VINC Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Zdravim, nechci tady delat nikomu reklamu ale zajimalo by me jestli ste staly zakaznici nejakyho eshopu nebo kupujete hry kde se zrovna naskytne dobra nabidka? Kterej eshop je v cechach nejvetsim prodejcem? Diky za nazory a odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 dobrý ceny sou na originalky.cz , dobrý slevy sou na gameexpres.cz , nebo prostě hledej na aukru. Nejdražší je jrc, ale obcas tam padnu na parádní slevy Borderlands GOTY za 5 kil, nebo dokonce Halo Reach Legendary za 1800, pak sem tam sehnal bioshock 2 nebo motorstorm pacific rift za 3 kila. Pokud de o předobjednávky tak Xzone a jejich bonusy. Jednoznačně nejlepsí obchd ti tudíž neřeknu a radím ti prostě pátrat :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 elmania máš v tom trochu zmatek.... jrc už v podstatě neexistuje ...koupil ho game, což je mezinárodní shop s x pobočkama v nevím kolika státech...momentálně tam maj jedny z nej cen........... prej nejdražší...ses dobře zbláznil..koukni na gamehouse.cz či playcentrum.cz to jsou opravdu drahé shopy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 elmania máš v tom trochu zmatek.... jrc už v podstatě neexistuje ...koupil ho game, což je mezinárodní shop s x pobočkama v nevím kolika státech...momentálně tam maj jedny z nej cen........... prej nejdražší...ses dobře zbláznil..koukni na gamehouse.cz či playcentrum.cz to jsou opravdu drahé shopy.... Muzes na ne poslat odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 já osobně nejraději nakupuju na www.originalky.cz www.gamecz.cz další obchody jsou vyloženě o tom jaké maj akce.. osobně beru hodně z UK www.thehut.com www.zavvi.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 xDante1986 zmatek vtom nemám, že je to game vim , ae ze zvyku tomu řikám jrc, ano kdyš nakupuješ přes eshop tak ceny ujdou,ale skus si zajít na kemou prodejnu a budeš valit oči jak je to předražený a že je to jeden z nejdražších obchodů? To je také pravda, v playcentru sem nakupoval jedinkrát, nemaj tam nic zajímavého takže nesleduju, gamehouse mi prostě příde jako nesympatickej obchod. jrc.cz/ originalky.cz xzone.cz gameexpres.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 dobrý je hry-presto.cz, solidní přístup, dlouholetá zkušennost. občas jsem tam makal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 kamenný obchod neřeším...a ty asi taky ne VINC má napsáno, že je z KV a pokud se nepletu jediná pobočka originálek je MOST takže dost pochybuju, že si bude zajíždět 100 km....kamenné obchody má dnes málokdo vždy po ruce pokud nebydlíš v ově praze či brně.....tam jsou snad většina těch velkých...osobně myslím a at mě VINC opraví....tak se ptam hlavně na eshopy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Me ani tak nejde o to kde si mam koupit hru ja, snazim se zjistit kterej eshop je v cechach nejpouzivanejsi, kterej vy mate nejradsi....jestli ste verny zakaznici nebo kupujete kde se zrovna vyskytne prilezitost. Kameny obchody ne no, jenom eshopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 hele proc nakupovat v eshopu kdyz muzes kupovat hry primo na forku, prodejci jsou vstricni, mily a vzdy vyhoveli co jsem potreboval. k tomu jrc neco maj levny neco drahy je to stejny jak vsude v kazdym obchode treba killzone ted prodavaji za 1299 se mi zda coz je silena cena ale treba pred mesicem nejak meli heavy rain move edition za 500 no nekup to :P ale myslim ze nikdo nema vse uplne nejlevnejsi a ani ne uplne vse nejdrazsi vzdy se da neco vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Pokud ti nevadí mírně vyšší ceny, tak jedině Xzone.cz. Může se zdát už jako provařený, pořád omýlaný, ale pro mě to je špička. Jrc nemám rád kvůli cenám na obchodě, kdy tam mají třeba inFamous 1 za 1800 (nekecám) a vedle toho MW2 za 800. Někdy mi