Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

V kterym shopu nakupujete hry?

VINC

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

dobrý ceny sou na originalky.cz , dobrý slevy sou na gameexpres.cz , nebo prostě hledej na aukru. Nejdražší je jrc, ale obcas tam padnu na parádní slevy Borderlands GOTY za 5 kil, nebo dokonce Halo Reach Legendary za 1800, pak sem tam sehnal bioshock 2 nebo motorstorm pacific rift za 3 kila. Pokud de o předobjednávky tak Xzone a jejich bonusy. Jednoznačně nejlepsí obchd ti tudíž neřeknu a radím ti prostě pátrat :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

elmania máš v tom trochu zmatek.... jrc už v podstatě neexistuje ...koupil ho game, což je mezinárodní shop s x pobočkama v nevím kolika státech...momentálně tam maj jedny z nej cen........... prej nejdražší...ses dobře zbláznil..koukni na gamehouse.cz či playcentrum.cz to jsou opravdu drahé shopy....

Odkaz ke komentáři

• 0
elmania máš v tom trochu zmatek.... jrc už v podstatě neexistuje ...koupil ho game, což je mezinárodní shop s x pobočkama v nevím kolika státech...momentálně tam maj jedny z nej cen........... prej nejdražší...ses dobře zbláznil..koukni na gamehouse.cz či playcentrum.cz to jsou opravdu drahé shopy....

Muzes na ne poslat odkaz?

Odkaz ke komentáři

• 0

xDante1986 zmatek vtom nemám, že je to game vim , ae ze zvyku tomu řikám jrc, ano kdyš nakupuješ přes eshop tak ceny ujdou,ale skus si zajít na kemou prodejnu a budeš valit oči jak je to předražený a že je to jeden z nejdražších obchodů? To je také pravda, v playcentru sem nakupoval jedinkrát, nemaj tam nic zajímavého takže nesleduju, gamehouse mi prostě příde jako nesympatickej obchod.

jrc.cz/

originalky.cz

xzone.cz

gameexpres.cz

Odkaz ke komentáři

• 0

kamenný obchod neřeším...a ty asi taky ne VINC má napsáno, že je z KV a pokud se nepletu jediná pobočka originálek je MOST takže dost pochybuju, že si bude zajíždět 100 km....kamenné obchody má dnes málokdo vždy po ruce pokud nebydlíš v ově praze či brně.....tam jsou snad většina těch velkých...osobně myslím a at mě VINC opraví....tak se ptam hlavně na eshopy....

Odkaz ke komentáři

• 0

hele proc nakupovat v eshopu kdyz muzes kupovat hry primo na forku, prodejci jsou vstricni, mily a vzdy vyhoveli co jsem potreboval. k tomu jrc neco maj levny neco drahy je to stejny jak vsude v kazdym obchode treba killzone ted prodavaji za 1299 se mi zda coz je silena cena ale treba pred mesicem nejak meli heavy rain move edition za 500 no nekup to :P ale myslim ze nikdo nema vse uplne nejlevnejsi a ani ne uplne vse nejdrazsi vzdy se da neco vybrat

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud ti nevadí mírně vyšší ceny, tak jedině Xzone.cz. Může se zdát už jako provařený, pořád omýlaný, ale pro mě to je špička.

Jrc nemám rád kvůli cenám na obchodě, kdy tam mají třeba inFamous 1 za 1800 (nekecám) a vedle toho MW2 za 800. Někdy mi přijde, že se nevyznají v herním průmyslu.

U Xzone jsem nikdy nemělů problém, pouze jednou, a byl obratem vyřešený (zásilka přišla se zpožděním). Z těch 15 obchodů s nimi mi to přijde jako super skóre.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nový hry nakupuju nejčastějš v Alze. Nejsou tam sice žádný akce jako v Xzone, ale cena i ještě nevydaných her je o 100-200 levnější než u všech ostatních shopů (myslím normálních shopů s oficiální českou distribucí her, ne překupníků her z UK). Navíc pro mě osobně je dodání hry prakticky okmažité, jelikož mam pobočku před barákem...

Z UK shopů preferuju shopto.net, maj často nejlepší ceny ze všech britskejch shopů. Nevýhoda je, že se platí poštovný a to pro každou hru zvlášť, za to je ale dodání do ČR bleskové.

Odkaz ke komentáři

• 0

zavvi.com (postovne do CR je 0,99 GBP coz je nejakych 27 korun - ano je to z Anglie levnejsi nez balik nebo nedejboze dobirka po Cesku), pripadne game.co.uk ale ti maji postovne drazsi (3 libry)

CZ: pouze aukro na pouzite hry, nevidim duvod proc platit premrstene marze ceskym eshopum, snad jen kdyz maji nekdy nejakou supervyhodnou akci

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to já nakupuju zásadně v jednom plzenskym obchodě (maj i eshop na livecomputer.cz). Už od vánoc jim běží (ale jen pro kamenej obchod, ne pro eshop) akce že když si koupíš hru, můžeš si vybrat druhou v nižší cenove relaci a ne novinku, za 1kč :)

Odkaz ke komentáři

• 0
zavvi.com (postovne do CR je 0,99 GBP coz je nejakych 27 korun - ano je to z Anglie levnejsi nez balik nebo nedejboze dobirka po Cesku), pripadne game.co.uk ale ti maji postovne drazsi (3 libry)

CZ: pouze aukro na pouzite hry, nevidim duvod proc platit premrstene marze ceskym eshopum, snad jen kdyz maji nekdy nejakou supervyhodnou akci

Hele, a jak dlouho to trvá než ti hra dojde? Já v úterý navečer objednal hru, která byla skladem a dosud ji neodeslali (awaiting dispatch).

AKTUALIZACE (27.6.): Tak už to odeslali.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu