DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 A ten nekdo je prekvapive Ultim :D V tom pripade je ale zsenstili i Altair :) A vicemene vsichni dnesni herni hrdinove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 asi bych to ukončil někdo preferuje Altaira někdo Ezia, no a kdo znich je zženštilý je blbost, ty dva byli víc chlap než mi všichni dohromady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 asi bych to ukončil někdo preferuje Altaira někdo Ezia, no a kdo znich je zženštilý je blbost, ty dva byli víc chlap než mi všichni dohromady :D Ještě ne konec...:) topic není o Altairovy ani Eziovy..., ale Relevations..., takže hned jak bude mít někdo nějaké info - prosím sem. (aha, možná si chtěl ukončit Altaira a Ezia :) ). Pravda, pravda, pravda... EDIT: jak ,,byli,, ? Ještě budou...v jejich ,,posledním,, díle. Bart777: jj, vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jj chtěl sem ukončit Al. vs Ezio :D to že sem napsal byli sem napsal blbě ale víš jak to myslím ;) O Relevations se tu budem bavit dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 A nema bejt v Revalations Ezio i Altair? Schvalne, kdo z nich je podle vas vetsi typek ? :D :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 A je to tady zase :D , to se rozjede...:D Teď ke hře...nejsou teda už aspoň nějaké obrázky k těm čtvrtím ve městě? Po Gamescomu budeme rozhodně chytřejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Do gamescomu daleko....... doufam ze to nedopadne jak u mafie 2, tam autori slibovali jak tam maj 20 ruznych ctvrti a jak je kazda jina a pak to bylo vicemene to samy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ta doba do GS uteče rychle..., ale takhle už nemá cenu o něčem spekulovat (o tomhle to tady je:D). Podle mě toho slibuji až moc ke každé hře.... Tuhle hru hodně sleduji, chtělo by to aby do světa uniklo něco dalšího...nějaké to gameplay! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Podle mě jsou Altair a Ezio tak nějak na stejno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Kdyby kazdy splnil to co nasliboval tak uz je herni prumysl tak o pet let vepredu :D Ale Ubisoftu verim, zatim me nezklamali a to co vytezili ze serie AC je neuveritelne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Kdyby kazdy splnil to co nasliboval tak uz je herni prumysl tak o pet let vepredu :D Ale Ubisoftu verim, zatim me nezklamali a to co vytezili ze serie AC je neuveritelne...... jj, Ubisoft je boží..., mě zklamali jen s Avatarem...nic proti..., ale hra je podle mě naprosto béčkový titul..., měl navíc. Ale to prý bylo i kvůli nátlaku k vydání - k filmu. Nebo co...Jinak Ubisoft - Legenda :) To jak dali na protesty lidí kteří říkali, co je v AC špatně a chibí a Ubisoft to vše napravil v AC II, to je neuvěřitelný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 by mě zajímalo o čem to bude, myslel jsem si že na konci AC:brotherhoodu jak probodl tu bloncku(ta asi v revelations nebude co) a desmond si lehnul vedle ní tak příběh skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 by mě zajímalo o čem to bude, myslel jsem si že na konci AC:brotherhoodu jak probodl tu bloncku(ta asi v revelations nebude co) a desmond si lehnul vedle ní tak příběh skončil Nespoileruj!! :D Ona tam asi nebude..., děj má být, že Desmond teď má něco s tím mozkem...zdravý bude, když se všichni ti tři sejdou nebo co...:D , nějak tak...Jinak Ezio najde v Masyafu Altairovu knihovnu...po té jde (kdo jiný než) Templáři...do té knihovny musí být 5 klíčů...Ezio se je vydá hledat a jsou někde v Konstantinopoli...tohle mám z re-play :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ ubisoftu zklanim poklonu jak dokazali druhy dil vyrazne vylepsit, ostatne dlouho uz jsem nevidil tak moc dobre upgradovany druhy dil..... plus jim ted podkourim i za Rayman Origin, coz pro me byla jedna z vubec nej her z E3.... Jinak nedavno jsem se zrovna s nekym bavil jak je ten pribeh absolutne sileny, kdyz vezmu v uvahu ze to mohla bejt uplne normalni hra ze stredoveku a nakonec se z¨to zvrtlo v nejaky super mimozemsky konspirace skoro jak z Akta X :) Jsem zvedav co z toho nakonec vytezi a doufam ze dostoji slibu ze nechteji byt jak v Lostech, kde se jen nabaluji dalsi otazky a odpovedi se nedockate.....v relevations pry konecne pochopime o co vlastne go......jinak to ze bude Desmond uveznen v animu/vlastni mysli nebo kde vlastne je podle me chytre, protoze mu to umozni zabavnejsi "lezeni" nez bylo v ACB, tam to zavanelo trapnosti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ ubisoftu zklanim poklonu jak dokazali druhy dil vyrazne vylepsit, ostatne dlouho uz jsem nevidil tak moc dobre upgradovany druhy dil..... plus jim ted podkourim i za Rayman Origin, coz pro me byla jedna z vubec nej her z E3.... Ani nemluv!!! Rayman, podle mě taky jedna z nejlepších her na E3! A super je, že se vrátily do 2D! Z toho gameplay co tam ukazovali..., já...byl...beze slov...A BUDE TO I NA PC!!! Pro dva!!! Fakt ten Rayman..., ten mě naprosto nadchl! Jinak, ještě k E3..., Ubisoft konference taky byla nejlepší...měli to prostě nejlépe připraveno a vlastně jsem se tam dozvěděl nejvíc a viděl nejvíc...Klobouk dolů...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ jsem rad za navrat "ke klasici".....ted si nevzpominam, nejak se mi to plete, ale ubisoft tam mel toho prehnanne vtipneho moderatora ne? Ten me ke konci pekne stval......a zkazili si to trochu Rabbids na kinect to byl des :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Desmond alias Ezio :D bude v komatu a bude hrat za altaira musi si nejak srovnat ten mozek... , aby se mohl dostat z komatu. Hele novy assassin creed bude na stejnem miste jako ten prvni díl ? Ukazky me trochu zmatli 2:15 minut, protoze to vypada jako v jednicce mezi temi prvnimi misemi jste ste veze taky skakali. :) Ps: nevite jak se jmenuje ta pisnicka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jj Ezio je fajn typek. Hodne sem si ho oblibil, resp toho co ho dabuje. Ma solidni hlas. =) ten daber dabuje vsechny postavy (respektive altair,desmond ,ezio) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Desmond alias Ezio :D bude v komatu a bude hrat za altaira musi si nejak srovnat ten mozek... , aby se mohl dostat z komatu.Hele novy assassin creed bude na stejnem miste jako ten prvni díl ? Ukazky me trochu zmatli 2:15 minut, protoze to vypada jako v jednicce mezi temi prvnimi misemi jste ste veze taky skakali. :) Ps: nevite jak se jmenuje ta pisnicka? Ano vratis se do masyafu, uz se to tu resi ;) Jinak pisnicka se jmenuje Iron a je od WOODKID (do ted nevim jestli je to skupina nebo capek, ale posloucham to furt) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ano vratis se do masyafu, uz se to tu resi ;)Jinak pisnicka se jmenuje Iron a je od WOODKID (do ted nevim jestli je to skupina nebo capek, ale posloucham to furt) :) Tak to bude dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Totálně moc se na hru těším, jen škoda že v CZ/SK není distribuovaná Animus Edice, těším se na zakončení děje, jak to celé dopadne, na to jsme přece čekali v podstatě 3 díly :), taky co bude s Lucy, Desmondem, Shaunem a Beccou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Na to si asi jeste pockas do AC3, ikdyz porad nevim jak to bude s tim desmondem, nedavno jsem o tom zas cetl a prislo mi to dost nejasne jestli v ACR skonci i linka s DeSmondem, ja osobne doufam ze ne, mam ho rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ach jo to sem neco rekl tim na pul chlap na pul zenska je to jako dnesni buzny obecne se jim rika samponci ! Samozrejmne ezio tohle neni ale treba oproti Altairovy je to neco jinyho ale v Revelations urcite bude moudrejsi. Takhle na me pusobil ezio hlavne v AC2 v Bh uz moc ne ale taky trochu .... Th0ca : ok dobre ze ses priznal chlapce ;) , rekni mi kdo neprdi, nekrka atd ... Asi ty a mas muj obdiv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Revelations má být zakončením putování Ezia, nevím jak s Desmondem, a ve trojce má být úplně nový hlavní hrdina :). A jsem zvědav do jakého období bude zasazena 3jka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 JJ to vsechno vim, jde mi jen o desmonda, vdyzcky jsem mel za to ze bude spojovacim clankem mezi vsemi dili, ale vyrojili se zpravy o tom ze ACR je poslednim dilem pro Altaira, Ezia a prave i Desmonda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.