th0ca Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 lol myslim mezi ostatnima, dokonce sem to tam psal, takze nedelej ze sebe troubu a cti, ... Ultimate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Desmond mi příjde takový sympatický, v pohodě chlap, jsem zvědav jak to dopadne s ním a Lucy, jestli zemře nebo přežije, jestli je becca templářka. A hlavně se těším na toho Altaira, jakou roli tam bude hrát on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Já bych se vsadil, že Desmond taky skončí...možná s dalším hrdinou bude mít nějaké minimálná spojení...třeba ve formě dopisu a takových věcí...Určitě v dalších dílech za něho hrát nebudem... Podle toho co jsem tak četl po netu, by hodně lidí (z ČR) chělo aby to bylo v Egyptě (tam by to šlo, Egypt má Velmi zajímavou historii), nebo v Anglii v určité době, nebo Francie. Já si netroufnu říct nic. Nechám se překpvapit..., ale je to velmi napínavý!!! Budu tahkle min. rok čekat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Doufam ze Lucy prezije mam ji rad..... Jinak ultimate to zase vidi po svym, lepsi nevnimat, jestli je Ezio je zzenstili tak jsme tu vsichni buzny ;) Bargud napsal: Já bych se vsadil, že Desmond taky skončí...možná s dalším hrdinou bude mít nějaké minimálná spojení...třeba ve formě dopisu a takových věcí...Určitě v dalších dílech za něho hrát nebudem...Podle toho co jsem tak četl po netu, by hodně lidí (z ČR) chělo aby to bylo v Egyptě (tam by to šlo, Egypt má Velmi zajímavou historii), nebo v Anglii v určité době, nebo Francie. Já si netroufnu říct nic. Nechám se překpvapit..., ale je to velmi napínavý!!! Budu tahkle min. rok čekat:D Tak tech teorii bylo uz tuny japonskem pocinaje a amerikou za doby boje o nezavislosti konce, egypt urcite nechci neumim si predstavit jak by tam hopsali, byla by to nuda, nizky na prd baracky a pyramida a jeste be ten hrdina urcite vypadal jak kreten, ja doufam ze se pujde dopredu a jak porad rikam, nejradsi bych videl Francii za VFR...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jsem trochu zmatenej tak v novém dílu budu hrát za koho? :D toho z jedničky? protože podle videa co je tady na webu nevypadá jako Eizo z dvojky a brotherhoodu P.S jedničku jsem nehrál tak nevim jak to je a o čem byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Taky jsme se tady na to ptal hrajes za normalne za ezia , ale dostanes se na to stejne misto jako v jednicce. Proto tam je na videu zobrazen ten druhy altair, za ktreho jsi hral v jednicce. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Nevypada tak protoze uz je to strej dedek.....ale jinak lze rict, ze budes hrat za vsechny prozatim hratelne postavy z AC serie, tedy (svatou) trojici Altair, Ezio, DeSmond (razeno chronologicky, ne podle oblibenosti :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Dobrá rada nad zlato, zahraj si jedničku, nejlépe až do konce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Myslim ze paradoxne bude takovejch lidi fura co hrali dvojku a na jednicku se vybodli, znam dokonce takpvy co zacinali s ACB...a pritom je to takova skoda, ja se na tu hru tesit tak jsem rad ze mam pred sebopu jeste nejake dily, na druhou stranu by me pak mozna stvalo dohravat jednicku, kdyz bych vedel ze dvojka je mnohem zabavnejsi.....podobne jsem to mel ted s infamous :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Jedničku jsem projel asi 4krát :) a Když znáš děj celé série tak je to určitě lepší než když začneš dvojkou, nebo hůř Bratrstvem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ta hra se sice da hrat i bez znalosti jednicky ale je to zbytecna skoda, protoze verim ze spousta lidi si pak jednicku nebude chtit zahrat kvuli "downgradu".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jendičku jsem nehrál protože po dvojce a brotherhoodu jsem na to neměl ani náladu byl jsem pohlcen postavou Eiza že po spuštění jedničky kde jsem zjistil že je tam jiná postava hned mi přešla chuť. navíc neměla trofeje :D doufám že to pánove z ubisoftu dobře promysleli představa že budu hrát za všechny tři se mi vůbec nelíbí. možna mi to uniklo ale zajímalo by mě po kolika letech to je že se postava takhle razantně změnila v ACB mu to docela slušelo ale tady v traileru vypadá přímo hrozně(podoba tam není) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 No ono uz mu v ACB bylo asi padesat (na konci), ale vypadal porad stejne, cos pusobilo hloupe, jksem rad ze je na nem to stari konecne videt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 *like it* podle mně se další pokračování bude odehrávat v Rusku mnohé tomu nasvědčuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Co treba? Osobne doufam ze ne, protoze svet uz vyplodil AC komiks z ruska a uprimne, hrat bych to nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 usagi111 napsal: *like it* podle mně se další pokračování bude odehrávat v Rusku mnohé tomu nasvědčuje Vtip..., jediný důvod proč v Rusku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 no v Americe existuje Komiks o ruském Assassinovi který vyšel pod záštitou Ubisoftu a vydalo ho DC http://comics.ign.com/objects/080/080997.html a Ubisoft uvažuje že to předělá jako hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Tak presne o tomhle komiksu jsem mluvil a doufam ze to nepredelaj..... Protoze je to fakt shitka.....nejaky odkaz na tech "70% jako hra" ? Protoze ja mam za to ze to je blbost, tyhle komiksi vetsinou jen univerza rozsirejou a doplnuji..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Ja nevim jak vy ale ja bych si ACIII predstavoval v revolucni francii nebo ve viktorianskem londyne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Panejo, ultim se mnou souhlasi to se blizi asi paokalypsa....Pariz za VFR, to by podle me byla obsolutni pecka... dokonce by to i sedelo do "300" letych skoku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 DeSmond napsal: Panejo, ultim se mnou souhlasi to se blizi asi paokalypsa....Pariz za VFR, to by podle me byla obsolutni pecka... dokonce by to i sedelo do "300" letych skoku.... Logicky si to jinde nez tam kde sem napsal nedovedu predstavit, jako nekde v jizni nebo v severni americe nene :), od toho tu je RDR , opravdu, rekl bych tak spis ta francie ikdyz anglie v 18.stol taky luxus, ale radci bych sel do francie o trosinku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Me to hned napadlo uz pri hrani AC2 mozna jeste pred nim....sedel by ten 300 lety cyklus (ikdyz vim ze to neni pro pribeh podstatne), navic si to umim zuive predstavit, pariz pro to je jak delana....jen aby to nedopadlo jak Saboteur, ten byl myslim taky z Parize..jen se bojim ze kdyz to pujde moc dopredu, budou tomu budoucimu assassinovi trosku delat problem strelne zbrane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 DeSmond napsal: Me to hned napadlo uz pri hrani AC2 mozna jeste pred nim....sedel by ten 300 lety cyklus (ikdyz vim ze to neni pro pribeh podstatne), navic si to umim zuive predstavit, pariz pro to je jak delana....jen aby to nedopadlo jak Saboteur, ten byl myslim taky z Parize..jen se bojim ze kdyz to pujde moc dopredu, budou tomu budoucimu assassinovi trosku delat problem strelne zbrane..... Ani ne vzdyt v AC:BH tam maj taky zbrane a je to v pohode ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 nebo v Japonsku v době Sengoku Jidai by taky sedělo bylo by to bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 v japonsku to nebude, reklo to samo Ubi ... ale jako zalozni moznost uslo by :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.