Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 18, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Čaues, těžko říct, někomu jde s Printable verzemi Verbatimek pálit XGD3 hry jako na klasické MKM-00X (001 nebo 003), ale četl jsem i negativní reakce. Řekl bych, že to budeš muset vyzkoušet sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaCooB Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Hoj, chci se zeptat, mam ihasku lite on a bez problemu jde vse, ale mam verbatimmkm030 nebo jak to presne je, ale jsou to ty leskly dvd, pokud bych koupil verbatim dvd dl + r, ale ty potisknutelny verze, bude to ok a xgd3 bez problemu jako do ted, nebo mam radsi zustat u polepovani dvd lepici etiketkou ?Diky :) Já jsem četl na foru, že právě Verbatim DVD DL+R Printable mají nejkvalitnější zápis. Můžu potvrdit, že z 10 obyčejných jsem jich 5 vyhodil, ale pak jsem koupil Printable ( ty s tím bílým povrchem ) a zatím je skore 15 z 15 vypálených... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Duluzity je,kde byly vyrobeny!K Pro XGD3 hry kupujte Verbatmy Made in Singapore.Ty z Malaisie jsou nevhodny.Pak je jedno,jestli jsou bile nebo stribrne. Odesláno z mého PAP4300 DUO pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 19, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Přesně tak, jiné Verbatimky nejsou ty, které se doporučují, pravděpodobně jsi tedy sáhl po špatných typech. YaCoob: FYI, já osobně jsem nikdy nepokazil žádné klasické Verbatim DL+R, měl jsem stoprocentní úspěšnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaCooB Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Spenat: Netvrdím, že na klasické se nedá pálit, těžko říct, čím to bylo, ale ještě jsem nedopálil pack printablů, abych kupoval další obyčejné, takže nepotvrdím sto pro úspěšnost :-) Josfiala: a jak si ověřím, že jsou Made in Singapore? Na prodejně to budou vědět? Jinak kupuju zásadně z alfacomputer.cz .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 20, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 (upraveno) Pokud se nepletu, tak jediná možnost, jak to bezpečně zjistit, je až po vložení DVD do mechaniky (v ImgBurn se po pravé straně mimo jiné ukáže i ID, díky kterému to poznáš). Já doteď kupoval přesně tato DVD: http://www.alza.cz/dvd-r-dual-layer-d108453.htm Upraveno Prosinec 20, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Made in Singapore je napsano pouze na obalu spindle.Nikde jinde to neni.Nefunkcni pro XGD3 jsou z Indie ! Odesláno z mého PAP4300 DUO pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 20, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 V ImgBurn ale můžeš bez problémů poznat, jestli se jedná o Singapur nebo India DVD - Po vložení DVD se po pravé straně stačí podívat na "Disc ID" - pokud je tam něco jako tohle, jedná se o Indická DVD. Pokud je tam MKM-001-000 nebo MKM-003-000, jedná se o kvalitní, Singapurská DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovik10 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Dobrý den, pokoušel jsem se vypalovat fifu 14, 2krát, ale nikdy jsem to nerozjel. Jednou Disc is not supported, pak Disc is unreadable. Poprvé jsem to omylem neprojížděl přes abgx360, tak chápu proč nefunguje. Podruhé jsem však projížděl (ne vše mi svítí zeleně, nevadí to? Iso je Region free a já nastavil PAL, mám to tak nechat a nebo neurčit?)Příloha 23432 Pak jsem vypaloval podle návodu iHas Extreme Burner fw (použil jsem Imgburn (verze 2.5.7.0.), layer break jsem nastavil na 2133520, verify jsem vypnul, Force hyper tuning, Online hyper tuning atd. vše jsem umožnil, OPC history jsem také vyčistil, perform OPC jsme zaškrtl, enable burn proof zaškrtnuté nemám...) Jen jsem po vypálení nepoužíval Kprobe 2, použil jsem to až po vložení do mechaniky výsledek u 1.:a u 2.: doufám, že zde není chyba... Hru jsem po vypálení kontroloval v abgx360, pro disk kde je hláška disc is unreadable: Příloha 23433pro disk kde je disc is not supported: Příloha 23434.Hra se načítá a pak vyhodí chybovou hlášku...Dvd používám verbatim 003, pálím rychlostí 4x, flash LT+3.0, vypalovačku iHas 124 B, DB 2.0.16537.0. . Možná, že jsem udělal někde chybu, fakt nevím, nemáte nějakou radu? Díky moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 (upraveno) Zdravím, mám mechaniku atapi ihas 124 e, imgburn 2.5.7.0, chtěl bych vyčistit OPC history v imgburnu, ale vždy to napíše chybu: Failed: Reason invalid command operation code. Kam se vlastně ukládá historie OPC, měla by se mazat jen když mám špatné výsledky vypalování, ale v případě , že jsem přeinstaloval Windows tak tam už žádné informace nejsou, moc tomu nerozumím. A ještě mám jednu otázku, kupoval jsem balík 10ks mkm 003, vypaloval jsem jednu hru Xgd3, která měla 2dvd, spotřeboval jsem 7dvd, pouze 3 dvd byly funkční ale také neměly dobré výsledky, zkoušel jsem různé nastavení, protože předchozí nastavení se kterým jsem měl dobré výsledky úplně selhalo. Je možné, že by mohl být celý pakl dvd špatný? Korektně jsem vypálil pouze xgd2,ale tam je to jiná kategorie. Předtím se mi osvědčily verbatim printable namísto klasických stříbrných mkm 003, které prý v poslední době nemají dobrou kvalitu. Děkuji za odpověď. Upraveno Duben 22, 2014 uživatelem liborpoulik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 (upraveno) Nemá nahodou OPC historie uložiště v mechanice ? A normalně používám klasicky stříbrný ja to ok. Mám iHas 124 rev. D. A halvně Verbatim Made in Singapore, jiný nejsou doporučovaný ! Upraveno Duben 23, 2014 uživatelem Karel IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Na MKM003 vypaluj pouze rychlosti 4x! Mensi rychlost i vetsi vede k nefunkcnosti kopie.OPC si take myslim,ze je zapsana v mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 (upraveno) Tak to je problém, vůbec nevím jak to mám vymazat, když to píše chybu, google mi toho moc nenašel, samozřejmě také používám stříbrné mkm003 a vypaluju rychlostí 4x, menší rychlost to nepodporuje. To, že stříbné ,mkm03 jsou v poslední době méně kvalitní mi řekl Consolero, někde jim leží třeba dlouho ve skladu, na obyčejné vypalování jsou vhodné, ale s plnou zálohou xgd3 můžou mít problém. Edit: Tak už jsem to našel, revize E vymazání OPC history vůbec nepodporuje ani v eeprom utility. When I go into advanced settings for my Liteon drive and try to change 'Clear OPC History' to Clear, I get the attached error? You can't do it on the latest 'E' drives, they don't support it - or at least not via the same command as the old versions and none of the official liteon tools support it (yet?) either. Upraveno Duben 23, 2014 uživatelem liborpoulik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volvik77 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Co rikate na tento vysledek Je to moje prvni vypalena hra XGD3 Dekuji za odpovedi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 12, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 PIF máš dobrý, ale PI Max. by mělo být 100 a méně a PI Avg. by mělo být 5 a méně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volvik77 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Co tim myslis pojede nepojede neba mam neco nastavit jineho pri vypalovani. Jinak opravdu se omlouvam jsem v tom uplny novacek jak se neco naucim bude od me klid :-D Diky za odpoved ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 12, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Hra ti s největší pravděpodobností pojede, ale můžeš narazit na problémy. Tato hodnota by nevadila, kdyby se jednalo o XGD2 hru, ale u XGD3 her (kde je hustota souborů na DVD větší) by to mohl být problém. Jednoznačně říci, jak to vyřešit, nejde - může to být médiem, vypalovačkou, programem a spoustou dalších faktorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piski Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Zdar, nevíte někdo v čem může být chyba? Pálil jsem Fifu 14 WC a když ji dám do Xboxu tak se to nespustí a spustí se poslední hra co jsem hrál... Fakt zajímavé. V PC ukazuje že DVD má jen 50MB. Mám tu upravenou mechaniku na pálení XGD3 + samozřejmě Verbatim made in Singapur.... Nevíte čím to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl.U@seznam.cz Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Zdravim vsechny. Chci se zeptat shanim vypalovacku Liteon iHAS124-04B s FW iXtreme Burner MAX. Nevite nekdo kde by se to dalo sehnat? Dekuji moc za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Odpověd' máš v PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typek1468628828 Odesláno Květen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2015 Dobrý deň, mám flashnutý XBOX360 LT3.0, napalil som si pár hier-fungovali, no potom som si stiahol aj XDG3 hry z gamestorrents.com a tie mi nejdu ale kamarat ma tiež flashnutý xbox360 a idu mu. PROSIM vás poradte velmi by mi to pomohlo a za všetky odpovede ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Květen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2015 Asi máš starý flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marseli Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 (upraveno) Zdravim, haze mi to porad dokola modrou v typology, je to problem, nebo nevadi. Dik Checking topology data Querying the online database to find the appropriate verified data to use ... [color=#0000ff]Querying the online database 100% [===================================>] 35[/color] Topology information was downloaded successtully Upraveno Prosinec 26, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 26, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 To jen značí, že to hledá v databázi data, podle kterých bude obraz kontrolovat - chyba to není, problém taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marseli Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Takze muzu v klidu vypalit a hrat online? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.