Mušák Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 (upraveno) A šla by nějak upravit externí vypalovačka SAMSUNG na ihas vypalovačku ? EDIT : jedná se o TSSTCorp SE-208AB Upraveno Květen 15, 2013 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Nešla, iHas je samotná vypalovačka, jako ta tvoje TSSTCorp, jde o to, že iXtreme Burner (Firmware vypalovačky pro korektní vypálení XGD3 záloh) funguje jen na iHas vypalovačkách a to ještě konkrétních typech (takže třeba iHas 124B). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susenka Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Aha .. A nemáš nějakej odkas kde by jsem tuto vypalovačku mohl koupit ..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 http://console-forum.net/tema/143144-mechaniky-nahrazujici-lite-on-ihas124-b-usb-redukce-dvd-cena-800-kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 15, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Dovolím si upozornit, že v dotyčném odkaze skutečnou mechaniku Liteon iHAS s FW iXtreme Burner MAX nekoupíte, přestože dotyčný má v podpise a na fotkách stále tyto iHAS mechaniky uvedené. Inu každý má nějaké obchodní praktiky, že :roll: Jediné mechaniky iHAS s FW iXtreme Burner MAX, pokud vím, lze koupit zde na fóru ode mě (ODKAZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Asi si od tebe jeden kus později vezmu. Odkud jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 15, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Ozvi se mi kdyžtak přes PM pokud budš mít zájem. Mechanik mám posledních pár kousků, ale s největší pravděpodobností zajistím v brzké době další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Už máš PM, přes normální vypalovačku to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Drak3go - Zadna z tvych mechanik jiz neni delsi dopu primarne potreba, ja nevim co tu porad klames a fotky jsem tam nechal schvalne protoze pravdepodobne budu mit 100ks techto mechanik, jen se rozhoduji zda to ma vubec smysl je brat kdyz funkcnost je i na tech ktere nabizim :-) A firmware nebyl napsan pouze pro iHAS124-19 s revizi B, na to si dej bacha ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 16, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Dej si tam ještě větší font a sytější barvy, aby to přečetl fakt každý :-D Hlavně, že se živíš obchodem na mechanikách, které se válí na pultech každého obchodu za pár kaček. Jakou přidanou hodnotu tomu dáváš, hm? Zdar :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Jo a ty víš jaké mám v nabídce :-) Nevím jestli jsou 2ks prodeje živení se tím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 ZDE v nabídce mechaniky které umožňují napalování plných disků jako tomu bylo u starých iHAS124 s revzí B bez nutnosti zásahu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Teťkons sem si vypaloval NFS Most Wanted 2 a taky mi nejde ... :// Opravdu musim mít tu ihas vypalovačku ..?? Nejde to nějak jinak teda jo ..?? :(( Co třeba - http://console-forum.net/tema/143144-mechaniky-nahrazujici-lite-on-ihas124-b-usb-redukce-dvd-cena-800-kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejsvidek Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Zdravim vsechny. Rad bych vypalil nekolik her pro nase deti ale nejde to. uzete mi nekdo prosim poradit co mam delat kdyz mi nejdou vubec vypalit hry na xbox. Uz jsem znicil 15 dvd. Muzu zodpovedne rict ze jsem zkusil vsechny navody a porad mi to hazi chyby. Mam samsung slimku a pred nejakou dobou jsem vypalil nekolik her posledni laru croft pak nejake sachy a ty bezi v pohode ale ted jsem zkousel znovu palit (metro, xcom, fallout atd) a nejde to, je neco jinak? Prejizdim hru nejdriv ABGX360, pak BURNER MAX navysim kapacitu a IMGBURNU vypalim, vse mam nastavene podle navodu ktere jsou k mani. Zkousel jsem i ruzne kombinace treba bez Burnermaxu atp a stejny vysledek. HELP PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Zdravim vsechny. Rad bych vypalil nekolik her pro nase deti ale nejde to. uzete mi nekdo prosim poradit co mam delat kdyz mi nejdou vubec vypalit hry na xbox. Uz jsem znicil 15 dvd. Muzu zodpovedne rict ze jsem zkusil vsechny navody a porad mi to hazi chyby. Mam samsung slimku a pred nejakou dobou jsem vypalil nekolik her posledni laru croft pak nejake sachy a ty bezi v pohode ale ted jsem zkousel znovu palit (metro, xcom, fallout atd) a nejde to, je neco jinak? Prejizdim hru nejdriv ABGX360, pak BURNER MAX navysim kapacitu a IMGBURNU vypalim, vse mam nastavene podle navodu ktere jsou k mani. Zkousel jsem i ruzne kombinace treba bez Burnermaxu atp a stejny vysledek. HELP PLS Hry ti nejdou protože jsou s XGD3 ochranou a bez iHas ti nepůjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejsvidek Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 dekuju moc kamarade, iHas je zrejme novy druh vypalovačky ze ano? Jake je cele jmeno typ atd co musim vedet abych koupil tu spravnou popr kde ji koupit a cena? Dekuju, mam 4 deti a to nekecam :) pokud se mi je nepodari ukočírovat tak me sežerou a hry sou jeden z mala věci jak je zabavit když je třeba oslkive počasí dikes moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 zkus to tady - iHas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejsvidek Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 zkus to tady - iHas diky, napsal jsem ze mam zajem, doufam ze ještě nejake ma skladem, jsem pod tlakem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 co mám dělát když mi vypálená hra po zapnutí začne praskat v mechanice a pak napíše hlášku a vypne se. přes abdx vše proběhlo na zelenou. vypáleno přes clone . mechanika na vypalování je odzkoušená a vypálila nespočet her. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Taky mám takový problém.Resident evil relevation jede a Race drive grid 2 ne proč?A přitom vše projeté přes abgx a vypálené imgburn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Ahoj, koupil jsem si ihas mechaniku a když dám hru do xboxu, tak napíše, že disk není podporován. Postupoval jsem přesně podle návodu. Mám nejnovější flash i dashboard. Nevíte co s tím. K xboxu jsem měl plno her a ty fungují. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 30, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 co mám dělát když mi vypálená hra po zapnutí začne praskat v mechanice a pak napíše hlášku a vypne se.přes abdx vše proběhlo na zelenou. vypáleno přes clone . mechanika na vypalování je odzkoušená a vypálila nespočet her. díky Taky mám takový problém.Resident evil relevation jede a Race drive grid 2 ne proč?A přitom vše projeté přes abgx a vypálené imgburn Ahoj,koupil jsem si ihas mechaniku a když dám hru do xboxu, tak napíše, že disk není podporován. Postupoval jsem přesně podle návodu. Mám nejnovější flash i dashboard. Nevíte co s tím. K xboxu jsem měl plno her a ty fungují. Díky Ani jeden z vás nesplňuje to základní pro to, aby se vám dostalo nějaké pomoci a to sice dostatek informací. Jakou radu potom očekáváte? @Satir: Co znamená, že hra v mechanice "praská"? Můžeš tento stav nějak lépe definovat pro ty, co pojem praskání hry v mechanice nikdy neslyšeli a tudíž nevědí, co si pod tím mají představit? Jakou hlášku hra napíše? Proč vypaluješ přes Clone, proč nepoužíváš to, co používá statisíce uživatelů na celém světě - ověřený ImgBurn? Jakou mechaniku máš? To, že tvoje mechanika vypálila nespočet her je informace nulové hodnoty. @m0406: Jakou máš mechaniku na které vypaluješ? S jakým nastavením parametrů v ImgBurn pálíš? @Mušák: Jakou mechaniku iHAS máš? Koukám se do historie zpráv, o jednu co nabízím jsi projevil zájem, nicméně jsi ji zřejjmě koupil jinde, Není iHAS jako iHAS, existuje několik revizí, modelů, FW iXtreme Burner MAX nejde nahrát do každé, alt. metoda Payload Tool zase nefunguje všude .... Pokud zde hledáte pomoc, a to platí pro všechny, udělejte pro to alespoň to minimum tím, že podáte patřičné informace a popíšete váš problém. Pak se tu lidi rozčilují, že zde marně hledají odpovědi a k čemu pak tady ty topicy jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Práská, vydává nepříjemný zvuk, poté hra spadne a napíše neautorizovaný disk. Clone vypaluje v pořádku, al emohu to zkusit smahnout ještě přes imgburn. Mechaniku mám Hitachi v NT integrovanou. Je to informace nulové hodnoty, ale všechny hry které jsme vypaloval, šli přes tuto vypalovačky a nikdy nebyl problém:). Jen ještě, u té hry nefunguje ani trik s hudebním přehrávačem. Takže netuším co s tím :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 (upraveno) Všechny ostatní ti šly protože to asi nebyly XGD3 hry. Kontrola jestli je to XGD3 nebo ne je zde ABGX360.NET a hlavní je Liteon iHAS124-04B s FW iXtreme Burner MAX na XGD3 hry Upraveno Květen 30, 2013 uživatelem houba2007 oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 (upraveno) drak3go : mám iHas124-04 DU, borec to prodával na aukru a má tam asi 20 komentářů, že to funguje. Vše mám aktuální, nemůže být problém v xboxu ? Nebo dáte mi odkaz na nějaký návod ? Používám tenhle : http://uloz.to/xqJZwztg/navod-na-vypaleni-xgd3-xgd2-pdf EDIT : ale nemám lite on ale ATAPI Ihas Upraveno Květen 30, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.