a je od WOODKID (do ted nevim jestli je to skupina nebo capek, ale posloucham to furt) :)

Odesláno

Ach jo to sem neco rekl tim na pul chlap na pul zenska je to jako dnesni buzny obecne se jim rika samponci ! Samozrejmne ezio tohle neni ale treba oproti Altairovy je to neco jinyho ale v Revelations urcite bude moudrejsi. Takhle na me pusobil ezio hlavne v AC2 v Bh uz moc ne ale taky trochu ....

Th0ca : ok dobre ze ses priznal chlapce ;) , rekni mi kdo neprdi, nekrka atd ... Asi ty a mas muj obdiv :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu