Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash slim mechanik a otazníky okolo.

mesan

Otázka

Tak se tedy omlouvám, ale ani bych si slim domů nevzal pokud to ještě nedělám! To že jsem to dal do postu abych pak nemusel dělat updateještě nic nevypovídá, ale u každého se ptám jestli se jedná o slim. Nejsem podvodník chlapci. Tak na mě hned neházejte bláto dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Nedávno vyšel FW na slim mechaniky tudíž by měli jít už všechny flashovat.

A to jsi vyčetl kde, že VŠECHNY už jdou flashovat? :roll:

Sám mám doma nádobíčko X360USB a Xecuter CK3 Lite, ale nevím co je přesně potřeba k flashi slimů.

Prosím o radu,

Děláš si pr**l, že? Napíšeš zde něco takového a hned potom se přidáš do seznamu flasherů, že děláš flash a to vč. VŠECH Slim mechanik za 500,- ????

http://console-forum.net/tema/25940-seznam-flasheru-pro-xbox-360-update-6-3-2009?p=1128622#post1128622

Nechci být ironický, ale radu ti dám. Ve stejné sekci, kam jsi napsal tento tvůj příspěvek, hledej rady a informace o možnostech flashnutí mechanik Slim. Poté ti poradím, abys zvážil svoji cenu za flash jednotlivých mechanik Slim, než ti neznalí uživatelé začnou houfem posílat svoje 0225/0401 Slimy :roll:

Nakonec přeci jen jedno uznání - nebojíš se pustit do flashování a zakoupením TX produktů jsi podpořil scénu a další vývoj. A za to máš uznání :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Sorry guy mám to v postu že beru i slimy ale zatím jsem všechny odmítl, jen stím počítám že v brzké době to budu také zvládat tak to je v postu. Nikoho nebalamutím. Vždy jde o individuální dohodu.

Takovému začátečníkovi bych nikdy svůj xbox nesvěřil a nedoporučuji to ani nikomu jinému . Když by jsi si s xboxem nevěděl rady , tak jakou by u Tebe měl někdo záruku že dostane svůj xbox v pořádku flashnutý zpět ? Zavedení flasheři zde na foru tu záruku většinou dávají .

Odkaz ke komentáři

• 0

Nechápu proč mě tady soudíš. Když ani nevíš, že už mám pár xboxů zasebou a bezproblému. Takže nezpochybňuj moje dovednosti když vůbec nevíš nic. Jak říkám slimy nedělám a s ostatním nemám problém takže se na mě neházej špínu!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Já myslím, že už to mesanovi bylo podáno dost jasně a že i on už pochopil, o co nám šlo. Zřejmě to myslel jinak, než napsal, nebo alespoň chtěl napsat.

Na druhou stranu nutno říci, že ať je to jak chce, dělá službu pro veřejnost, což je vždycky plus, rozšiřuje řadu možných míst, kde se dá nechat flashnout Xbox a to, že má za sebou zatím jen "pár" úspěchů? Každý jednotlivý flasher vždy jednou začínal a nedělejme si iluze o tom, že z něj byl před prvním pokusem už profík. Každý si prošel laborováním, každý se potrápil s nejedním nestandardním stavem.

Ode mě má kluk určitě podporu a pokud budeš potřebovat se něco zeptat anebo poradit, klidně se ozvi.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mně hlavně vadí, jak se tady všichni vždycky na někoho sesypou jak vosy a je ten nejhroší(nejhloupější) na světe. Ano ty slimy jsem neměl psát do postu dukuď je nemám 100% zmáklé, ale myslím že jsem se tu objahoval až dost.

V podstatě díky ostatním se mi nikdo na flash neozve, protože teď to podle jejich komentů vypadám, že jejich xbox bude mrtvej a pravděpodobně ho už ani neuvidí. Dělám to proto že miluju hardware a všechno okolo, ne kvůli tomu abych zbohatl.

A tobě drak3go děkuji za uvedení věcí n pravou míru ;-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Mně nešlo jen o to že jsi v postu napsal že flashuješ všechny slimka za 500 Kč . Hlavní důvod proč jsem to napsal je ten že jsi opravdu začátečník , který ani nemá přehled o tom co jde a co nejde flashovat , což by jsi se dověděl i jen z toho že by jsi se zajímal o chod fora . O tom všem by jsi se dočetl . Ty ale jseš členem teprve od 14.7 a přestože v profilu máš napsáno " Nadšenec do hardware, xbox 360, flash xboxů " tak o tom moc velkou páru nemáš a přesto se klidně napíšeš do seznamu flasherů . To se chceš učit flashovat na cizích xboxech za prachy ? Já osobně si nechávám flash dělat , ale takovému který nemá o xboxech přehled jako jseš ty bych práci nikdy nesvěřil - to už jsem napsal .

drag3go : Pochopím , když se poradí někomu , kdo se pokouší flashnout si svůj xbox ( i když ani to neradím dělat ) a dostane se do problémů . Ale když o tom nemá přehled a ještě se hned napíše do seznamu flasherů - to mi vadí .

Odkaz ke komentáři

• 0
Mně hlavně vadí, jak se tady všichni vždycky na někoho sesypou jak vosy a je ten nejhroší(nejhloupější) na světe. Ano ty slimy jsem neměl psát do postu dukuď je nemám 100% zmáklé, ale myslím že jsem se tu objahoval až dost.

V podstatě díky ostatním se mi nikdo na flash neozve, protože teď to podle jejich komentů vypadám, že jejich xbox bude mrtvej a pravděpodobně ho už ani neuvidí. Dělám to proto že miluju hardware a všechno okolo, ne kvůli tomu abych zbohatl.

A tobě drak3go děkuji za uvedení věcí n pravou míru ;-)

Jedna věc je v týhle debatě podstatná - každý flasher si musí projít obdobím úvodního "zahoření", kdy si podle obecných návodů sám najde svůj postup jak věci dělat, jaké nářadí použít atd. Toto časem rozšiřuje, zdokonaluje, bohužel takto často činí i za cenu, že se mu něco nepovede,to odepíše, prostě to bere tak, že podobnou chybu už neudělá, takto to činí na své náklady v mým případě třeba prostě proto, že ho baví věci opravovat. Hrozně důležitý je projít si všechny stavy do kterých se při flashi můžeš dostat, jaký jsou alternativy, jak je řešit,co člověku nabídneš když se ti něco nepovede tj máš náhradní varianty (celá mechanika, náhradní desky atd) atd. Tohle celý potřebuje čas, zkušenosti a odpovídající vybavení (často velmi drahé). Nedá se to urychlit, nedá se to udělat dřív. Takže tu cenu co flasherovi platíš je práve za to, že všechny tyto uličky prozkoumal a prošel za tebe na své náklady a dostaneš přesně to co potřebuješ - hotový fungující flash. Když si tímto neprojdeš,může se ti stát, že se budeš učit ty věci vychytat až za běhu, což je podle mě to, co tady kolegové kritizovali, jiinak samozřejmě můžeš dělat co uznáš za vhodné.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu