Moderators drak3go Odesláno Červenec 28, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Jestlipak jste si už někdo stačil všimnout >> http://twitter.com/#!/TeamJungle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 A Co To pro nás zanmena zase nějaka nova ochrana?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 Znamená to, že tak jak jsem psal o dodatečně zjištěných AP2.5 challenges zde >> http://console-forum.net/tema/126414-zpravy-a-fakta-o-moznostech-flashnuti-x360s-9504-0225-0401-1071-0500-a-db-2-0-13599-0 tak autor CFW se po rozboru situace a vydaného LT+ 1.9 dopracoval k nové verzi CFW LT+ 1.91, která je hotová a nyní se testuje společně s probíhajícími testy na nové verzi programu JungleFlasher. Zároveň se posunuje číslování z AP2.5 na AP2.6 a tou dobrou zprávou je, že nebude třeba čekat na žádné nové patche pro databázi ABGX (žádné nebudou), protože nový LT+ 1.91 překonal ochranu AP2.6 ve všech ohledech a bude fungovat na dosavadních zálohách her, upravených pomocí ABGX na verzi DB 13146 :-) Počet her (6) s AP ochranou zůstává stejný i po aplikaci DB 13599. Co to tedy znamená? 1/ Nový CFW LT+ 1.91 odstraňuje hlášené nedostatky v předešlé verzi LT+ 1.9 a navíc vítězí nad AP2.6 ochranou 2/ Lze očekávat veřejné uvedení nového CFW LT+ 1.91 a nové verze JungleFlasheru 3/ Existujících 6 her s dosavadní AP2.5 ochranou, patchované přes ABGX na DB 13146 nebude třeba nijak dál upravovat a stávající kopie nebude třeba znova vypalovat 4/ Žádné nové patche pro ABGX na DB 13599 tím pádem nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 to je dobre takže těch 6 už se nebudou muset patchovat po každe když vyjde novy db:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 29, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 To jsem nepsal :-) Nikdo nemůže vědět, co přinese další, dosud neexistující verze DB. Pravděpodobně to ale budou další, nové AP challenges a tím pádem na to bude potřeba reagovat. Co jse psáno platí teď, v situaci která je, co již existuje. Tj. nejnovější DB 13599. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 jestli jsem to pochopil takže budu muset jít znova za flasherem a nechat přeflashovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 já jsem ´pravě čekal mám jenom LT+1 a nechtěl jsem 1.9 kdybych si ji dal tak musím zase znovu na 1.91 ty flashe jsou skoro furt:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 jestli jsem to pochopil takže budu muset jít znova za flasherem a nechat přeflashovat? Pokud to nezvládneš sám tak ano, pokud budeš chtít mít flash LT+ 1.91 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 já počkám až na LT+ 2.0, i když myslím, že vyjde až příští rok. Tak si (zatím) 6 her nezahraju, to není zas taková hrůza :/ i když jsem už jednu dohrál přes beta dashboard :D Hrát na live potřebu nemám, tak zatím stačí LT+ 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 já počkám až na LT+ 2.0, i když myslím, že vyjde až příští rok. Tak si (zatím) 6 her nezahraju, to není zas taková hrůza :/ i když jsem už jednu dohrál přes beta dashboard :DHrát na live potřebu nemám, tak zatím stačí LT+ 1.1 Jde spíš o to, že novější hry už budou možná vyžadovat nový Dashboard :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Jn taky fakt :P...zatím si, ale nestěžujou. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 já počkám až na LT+ 2.0, i když myslím, že vyjde až příští rok. Tak si (zatím) 6 her nezahraju, to není zas taková hrůza :/ i když jsem už jednu dohrál přes beta dashboard :DHrát na live potřebu nemám, tak zatím stačí LT+ 1.1 Přesně tak . Když nehraji na live , tak mi naprosto stačí LT + 1.1 a DB 12625 . Nový DB hry nevyžadují - jen na přístup na live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Microsoft furt vymíšlí nové ochrany.Cpou do nich milióny dolarů a stejně to je k hovnu.Akorát na tom hrabou ti co flashujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Microsoft furt vymíšlí nové ochrany.Cpou do nich milióny dolarů a stejně to je k hovnu.Akorát na tom hrabou ti co flashujou. Mám pro tebe dvě řešení této situace... - udělej si vše sám a zdarma (opravdu k tomu nic nepotřebuješ) :) a ještě lepší řešení... - nehrej záložní kopie her, ale kupuj originální hry ................................................................................................................... p.s. ehm, vymíšlí?? ...zdravím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Mám pro tebe dvě řešení této situace... - udělej si vše sám a zdarma (opravdu k tomu nic nepotřebuješ) :) a ještě lepší řešení... - nehrej záložní kopie her, ale kupuj originální hry ................................................................................................................... p.s. ehm, vymíšlí?? ...zdravím :) To řikám, že arogance z tebe jenom srší. Dude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 opravdu hodnotný příspěvek. :) jen upozorním, že tento klučina ráno psal na chatbox, že je flasher a v zápětí v druhé větě se ptal, jak se patchuje :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 hlavně by si chlapec měl přečíst všechny příspěvky uživatele, kterému jsi odpovídal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 To řikám, že arogance z tebe jenom srší. Dude Už si zase na někoho otevíráš ústa ? Radši buď zticha - většina z nás ví , co jsi zač a svou situaci si svými příspěvky jen zhoršuješ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Mám pro tebe dvě řešení této situace... - udělej si vše sám a zdarma (opravdu k tomu nic nepotřebuješ) :) a ještě lepší řešení... - nehrej záložní kopie her, ale kupuj originální hry ................................................................................................................... p.s. ehm, vymíšlí?? ...zdravím :) Kdybych věděl jak tak bych si to udělal sám nemáš náhodou nějaký návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Jak jsem avízoval již v aktualizaci článku ZDE, vydání CFW LT+ 1.91 a nové verze JungleFlasheru je na spadnutí. A to tak, že do 24h můžete očekávat funkční d/l linky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Úderem této minuty je CFW LT+ 1.91 a nová verze JungleFlasheru k dispozici všem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Již dělám všechny mechaniky bez výměny PCB (vč. 0225 a 0401), bližší informace do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Čaute lidičky :) Tak koukejte, mat docela (poradnej proble) tento tyden jsem si nechal udel FLASH! mam Xbox Slim 9504 a flash LT+1.9 (0272) a DB mam praveze 13146! tak tad nevim, jestli to muzu UPDATOVAT na ten 13599? jestli mi to nesmaze ten flash??? Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 myslím že bys to neměl updatovat na 13599 mě to uzamknul mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Aha, tak to je pekne na prd :( Achjo, asi jsem to mel updatovat na ten 13599 a pote to poslat na flash LT+1.9! Spis nechapu ze to flasher sam neupdatoval pred samotnym flashem!!!!! Ja uz to fakt prdim, flash za flashem a penize jdou do haje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.