Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Na macbooku bys mohl vypálit XGD3 jedině, pokud bys měl iHasku připojenou externě. S interní mechanikou se XGD3 hry ani nesnaž vypalovat. Ohledně návodu - v podpisu mám odkaz na vypalování XGD3 her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 (upraveno) Mam externí ihas revizi b flashnutouo. Chybí mi jen v jakým programu vypalovat. Upraveno Listopad 13, 2013 uživatelem lemiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 čaute, už přes 2 roky nesleduju scénu, tedˇ po mě chtěl pálit kámoš nějaké hry (XGD3).. Vypalovačku mám ihasku s upraveným FW, imgburn a abgx aktualizovaný a nastavený, vypalováno na verbatim 003 rychlostí 4x (....Pokud máte 001, vypalujte rychlostí 2,4x. Pokud máte 003, můžete vypalovat rychlostí 2,4x nebo 4x....thx spenat) přesto disc error, clean a podobné 3,14čoviny any ideas? nestalo se mi to poprvé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 14, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Čaues, jakou hru jsi zkoušel vypalovat? Měl jsi v ABGX logu vše zelené? Verze FW (LT+) mechaniky v Xboxu? Verze DB Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) xbox byl dneska naflashován na nejnovější, dash 2.0.15574.0, v abgx vše ok jo a hra gears judg... hmm.. tak dash je nejnovější 16537.. tak to je super, že páni flasheri v hrejte na to nehledí a klidně tam nechají starý a flash si dají nový... přitom tohle by měl být úplný standart, si myslím teda... Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem ctverec23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 v klidu si doma aktualizuj dash přes usb flešku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 (upraveno) Ahoj - to:josfiala - já to povypínal a pozapínal v eeprom flash utility, tak aby tak hláška nevyskakovala a výsledky mám luxusní. Upraveno Listopad 19, 2013 uživatelem Jeffik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Ahoj, další problém s ImgBurn 2.5.7.0. nyní mi to hází tuto hlášku po zahájení vypalování. Pár her po downgrade ImgBurn z 2.5.8.0 na 2.5.7.0 vše fungovalo. Dnes zase nějaký probém. Má někdo radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 19, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Čaues, co se stane, když dáš "Continue application"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 (upraveno) Nic se nestane,nevypaluje.Na DVD ani není vidět,že by začal zapisovat.Jinak vypalovačka normálně funguje.Vypaluje přes Nero i Clone.Nepomohl ani restart ani vymazání OPC historie. Tak asi vyřešeno.Snížil jsem v ImgBurnu Buffer z 512Mb na 405Mb a začalo to vypalovat !!! Upraveno Listopad 20, 2013 uživatelem josfiala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Josfiala - nemáš náhodou nějakou starou plečku PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 GyroX - Pentim 4 HT; 2,8GHz ; 2GB RAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 je divné tvoje potřeba snižovat buffer v imfburnu..nikdy sem o tom neslyšel...ale hlavně že ti to jde..nemáš na pc náhodou Windows XP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Ano Win XP SP3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 možná tam bude celý zakopaný pes...xpčka jsou dneska už tak na hraně pomalu srovnatelný s win 98 :)..a za pul roku končej takže už mužeš začít s loučením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 20, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 GyroX: To, co jsi napsal, je pěkná hloupost. Za prvé, zcela určitě to nepíše chybu kvůli Windows XP (sám jsem na nich párkrát pálil, ale jen párkrát - nicméně pokaždé bez problému) a za druhé (trochu OT) - srovnávat Windows XP a Windows 98 je jako srovnávat Visty se 7čkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Nemůže mi někdo poradit?, Imgburn 2.5.7.0 , nemůžu vymazat opc history , napíše: failed reason invalid command operation code, zkoušel jsem stáhnout jinou verzi , ale nic, vypalovačka lite-on ihas revize E, windows 7 32bit sp1, měl jsem občas špatné výsledky při vypalování, tak bych to chtěl vymazat, přestože mi OPC spíš škodilo, chtěl bych ještě zkoušet různá nastavení. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan1591468624895 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Caute, hledat jsem spoustu témat, napíši to sem, potřeboval bych poradit, zapojil jsem Ihas mechaniku na sata kabel v pc a nechce mi jí to najít, ale normálně funguje (vysouvá se) , cd nenačte, co s tím? prosím poraďte díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Mrkni do Biosu jestli je tam vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan1591468624895 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 tak v biosu není, mechanika je zapojená na sata kabelu, který je od HDD, respektive, jeden kabel jde do hdd a druhý do mechaniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Tohle není ideální varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Mozna jsi zapojil kabel od vypalovacky do sata portu,ktery je nakonfigurovan do RAIDu.Pak to pc neuvidi Mrkni jestli nemas na motherboardu jeste jine sata zasuvky.Jestli ano,tak tam kabel prepoj.Vypni predt ti PC.Pak dej vedet. Odesláno z mého PAP4300 DUO pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Nebo pokud vidíš v biosu HDD, tak místo něj zkus píchnout tu mechaniku. Jen na chvíli na omrknutí, jestli se v biosu objeví. Může být problém třeba i v kabelu..... A pokud se trochu v biosu vyznáš, tak jak píše josfiala okoukni ten raid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan1591468624895 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 tak to vypadá, že je to v kabelu, zkusím ho vyměnit a dám info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Hoj, chci se zeptat, mam ihasku lite on a bez problemu jde vse, ale mam verbatimmkm030 nebo jak to presne je, ale jsou to ty leskly dvd, pokud bych koupil verbatim dvd dl + r, ale ty potisknutelny verze, bude to ok a xgd3 bez problemu jako do ted, nebo mam radsi zustat u polepovani dvd lepici etiketkou ? Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.