Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Lidi, mam problém chybí mi poslední trofej k Platinovce, a příde mi že je tam chyba, přitom je to primitivní úkol ,,Posbírat všechny knížky ve hře teda spíš koupit,, Mam je nejspíš všechny aspon v doupěti už na žádnou neni volnej slot a trofej se mi prostě neodemkla... víte co stim? =D protože mě to docela štve :)

• Odpovědi 337
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

bart777: Sakra, jak můžeš srovnávat nějakej new york nebo boston v 18. století s paříží nebo s londýnem, který tam už stali tak 1000 let? :D Ne vážne další RDR tu nechci. Ikdyž uměl bych si to představit, neřikám, že by to bylo hrozný nebo tak ale nejde to srovnávat např. s Londýnem to opravdu néééé. Kdyby byl AC3 z US což si myslim, že nebude, jelikož u AC2 taky UBI překvapilo ač dávalo pár stop na jiné časové období viz. tahle amerika ted u AC3 a nakonec dalo renesanci v italii. Jo jak řikam kdyby byl AC3 v US, spis by tam byl vetsi zamer na venkov. Ale zase to by nebyl AC :D.

Odesláno
Já bych nejraději Rusko, ala Maskovu na začátku-polovině 20.století (ne 2.WW) a nebo Čínu-Japonsko, také v 20.století, ale to se mi asi nesplní :(

S ruskem at mi taky polibi, cetl jsem komiks z carskeho ruska a prislo mi to dost strasny :D

A rio, to by muselo byt uplne casove jinak, tam by to vypadalo jeste hur jak v te americe :D

A popravde AC ze soucasnosti v slumech v riu, to by me asi moc nebralo :)

Odesláno
Popravdě nejvíc doufám v Londýn 18-19 stol nebo VFR. Ikdyž jako čína by nebyla špatná, co se týče měst atd.... ale nechci hrat za sikmooky prase.

Šikmooký prase? Seriously? FUCK YOU RETARD :dozey:

BRUCE LEE POWER ACTIVATED *kills Ultimate7th*

S ruskem at mi taky polibi, cetl jsem komiks z carskeho ruska a prislo mi to dost strasny :D

A rio, to by muselo byt uplne casove jinak, tam by to vypadalo jeste hur jak v te americe :D

A popravde AC ze soucasnosti v slumech v riu, to by me asi moc nebralo :)

To já bych současnost, ala lokace Rio, Flordia či Kuba opravdu hodně rád.

OMLOUVÁM SE DOUBLE-POST

Edit by Nanaki: neomlouvej se, edituj

Odesláno
Nerikam ze by to byla spatna hra, ale nebyl by to AC, klidne at dostane soucasnost vic prostoru, ale stejne to v zakladu musi stat na nejake historicke epose....

Ale byl by to AC tedy alespon podle tebe by to byl AC, pamatuješ jak jsme diskutovali v Halo sekci o tom jaké Halo 4 bude? Prý má být naprosto jiné, že prej tam perky budou a tak a ty jsi se zastával že to furt Halo bude, ačkoliv je to něco jiného, tak proč je tvůj názor u AC jiné?

AC by to furt bylo, ale úplně jiné, a to by se mi právě líbilo.

Odesláno

Pro me za me at si pak udelaji klidne nejaky spin-off ci uplne novou trilogii, z pritomnosti nebo budoucnosti, do AC3 ale at to netahaji, podle me to tam nemam co delat a myslim ze autori nemaji jediny duvod proc se vzdavat hitorickeho pozlatka.....je to jak kdyby nekdo chtel aby jste hrali ME3 s drevenejma mecema a litali na slapacich kolech.... proste blbost :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu