Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

fw 9504 a flash lt+ 1.9

Wicek

Otázka

čau,

mám xbox slim s mechanikou 9504 a dashboardem 12625. Mám na něm flash LT+ v1.0. A teď moje otázka: Když vrátím originální fw do mechaniky a updatnu na 13146, poté změní mechanika na 0272 a tu flashnu na LT+ v1.9 a poté updatnu xbox na dash 13599, bude vše chodit tak jak má(hraní záloh a xbox live)? Nebo se po updatu mechanika lockne a budu potřebovat ten PCB nebo nějakou tu ruskou metodu? Je nějaká jiná možnost mít nejnovější dash s 9504 a LT+ v1.9?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Po přečtení toho článku od drag3go zjistíš že přijdeš o flash a jak píšeš - jiná možnost zatím není . Takže nejlépe je vzdát se s flashem hraní na live , kde je potřeba nejnovější DB . Současně vydávané hry zatím nevyžadují vyšší DB než 12625 , takže update na DB 13599 není potřeba a hraní záloh offline je bez problémů .

Odkaz ke komentáři

• 0
čau,

mám xbox slim s mechanikou 9504 a dashboardem 12625. Mám na něm flash LT+ v1.0. A teď moje otázka: Když vrátím originální fw do mechaniky a updatnu na 13146, poté změní mechanika na 0272 a tu flashnu na LT+ v1.9 a poté updatnu xbox na dash 13599, bude vše chodit tak jak má(hraní záloh a xbox live)? Nebo se po updatu mechanika lockne a budu potřebovat ten PCB nebo nějakou tu ruskou metodu? Je nějaká jiná možnost mít nejnovější dash s 9504 a LT+ v1.9?

Mohl bys to udělat takto, což v zásadě popisuješ:

1) Vrátíš OFW 9504

2) Updatneš DB na 13146, ten ti přeflashuje na OWF 272

3) Flashneš na CFW 1.9 272

4) Updatuješ na 13599 - tím máš poslední DB, můžeš na Live ale máš locklou mechaniku a ztratils další možnost update.Pokud bys chtěl updatovat dál čeká tě

a) výměna desky/čipu v mechanice za TX odemknutou (cca 1500-2000)

b) jiná metoda odemknutí, která zatím není volně dostupná (ruský unlock, TX bude také časem něco mít)

Pokud na Live ale nejdeš, není k tomuto celému vůbec žádný důvod. Já mám svoji 9504 updatnutou na 13146 a FW1.9 a dál nejdu, jedu jen offline, takže není proč.

Hry ty novější doashboardy ke své funkci nevyžadují. Navíc ti nepůjde těch 6 AP 25 her, které ti teď jdou (i když je fakt, že podle posledních novinek se to dá udělat tak, že to necháš na black screenu a ony se cca po minutě stejně pustí s původními AP25 patchi)

Odkaz ke komentáři

• 0
(i když je fakt, že podle posledních novinek se to dá udělat tak, že to necháš na black screenu a ony se cca po minutě stejně pustí s původními AP25 patchi)

Jen ze zajímavosti, pokud se pustí, znamená to že CFW obejde AP25 kontrolu ? Tím pádem se ale do konzole musí zapsat chybová zpráva o tom, že se něco nepovedlo a je to důvod na BAN ne ?

Díky za osvětlení problému.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Zajímavý názor a velmi správná úvaha :-) Pokud tě toto téma více zajímá a máš nějaké základy angličtiny, doporučuji sledovat téma na TX fóru zde >>> http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=68173

kde se této tématice věnují. Všimni si, že jeden z členů ve svém úvodním příspěvku uvádí, že tato metoda je spíše pro lidi "adventurous type", přirovnal bych to k našemu milovníkovi adrenalínových sportů :-)

Najdeš tam reporty, na jakých mechanikách to jde a na jakých ne, zatím se jeví, že uživatelé na XBLive "přežívají", ale jestli mají už své konzole flagnuté, jestli to je nějaká díra, na kterou M$ zapoměl anebo naopak past na uživatele, to ukáže asi až čas. Zatím se to testuje jen pár dní.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jen ze zajímavosti, pokud se pustí, znamená to že CFW obejde AP25 kontrolu ? Tím pádem se ale do konzole musí zapsat chybová zpráva o tom, že se něco nepovedlo a je to důvod na BAN ne ?

Díky za osvětlení problému.

Je to tak, určitě to není XBLive bezpečné, když hraješ online, nezkoušej to a raději počkej na příslušné patche. Kdo hraje pouze offline, tomu to nevadí a tudíž je rád, že může spouštět i tyto hry a nemusí na patche čekat. Co jsem si s tím hrál, u mě na 13599 se cca po minutě dvacet normálně spustí Black Ops, ale to je moje "pracovní konzole" kde zkoušim kde co :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
ne LIVE me nezajima a ten DB 12625 je tusim na disku s hrou SHIFT 2 ... tak ja to updatnu :)

Můžeš aktualizovat DB i přes flešku :

Stáhnout ho můžeš zde :

http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu