Krabbio Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Rozjel uz nekdo emulator na playstation 1 ??? Pokud jo,mohl by tu prosim dat navod?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Mě to samý-zkoušel jsem Amiga360 a po spuštění zůstane jen černá obrazovka a nic víc. Poraďte pls. jak to spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Ja v pohode rozjel Amigu se vsemi hrami a systemy a je jedno kam to nakopirujes. Muzes to nechat na externim HDD nebo to dat i na original HDD v xboxu. Je nutne jen dobre nastavit cesty ve FSD. Ja si to nechal napr. na externim HDD a parada. Amiga se mi ukazuje ve slozce Emulatrory, tak jak to ma byt. Zkousel jsem jeste Commodore 64, ale ten mi napsal, ze pod x360 nekomunikuje. Zrejme to je udelane jeste pro starsi xbox 1 nebo jsem mel spatny emulator :) .. a jak se proítě nastavují ty cesty ve FSD. Já nevím jak na to. Zkoušel jsem Amiga360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 nemohl by nekdo sem hodit nejakej balik, nejde se mi zaregstrivat na vyse uvedeny server..treba megadrive bych uvital .) thxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Je nekde ke stazeni funkcni verze emulatoru Amiga? neco jsem stahl, ale pri spusteni zustane cerna obrazovka... Řekl bych, že ti tam chybí amiga rom. Do složky Kickstart musíš umístit kickstart rom soubor přejmenovaný na kick.rom, pak by ti to mělo normálně naběhnout. Amiga Emulator i kickstarty najdeš třeba tady: http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/9443-amiga360-1-0-download-p-uae-2-3-3-amiga-emulator-xbox-360-a.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan360 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Videl jsi ho nekde? Emulator na xbox1 se mi teda nedari na x360 vubec najit, existuje vubec?Vzdyt x360 ma nektere veci automaticky kompatibilni se starsim xboxem, tak me prijde emulator zbytecny. Emulator Xbox1 http://www.xbox360iso.com/hacked-xbox1-emu-t552851.html Zatím jsem netestoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Ja tu amigu snad nerozchodim :D nemuzete nekdo upnout uz nastavenej emulator? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan360 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Tak, to já zase Emulátory rozchodil, s tim problém nemam. Konkrétně u Amiga, když to zapneš, tak máš černou obrazovku. Po chvilce (cca 10-15s) musíš zmáčknout LT a dostaneš se do menu. Jenže já mam problém s tim, že si stáhnu hru, nahraju si ji do ROM, v menu si ji připojim, resetnu Emulator přes RB a pak dam spustit hru. Jenže mam černou obrazovku a hra se nenačte. Zkoušel jsem různa nastaveni, ale hra nejede. Zkoušel jsem i jinou hru a taky nejede. http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/libxenon-homebrew-jtag-reset-glitch-content/9443-amiga360-1-0-download-p-uae-2-3-3-amiga-emulator-xbox-360-a.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Tak, to já zase Emulátory rozchodil, s tim problém nemam. Konkrétně u Amiga, když to zapneš, tak máš černou obrazovku. Po chvilce (cca 10-15s) musíš zmáčknout LT a dostaneš se do menu.Jenže já mam problém s tim, že si stáhnu hru, nahraju si ji do ROM, v menu si ji připojim, resetnu Emulator přes RB a pak dam spustit hru. Jenže mam černou obrazovku a hra se nenačte. Zkoušel jsem různa nastaveni, ale hra nejede. Zkoušel jsem i jinou hru a taky nejede. Nemůžeš mít po spuštění černou obrazovku, musí se objevit normálně kickstart (taková ta ruka z disketou), proto ti to nejde. Teprve až se ti objeví správně kickstart, začni vkládat image her.Jestli máš černo,máš špatný kickstart, zkus to podle tohoto návodu: http://console-forum.net/tema/139304-jak-spustit-amiga-emulator-rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan360 Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 No vídíš, já zapomněl na ten kickstart :-) Děkuji Se těšim až oprášim SuperFrog :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.