Damon1468624439 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Základní parametry, aby to mělo šanci fungovat: - Xbox: aktuální flash (nyní LT+ v3.0) - Xbox: aktualní dashboard - hru (ISO) projet přes program abgx360 na level 3 (AutoFix) - vypalovat programem ImgBurn se zaškrtnutou volbou "Přes zápisem provést OPC" - vypalovat rychlostí max. 4× - vypalovat mechanikou iHAS rev. B s aplikovaným fw iXtreme Burner Max - vypalovat na média Verbatim DVD+R DL (made in Singapore) - vypálená média kontrolovat programem KProbe (PI Max do 100, PIF Max do 4) - samozřejmě používat všechny programy v aktuálních verzích Zasunout do Xboxu a hrát. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 ted jsem vypálil další dvd bez ihas vypalovačky a maká assassin creed 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky722 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 a to OPC mam najit kde :DDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 ted jsem vypálil další dvd bez ihas vypalovačky a maká assassin creed 3 Takové příspěvky bych okamžitě mazal, protože pak přichází všechna snaha vniveč a dotazy "proč to nejede" se neustále opakují - úplně zbytečné někomu radit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 a to OPC mam najit kde :DDDDDDDDDDDD Nejspíše v nastavení programu ImgBurn - nástroje / nastavení / zápis - maminka ti taky musí říct, kde máš pindíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky722 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 No nevim moje mama je mrtva :((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Omlouvám se, promiň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky722 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 V pohode :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onyX Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 V pohode :/ Už se jich raději na nic neptej, když ti to vypalování funguje .... T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Mě funguje vše bez ihas vypalovačky.Žádný chyby to nehází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluňa Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 a to OPC mam najit kde :DDDDDDDDDDDD Treba tady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aigicz Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Dobrý den, koupil jsem si lite on ihas od draka tady z fóra a hry mi po vypálení nejedou :( Vypálenou hru spustím, ale při načítání se sekne a musím vypnout celý xbox :( Vypaluji na verbatim, rychlostí 2x, projel jsem hry v abgx360 a také jsem zaškrtnul OPC v nastavení img burnu... Ale prostě pořád hry nerozjedu... Moc Vás prosím o radu :( už mi to hlava nebere, zničil jsem přes 10 dvd :( Děkuji za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 20, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 A byl na té ihasce předinstalovaný iXtreme Burner? Pokud ne, musíš jej doinstalovat manuálně, tady na fóru je na to kupa návodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Dobrý den, koupil jsem si lite on ihas od draka tady z fóra a hry mi po vypálení nejedou :( Vypálenou hru spustím, ale při načítání se sekne a musím vypnout celý xbox :( Vypaluji na verbatim, rychlostí 2x, projel jsem hry v abgx360 a také jsem zaškrtnul OPC v nastavení img burnu... Ale prostě pořád hry nerozjedu... Moc Vás prosím o radu :( už mi to hlava nebere, zničil jsem přes 10 dvd :( Děkuji za každou radu... Dotaz bych smeroval na prodejce, zbytecne se zaplnuje forum. Urcite ti rad poradi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 20, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 A byl na té ihasce předinstalovaný iXtreme Burner? Pokud ne, musíš jej doinstalovat manuálně, tady na fóru je na to kupa návodů. Na iHAS ode mě samozřejmě Burner MAX FW byl, s dotyčným už jsme si vyměnili několik PM's. Novinkou od autora Burner MAX firmwaru je BurnerMAX Payload Tool, díky kterému můžete jakoukoliv mechaniku s Mediatek (MTK) čipsetem přimět vytvářet korektní XDG3 zálohy. Tento čipset má drtivá většina dnes běžně dostupných mechanik v obchodech, které lze pořídit za pár babek :-) Více info viz. http://team-xecuter.com/c4es-burnermax-payload-tool-v0-15/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aigicz Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 A byl na té ihasce předinstalovaný iXtreme Burner? Pokud ne, musíš jej doinstalovat manuálně, tady na fóru je na to kupa návodů. jo byl tam nainstalovaný fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noobik Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 ahoj. prosím vás asi není žádná jiná možnost jak vypalovat xgd3 hry na normální mechanice v NTB a ne na te IHas nebo jak se to jmenuje? :/ a ještě bych se chtel zeptat kolik tak stojí taková mechanika díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 23, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Stačí se podívat o 2 posty výše, jak píše drak3go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 (upraveno) spenat, never tomu, zase tak extra jak to na prvni pohled vypada to neni a zatim je stale nejlepsi metoda na iHAS s iXBM ;-) Odzkouseno X mechanik a nic, hra se sice napali, ale v xboxu proste nejede, jen to odstrani hlasku trunclate a napali 100%, pri testu ovsem 1 chyba atp... PS: bacha na kupu oddelanych DVD. Upraveno Prosinec 23, 2012 uživatelem Consolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noobik Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 kdybych mněl zájem o koupi ihas mechaniky na kolik tak výjde a prodavají se také jako externí? díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 (upraveno) ahoj.prosím vás asi není žádná jiná možnost jak vypalovat xgd3 hry na normální mechanice v NTB a ne na te IHas nebo jak se to jmenuje? :/ a ještě bych se chtel zeptat kolik tak stojí taková mechanika díky moc Tady máš aktualizovaný seznam mechanik, které byly mnoha uživateli celého světa ohlášeny jako odzkoušené a funkční. Seznam se denně rozrůstá o další modely, spoustu z nich seženeš v kdejakém obchodě za pár set korun (~400 - 500 Kč). Najdeš tam i nové Liteon iHAS rev. "D", jsou osvědčené a jsou kompatibilní :-) REPORTED WORKING (BurnerMAX IS enabled!) ASUS DRW-20B1LT ASUS DRW-24B1 ST/LT ASUS DRW-24B3 ST/LT ASUS DRW-24B5 ST/LT DELL DH-16ABS HP DVD1260i HP DVD1270i HP PLDSDL8ATL LITE-ON iHAS/iHAP 122-04C LITE-ON iHAP 122-04W LITE-ON iHAS 322 LITE-ON iHAS x24 (A)/B/C/DU LITE-ON DH-16ABSH11B Optiarc AD-7580S Optiarc AD-7640A Optiarc AD-7740H Optiarc BC-5500S PIONEER DVR-110D PIONEER DVR-111D PIONEER DVR-118L PIONEER DVR-216D PIONEER DVR-218 PIONEER DVR-219 PIONEER DVR-220 PIONEER DVR-A18L PIONEER DVR-TD10RS PIONEER S18LBK Plextor PX-880SA Plextor PX-L890SA Slimtype DS8A3S Slimtype DS8A5SH Slimtype DS8A8SH TEAC DV-W524GSB TSSTcorp SE-S084B TSSTcorp SH-S202 TSSTcorp SH-S202N TSSTcorp SH-S203D TSSTcorp SH-222AB TSSTcorp SH-223F TSSTcorp SH-224BB TSSTcorp SN-208AB TSSTcorp SN-208BB TSSTcorp SH-243N TSSTcorp TS-L633B TSSTcorp TS-T633C TSSTcorp TS-L633J TSSTcorp TS-L633R Upraveno Prosinec 23, 2012 uživatelem drak3go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noobik Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 no zrovna ani jednu stěch mechanik nemám mám HL-DT-ST GT50N nevadí asi obětuju a pořídím si nějakou ale mám NTB takže jedině externí a ty se také dají sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Ano dají, rozhodující je kompatibilní čipset. Anebo existují SATA na USB převodníky, které ti libovolnou SATA mechaniku do PC umožní připojit do USB portu notebooku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noobik Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 moc se v tom právě nevyznám sem v tomhle uplně nový a zdá se že převodník by mi problém vyřešil a uštřil bych ještě nějakou tu kačku než kdybych kupoval externí mechaniku díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 (upraveno) Drakego - Vypis krasny, praxe bohuzel jina ;-) A co ctu zahranicni fora, tak opet loterie, nekomu jde ale vetsine ne a vsechny kusy ktere mame, jsou v seznamu a zadny pozitivni vysledek. Zkus si to sam a uvidis :-) EDIT: Ted mi psal mod ze zahranicniho fora, ze na techto mechanikach ne vsechny hry funguji. Napriklad Fifa 13 ne atp. Uz zde vidim zahlcene vlakna a proc to nejde, jak to mam udelat aby toslo, jde to nekomu ? atp. Upraveno Prosinec 24, 2012 uživatelem Consolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.