Krabbio Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Je to zajimavé.Já pálil oba disky forzy i oba disky battlefield3 na staré LG 2,4x na verbatim a vsechny 4 disky bez problemu nainstalovany na HDD a hra nepada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Je to zajimavé.Já pálil oba disky forzy i oba disky battlefield3 na staré LG 2,4x na verbatim a vsechny 4 disky bez problemu nainstalovany na HDD a hra nepada. Jasne, to nejak fungovat asi mozna i bude, ale paleni na stary LG neni problem novyho fw pro liteony. Na stary LG vypalis dvd jen z 97% a zbytek se orizne, na liteonech se to vypali cely, ale dela to trosku problemy a o to tu ted jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 me to na LG nefinalizuje disc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Neví někdo jak je na tom C4eva s FW pro hitachi?Palírnu mám nachystanou a přeflashovanou ale je mi to prd platné bo nemam flash :( teda mam ale ne LT 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Tak to máš smůlu, protože tento fw je dělaný pouze pro hry (s ochranou XDG3), které se dají spustit na fw LT+ 2.0. Btw: Vypálil jsem i druhý disk Forzy 4 rychlostí 4x se zapnutým OPC a vše jede jak má. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Tak to máš smůlu, protože tento fw je dělaný pouze pro hry (s ochranou XDG3), které se dají spustit na fw LT+ 2.0.Btw: Vypálil jsem i druhý disk Forzy 4 rychlostí 4x se zapnutým OPC a vše jede jak má. ;) Pozdeji to taky zkusim a dam vedet jestli to uz bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 tak napodruhe se to povedlo, ale na disc se to cele neveslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 No to je jasný, že se ti to na ten disk nevejde, když je to větší. Proto musíš mít mechaniku LiteOn iHAS124B, 224B, 324B, 424B, 524B nebo 624B a v ní nainstalován iXtreme Burner Max fw. Pak se ti to vypálí na 100%. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 f4 se zapnutym OPC 4x verifying error LiteOn iHAS124B, 2,4 bez OPC verifying error tak ja uz nevim :cheesygrin: WTF? driver v poho jak palení tak instalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 f4 se zapnutym OPC 4x verifying error LiteOn iHAS124B, 2,4 bez OPC verifying error tak ja uz nevim :cheesygrin: WTF? driver v poho jak palení tak instalace Na co pálíš ? Verbatim 003 Made in Singapore ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 f4 se zapnutym OPC 4x verifying error LiteOn iHAS124B, 2,4 bez OPC verifying error tak ja uz nevim :cheesygrin: WTF? driver v poho jak palení tak instalace na jake dvd palis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 ještě možná jeden tip pro všechny - verifikaci v imgburnu vyloženě vadí takové ty různé AnyDVD, Deamon Tools a jiné virtuální mechaniky.Doporučuju všechno tohle povypínat.Zkoušel jsem verifikovat už vypálenou placku znova (volba Verify Image v IMGburn) a při spuštěném AnyDVD to vracelo chybu verifikace u placky, která předtím prošla.Takže i v tomhle může být zakopaný pes. Mám vypáleno Forza 4 (oba disky),Batman,Gow3, vše prošlo verifikací, instalací i Probe2 testem se super výsledkem na iHAs 124, Singapore Verbatim 2,4x OPC vypnuto, mechanika přímo v PC na SATA sběrnici.Není jednoduše vysvětlitelný aby se ta samá kombinace chovala někomu úplně jinak, logicky zbývá tahle úvaha: - musí to být být nějakým dalším problémem v tom konkrétním PC (třeba je to tím,kde je ta vypalovaná image uložena, třeba je na nějakém pomalém disku, fragmentovaná, .. ?) - nebo je fakt rozdíl mezi USB a SATA připojením mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 muj nazor je jiny palil jsem forza4 na emtec,spatny, forza4 verbatim ok bad3 emtec spatny bad3 verbatim ok ostatni hry xgd3 verbatim i emtec ok forza a bad 3 je dle meho nazoru v necem odlisny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Nikde jsem se nedočetl, jestli při změně toho FW mechanika zůstane použitelná i pro běžné vypalování čehokoliv jiného, nebo je to úprava pouze pro vytváření XGD3 a nic jiného na ní pálit nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Nikde jsem se nedočetl, jestli při změně toho FW mechanika zůstane použitelná i pro běžné vypalování čehokoliv jiného, nebo je to úprava pouze pro vytváření XGD3 a nic jiného na ní pálit nejde ? Even with the custom iXtreme Burner MAX fw flashed to the drive, it is still fully functional as a regular burner, not only for XGD3, but also XGD2, and all other ISOs and data. Pro neangličtináře, mechanika po úpravě iXtreme Burner MAX firmwarem je plně funkční pro běžné vypalování a to i hry v XGD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Asi je to OT - jak se vlastne projevuji ty chybejici 3% pri vypaleni klasickym zpusobem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Asi je to OT - jak se vlastne projevuji ty chybejici 3% pri vypaleni klasickym zpusobem? Ty chybejici tri procenta se s nejvetsi pravdepodobnosti nijak neprojevuji, u vetsiny soucasnych XGD3 her je ta oblast stejne nevyuzita. Pokud jsem spravne pochopil celou situaci, tak jen FM4 ma v tech trech procentech nejaky kontrolni mechanismy. O zadny dalsi hre, ktera by to mela podobne jsem se nedozvedel. Nicmene nejsem neomylny a jestli vi nekdo o necem dalsim, rad se necham poucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 u Forzy a možná aj nějakých dalších her se u někoho hra projevuje padáním hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 milosek76: xmod: palim normal na ty Verbatim 003. ten Deamon Tools sem mel sice zaplej ale nevim jestli mam jeste z♥♥♥♥♥♥ ctvrty dvd bez nej ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Chtěl bych se zeptat... je tu někdo kdo chodí na zahraniční fora? Přece se to už musí dost řešit pokud to vypalování je jen z cca 50% úspěšné.Já osobně taky tak napůl dobrý napůl špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ale jo, obcas se podivam na neco zahranicniho a vidim podobny vysledky jako tady. Par lidem to funguje presne podle navodu, cast lidi v tom tape a ladi to ke zlepseni vysledku, par lidi je zcela mimo a nekteri jedinci obcas davaj dotazy typu "bude mi ten novej fw pro liteon vypalovacky a dvd verbatim fungovat i na vypalovacce samsung s mediama memorex? " :cheesygrin: Mam spis pocit, ze v zahranici maji vetsi vyber z pouzitelnejch dvd+r dl kompatibilnich s xboxem, takze maj vetsi uspesnost i kdyz pouzijou zrovna to co maji doma. My jsme odkazany vicemene na singapursky verbatimy (maji nejvetsi uspesnost), s ostatnima dvd+r dl je to trosku sazka do loterie (nekomu to jde, nekomu ne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ja singapursky verbatimy mám, ale stejně jich už dost padlo za vlast :-) Tak uvidíme časem, třeba bude aktualizace firmware pro lite-on a budou lepší výsledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak já mám zatím 100% úspěšnost :) Dneska jsem měl čas tak jsem byl teprve pro flash 2.0 a potom pro mechaniku iHAS124-19B a Verbatim Singapure (u nás nikde stejně ty z Indie neprodávají). Pálil jsem zatím Batmana, Drivera a Warhammer 40K a bez problému doporučeným způsobem od C4EVA, tedy na Singapure rychostí 4x s OPC a s kontrolou (i když možná ty kontroly dělat nebudu, xbox tu hru vlastně skontroluje sám když ji dokáže nainstalovat tak je OK). Mám Windows 7 64bit a nejnovější IMG BURN a vypalovačka pálí skvěle. PS. Používejte, doporučenou metodu vypalování od C4EVA !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 xmod: tak sem smazal tu virtualni mechaniku. forza 4 pálení a kontrola na 100% ale instalace na xbox se mi sekla na druhej pokus instalace 100% tak uz nevim :wohow: du to prubnout jestli to pada nebo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak já mám zatím 100% úspěšnost :) Dneska jsem měl čas tak jsem byl teprve pro flash 2.0 a potom pro mechaniku iHAS124-19B a Verbatim Singapure (u nás nikde stejně ty z Indie neprodávají). Pálil jsem zatím Batmana, Drivera a Warhammer 40K a bez problému doporučeným způsobem od C4EVA, tedy na Singapure rychostí 4x s OPC a s kontrolou (i když možná ty kontroly dělat nebudu, xbox tu hru vlastně skontroluje sám když ji dokáže nainstalovat tak je OK). Mám Windows 7 64bit a nejnovější IMG BURN a vypalovačka pálí skvěle. PS. Používejte, doporučenou metodu vypalování od C4EVA !! Taky jsem dneska po neuspesnym pokusu (MKM003 2.4x bez OPC) vypalil doporucenym zpusobem 4x s OPC na Singapur a ove DVD Forzy fungujou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.