přijde, že se nevyznají v herním průmyslu. U Xzone jsem nikdy nemělů problém, pouze jednou, a byl obratem vyřešený (zásilka přišla se zpožděním). Z těch 15 obchodů s nimi mi to přijde jako super skóre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Nový hry nakupuju nejčastějš v Alze. Nejsou tam sice žádný akce jako v Xzone, ale cena i ještě nevydaných her je o 100-200 levnější než u všech ostatních shopů (myslím normálních shopů s oficiální českou distribucí her, ne překupníků her z UK). Navíc pro mě osobně je dodání hry prakticky okmažité, jelikož mam pobočku před barákem... Z UK shopů preferuju shopto.net, maj často nejlepší ceny ze všech britskejch shopů. Nevýhoda je, že se platí poštovný a to pro každou hru zvlášť, za to je ale dodání do ČR bleskové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 zavvi.com (postovne do CR je 0,99 GBP coz je nejakych 27 korun - ano je to z Anglie levnejsi nez balik nebo nedejboze dobirka po Cesku), pripadne game.co.uk ale ti maji postovne drazsi (3 libry) CZ: pouze aukro na pouzite hry, nevidim duvod proc platit premrstene marze ceskym eshopum, snad jen kdyz maji nekdy nejakou supervyhodnou akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 No ony to tak úplně nejsou marže českých eshopů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 No ony to tak úplně nejsou marže českých eshopů... a co to teda je :) VAT alias DPH je u nas stejna jako v UK (20%) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pribil1 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Aukro a známy obchody jako Xzone a JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 a co to teda je :)VAT alias DPH je u nas stejna jako v UK (20%) Marže distributorů do oficiální CZ/SK distribuce. Ono to totiž stojí strašné peníze přeložit a vytisknout obal s manuálem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Tak to já nakupuju zásadně v jednom plzenskym obchodě (maj i eshop na livecomputer.cz). Už od vánoc jim běží (ale jen pro kamenej obchod, ne pro eshop) akce že když si koupíš hru, můžeš si vybrat druhou v nižší cenove relaci a ne novinku, za 1kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Marže distributorů do oficiální CZ/SK distribuce. Ono to totiž stojí strašné peníze přeložit a vytisknout obal s manuálem... not my problem :) ale stejne draze prodavaji i hry v EN s neprelozenym manualem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 not my problem :)ale stejne draze prodavaji i hry v EN s neprelozenym manualem To neni pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 To neni pravda http://www.jrc.cz/hra_ps3_gran_turismo_5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnTheEncyklopedia Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 zavvi.com (postovne do CR je 0,99 GBP coz je nejakych 27 korun - ano je to z Anglie levnejsi nez balik nebo nedejboze dobirka po Cesku), pripadne game.co.uk ale ti maji postovne drazsi (3 libry)CZ: pouze aukro na pouzite hry, nevidim duvod proc platit premrstene marze ceskym eshopum, snad jen kdyz maji nekdy nejakou supervyhodnou akci Hele, a jak dlouho to trvá než ti hra dojde? Já v úterý navečer objednal hru, která byla skladem a dosud ji neodeslali (awaiting dispatch). AKTUALIZACE (27.6.): Tak už to odeslali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ahi Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 7-10 pracovnich dni, jak kdy ted u posledniho nakupu sem mel taky dispatch dva dny, asi toho maji moc :) normalne to byva jeste ten den odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
VINC
Zdravim, nechci tady delat nikomu reklamu ale zajimalo by me jestli ste staly zakaznici nejakyho eshopu nebo kupujete hry kde se zrovna naskytne dobra nabidka? Kterej eshop je v cechach nejvetsim prodejcem? Diky za nazory a odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.