Munch Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Patřím k těm, kteří čekají na flash pro 0225. Nejsem dobrý angličtinář, tak snad mi někdo odpoví na mou otázku (thanks vás nemine). Bude flash podporovat ten nový formát dvd? Nebo výjde zatím bez podpory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soudruh.cb Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Patřím k těm, kteří čekají na flash pro 0225. Nejsem dobrý angličtinář, tak snad mi někdo odpoví na mou otázku (thanks vás nemine). Bude flash podporovat ten nový formát dvd? Nebo výjde zatím bez podpory? Bez podpory ver. 1.9 a nasledne ver. 2.0 s podporou vse je otazka testovani. jinak si myslim ze se flash bude provadet asi vyhradne pres usb prob, jelikoz je tam nejakej problem se zapisem a asi nebude ten prob volne prodejnej ???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Bez podpory ver. 1.9 a nasledne ver. 2.0 s podporou vse je otazka testovani.jinak si myslim ze se flash bude provadet asi vyhradne pres usb prob, jelikoz je tam nejakej problem se zapisem a asi nebude ten prob volne prodejnej ???????? Nejdřív vyjde verze 1.9 bez podpory XGD3, která ale bude aktualizována o kompatibilitu s novým dashboardem 2.0.13146.0, potom až 2.0 s podporou XGD3 formátu. Odhad bych, že bude dost velká časová prodleva mezi 1.9 a 2.0. Flash (zápis) do 0225 je problém co se řeší už dlouho a mělo by to být uděláno tak, že bude existovat tool k 0225 mechanice, který hardwarově možnost zápisu v mechanice odemkne. Podle mě pokud tento tool do mechaniky nainstaluješ, poté už zase bude jedno čím budeš zapisovat (čili myslím, že pro zápis nebude x360usbpro potřeba a půjde to i jinak), ale to už je jenom spekulace. Ten kit se bude do mechaniky pájet a představil bych si to jako nějaký kus plošného spoje s přepínačem (Write ON/OFF), ale to už sem fakt na hodně tenkém ledě tak všem kdo mají přístup k lepším infos se předem omlouvám:-). Kit bude prodejný volně od Xecuteru, dokonce bude i existovat verze úpravy bez pájení, ale ta bude řádově cca 3x dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Mechaniky Lite-On 0225 jsou chráněny proti zápisu. Xecuter vydal nový kit, který umožní flashnout tyto mechaniky. Firmware této mechaniky nebyl aktualizován novou verzí Dashboard, proto není dáno, jaké verze LT+ bude. Jediná jistá věc je ta, že bude nový LT+ pro tuto mechaniku. Kit je stálý a nemůže být odebrán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Munch Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Proč se tedy u mechanik 0225 a 0401 mluví o LT 2.0 a u ostatních 1.9? A ještě dotaz, tenhle je hlavně pro flashery..Kolik bude asi stát flash, když se musí pájkovat a kit asi bude taky něco stát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 U 0225 a 0401 se spíš nemluví specificky o LT+2.0 ale jen o LT+ cokoliv, protože právě není zcela jasné, jeslti náhodou nepůjde rovnou na 2.0. Jak jsem psal, můj odhad je že ne, že nejdřív půjde ven 1.9 bez XGD3 protože to bude mnohem rychlejší pro vývojáře připravit a otestovat. Co se týče ceny flashe, težko soudit když kit není na trhu,ale má stát cca 20 dolarů, takže si přičti orientačně k stávající ceně flashera cca 300 kč a máš to včetně kitu (a to můžu říct jenom za sebe, ostatní můžou mít jiné uvažování). Pozdeji pak půjde cena kitu dolů, protože jednak ho čínaňi opajcují a začnou prodávat kopie a druhak se možná (jako zatím skoro vždycky) najde cesta jak si kit vyrobit svépomocí (jako třeba u proby 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Jaká verze LT+ pro 0225 a 0401 bude, je pouze spekulace. Můj osobní odhad je ten, že se bude jednat o v1.9 jako tomu je u ostatních mechanik. To znamená, že nebude obsažena podpora pro zálohy XGD3, kterou by měla řešit plánovaná verze LT+ (označována jako v2.0). Co se týče ceny flashování, jsou dány předběžné ceny kitů, ale nikdo nemůže pevně stanovit konečné ceny do doby oficiálního uvedení do prodeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiřulka Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Já si myslím, že výjde 1.9, protože kdyby vyšlo hned 2.0, tak by přišel o zisk. Já bych to teda neudělala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Tak novinka - už se dá předobjednat náhradní deska do mechaniky liteonu DG-16D4S, která zápis FW umožní (0225,0401) - třeba tady http://www.ck3.co.uk/liteon-dg-16d4s-unlocked-replacement_pcb.html. Zatím jen pro zajímavost, jednak je to předobjednávka, a za druhé ještě není FW, který by se dal zapsat. Cena 75 dolarů + poštovné vzhledem k tomu,že to je komplet náhradní základní deska není tak hrozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Tak to je bez pajení má být ještě s pajením za cca 20 dolarů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 No ono bez pájení to asi úplně nebude - co vídím tak minimálně i na tomto musíš připájet těch cca 5 drátků co k desce vedou (je to trochu vidět na tom obrázku desky v horní levé části). Ten profi kit sice bude za 20 se zdá že bude fakt dost haluz co do instalace a to jako fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červen 12, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Pozdeji pak půjde cena kitu dolů, protože jednak ho čínaňi opajcují a začnou prodávat kopie a druhak se možná (jako zatím skoro vždycky) najde cesta jak si kit vyrobit svépomocí (jako třeba u proby 3) Zapomeň na výrobu kitu vzhledem k tomu, že se jedná o výměnu čipu. A o čínských kopiích bych v tomto případě taky pochyboval, pokud se budeme bavit o funkčním řešení :-) Na druhou stranu jsou tu tací (no names), kteří si skutečně všechny udělátka vyrábějí sami (alespon to tvrdí) a produkty TX nazývají drahými zbytečnými "censored". Už se moc těším na home made toho čipu z jejich domácí dílny :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Kdo umí třeba X360USB Pro vyrobit doma na koleně má můj respekt :-) No co se týče kitu já jako za dob xboxu 1 volím klasickou cestu - tedy výměnu IC chipu, chipy mám předobjednané, tak konečně zase nějaká výzva na obzoru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Munch
Patřím k těm, kteří čekají na flash pro 0225. Nejsem dobrý angličtinář, tak snad mi někdo odpoví na mou otázku (thanks vás nemine). Bude flash podporovat ten nový formát dvd? Nebo výjde zatím bez podpory?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.