DeutscheSoldatCZ Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Lidi, mam problém chybí mi poslední trofej k Platinovce, a příde mi že je tam chyba, přitom je to primitivní úkol ,,Posbírat všechny knížky ve hře teda spíš koupit,, Mam je nejspíš všechny aspon v doupěti už na žádnou neni volnej slot a trofej se mi prostě neodemkla... víte co stim? =D protože mě to docela štve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 mrkni pár stránek zpátky, někdo tu měl stejný problém tak mu zkus napsat jestli to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Mohl bych se tedy znova někoho zeptat prosím? FPS je v pohodě u AC:R ? Předem díky a omluvte možná zbytečné dotazy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 bart777: Sakra, jak můžeš srovnávat nějakej new york nebo boston v 18. století s paříží nebo s londýnem, který tam už stali tak 1000 let? :D Ne vážne další RDR tu nechci. Ikdyž uměl bych si to představit, neřikám, že by to bylo hrozný nebo tak ale nejde to srovnávat např. s Londýnem to opravdu néééé. Kdyby byl AC3 z US což si myslim, že nebude, jelikož u AC2 taky UBI překvapilo ač dávalo pár stop na jiné časové období viz. tahle amerika ted u AC3 a nakonec dalo renesanci v italii. Jo jak řikam kdyby byl AC3 v US, spis by tam byl vetsi zamer na venkov. Ale zase to by nebyl AC :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Z venkovem at mi Ubisoft polibi prd_l, stacilo mi to bohate v AC1 :D No jsem zajmavej co se z toho vyvrbi, porad lehce doufam ve VFR :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Já bych nejraději Rusko, ala Maskovu na začátku-polovině 20.století (ne 2.WW) a nebo Čínu-Japonsko, také v 20.století, ale to se mi asi nesplní :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Popravdě nejvíc doufám v Londýn 18-19 stol nebo VFR. Ikdyž jako čína by nebyla špatná, co se týče měst atd.... ale nechci hrat za sikmooky prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 já bych hodně chtěl čínu, a nebo rio- koukněte se na ten pitomej animák rio a město vás ohromí, protože to je podle mě pro AC jak dělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Já bych nejraději Rusko, ala Maskovu na začátku-polovině 20.století (ne 2.WW) a nebo Čínu-Japonsko, také v 20.století, ale to se mi asi nesplní :( S ruskem at mi taky polibi, cetl jsem komiks z carskeho ruska a prislo mi to dost strasny :D A rio, to by muselo byt uplne casove jinak, tam by to vypadalo jeste hur jak v te americe :D A popravde AC ze soucasnosti v slumech v riu, to by me asi moc nebralo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Zapomeňte na Asii...(i Rusko). Pojďme do Evropy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Ja bych porad jeste na nic nezapominal, dokud to oficialne neoznami, mozne je vse, sice bych se rad opet dockal evropy, ale preci jen, nebyl by to logicky krok posunout serii po asii a evrope i do ameriky, kde se konec koncu pribeh v soucasnosti odehrava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Popravdě nejvíc doufám v Londýn 18-19 stol nebo VFR. Ikdyž jako čína by nebyla špatná, co se týče měst atd.... ale nechci hrat za sikmooky prase. Šikmooký prase? Seriously? FUCK YOU RETARD :dozey: BRUCE LEE POWER ACTIVATED *kills Ultimate7th* S ruskem at mi taky polibi, cetl jsem komiks z carskeho ruska a prislo mi to dost strasny :DA rio, to by muselo byt uplne casove jinak, tam by to vypadalo jeste hur jak v te americe :D A popravde AC ze soucasnosti v slumech v riu, to by me asi moc nebralo :) To já bych současnost, ala lokace Rio, Flordia či Kuba opravdu hodně rád. OMLOUVÁM SE DOUBLE-POST Edit by Nanaki: neomlouvej se, edituj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 V jine hre mozna, v AC to podle me nema co delat, to jsou historicke hry a timhle by to akorat ztraitilo velkou cast sveho kouzla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Šikmooký prase? Seriously? FUCK YOU RETARD :dozey:BRUCE LEE POWER ACTIVATED *kills Ultimate7th* aha mno tak ti dam příklad, máš před sebou dvě malý děti o věku 1 roku, jedno je bilý a jedno je vietnamec a jedno musíš zabít a když ne tak zabijou tebe a tvoji rodinu. Ano zabijes ..... Tak pomlc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 aha mno tak ti dam příklad, máš před sebou dvě malý děti o věku 1 roku, jedno je bilý a jedno je vietnamec a jedno musíš zabít a když ne tak zabijou tebe a tvoji rodinu. Ano zabijes ..... Tak pomlc. :lol: :lol: :lol:WTF? :lol: Doufam ze novej AC bude v cine no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Ultimate: tak co ti je? :D:D:D Proc zrovna takovej priklad, nechapu... Presne jak rika Yakuza, doufej ze bude v Cine :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 chtel sem ti tam napsat neco hodne sprosteho ale nenasel jsem slov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 aha mno tak ti dam příklad, máš před sebou dvě malý děti o věku 1 roku, jedno je bilý a jedno je vietnamec a jedno musíš zabít a když ne tak zabijou tebe a tvoji rodinu. Ano zabijes ..... Tak pomlc. Uplna sofiina volba :) Tak takhle si rasisti obhajujou sve postoje? OMG!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Ultimate7th: dostal BAN za nevhodnou rasistickou poznámku.. Vy ale nezapomínejte, že je to topic o Assassin’s Creed: Revelations, takže na jeho post laskavě nereagujte, jinak dostanete upomínky taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 No každý má na to svůj názor, já sám si myslím, že by to kouzlo nestratilo, ba naopak kdyby jsi utíkal před kulkama, unikal ve velkoměstě, mě by to dost bavilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Nerikam ze by to byla spatna hra, ale nebyl by to AC, klidne at dostane soucasnost vic prostoru, ale stejne to v zakladu musi stat na nejake historicke epose.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Nerikam ze by to byla spatna hra, ale nebyl by to AC, klidne at dostane soucasnost vic prostoru, ale stejne to v zakladu musi stat na nejake historicke epose.... Ale byl by to AC tedy alespon podle tebe by to byl AC, pamatuješ jak jsme diskutovali v Halo sekci o tom jaké Halo 4 bude? Prý má být naprosto jiné, že prej tam perky budou a tak a ty jsi se zastával že to furt Halo bude, ačkoliv je to něco jiného, tak proč je tvůj názor u AC jiné? AC by to furt bylo, ale úplně jiné, a to by se mi právě líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 To srovnavas neco uplne jineho, ta hra by tak ztratila cast sve identity, coz se Halo netykalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Halo je fikce postavená na smyšleným světě kdežto AC je tako jakoby fikce postavená na historickejch základech tudíš doufám že to tak zůstane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Pro me za me at si pak udelaji klidne nejaky spin-off ci uplne novou trilogii, z pritomnosti nebo budoucnosti, do AC3 ale at to netahaji, podle me to tam nemam co delat a myslim ze autori nemaji jediny duvod proc se vzdavat hitorickeho pozlatka.....je to jak kdyby nekdo chtel aby jste hrali ME3 s drevenejma mecema a litali na slapacich kolech.... proste blbost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.