Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návod jak vypálit XGD3 hry

Kociq

Recommended Posts

I když ta mechanika nevypálila ani jedno dobré DVD ( je nová ). Jakou pak má asi historii ?

No asi špatnou, tak by jsi ji měl vymazat :) Zkus to a uvidíš. Pak ještě můžeš udělat powercycle, vypni počítač, vypoj ho ze zásuvky a půl minuty počkej. Pak znovu zapni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 735
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdar hosi,ma problem s xdg 3 hrami...jsem zacatecnik...ale uz par her jsem si vypalil a jedou,ale ted jsem poprve vypalil xdg 3 hru,a jak bych to popsal..hra bezi,ALE nejak se jakoby zasekava obraz..jedna se o hru AC revelations..treba u znaku ubisoft se obraz mirne seka,mechanika se pretaci i kdyz je vse 100% nainstalovano na HDD...vypaloval jsem pres ImgBurn,a uz se muze zkouset v abgx 360 xdg 3 hry?me to vyjelo,pouzivam v1.0.6,a vse zeleny jenom poprvy me to vyjelo neco s topology data a bylo to cerveny...k tem xdg hram :) a podruhy vse ok,ale nevim jestli me to nevyjelo nejaky blafy,kdyz vsude pisete ze se to kontrolovat nema...jinak dale vyuzivam Lite-on iHAS s nahraným FW iXtreme Burner Max 1.0......takze tedy by to melo jet bez problemu,ne??vsem delam problem poradite my?cenim si kazdy rady,fakt diky jeste dodam ze mam nejnovejsi flash LT+ v3.0,a dash mam 2.0.14699.0

diky klucii :)

Odkaz ke komentáři

Zdravim vsechny....mam dotaz...palim hry podle dostupnej rad a navodu a po mensich problemech na zacatku vse vypalim v pohode az do konce...ale po instalaci hry a nebo jen spusteni z dvd me skoci tahle hlaska....mam flash v 3.... hry jako fifa 12 l.a.noire...grand slam tenis...v pohode............

ale forza motosport 4,assasin revelations,battlefield3....vse tahle hlaska...predem dik za jakoukoli radu :)

post-33229-14687159665891_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Chtěl bych se zeptat, jestli s iXtreme burner max budu moct nadále normálně vypalovat i XGD2 hry?

Ano, vypalovačku lze nadále využívat na běžné věci jako jakoukoliv jinou.

ok dik...tak ze musim fleshnout i mechaniku v PC????

http://console-forum.net/tema/131848

Odkaz ke komentáři

Fifa 12 neni xgd 3 tudis by mela jit bez problemu,a CoD MW 3 to zalezi na vypalovacce jakou mas,ja mel starou a nesla mi jedina hra ani Fifa 12 nic,tak jsem sel do iHAS a jsem spokojenej,ale s velkou pravdepodobnosti pokud mas nejakou novejsi vypalovacku,tak by jsi mel CoD mW 3 vypalit..

EDIT:Tamta vypalovacka byla uz opravdu hodne stara cca 6 let :D

Odkaz ke komentáři

Obejdu se zatim bez iHAS mechaniky když chci vypalit zatím CoD MW3 nebo Fifu 12 ??:) tedy jestli mi to pojede ty hry.

Já mám zkušenosti ze dvou starších vypalovaček a vše v pohodě (někdy hodí chybu GoW 3, ale jinak vše bez problémů).

Neexstuje jiná odpověď, než, že si to MW3 vypal a uvidíš...Někomu ty hry jdou z jiných vypalovaček, někomu ne. My řekni, že nemáš DVDčko na vyzkoušení... Pokud by jsi chtěl hrát online, tak to vypal s flashnutou iHAS.

Odkaz ke komentáři

Já mám zkušenosti ze dvou starších vypalovaček a vše v pohodě (někdy hodí chybu GoW 3, ale jinak vše bez problémů).

Neexstuje jiná odpověď, než, že si to MW3 vypal a uvidíš...Někomu ty hry jdou z jiných vypalovaček, někomu ne. My řekni, že nemáš DVDčko na vyzkoušení... Pokud by jsi chtěl hrát online, tak to vypal s flashnutou iHAS.

No zkusit to neni problem, akorat jsem chtěl vědět předem zda se nespálím, vim že to třeba nejde u AC nebo Batlefield 3, tak jen pro info :)

Odkaz ke komentáři

No AC a Battlefielda 3 nevypálíš bez iHasky, a třeba MW3 a GOW3 vypálíš, al emusíš vypalovat pouze přes CLoneCD, protože v imgBurnu ti to hodí většinou chybu

No nevím ja battlefield, ale AC revelations jsem v pohodě vypálil pomocí klasické vypalovačky z notebooku a vše funkční, včetně online funkcí-vypáleno v Imgburn

Odkaz ke komentáři

poradi nekdo? Stahl jsem hru Mass effect 3 projel abgx level 3, vypalim v imburg...hodim do xka nainstaluji na hdd a hra mi po cca 2 min hodi hlasku error neco s inicializaci disku...pritom kdyz to hraju z DVD tak bez problemu

Jo, to tak dělá, když hru nevypálíš IHas vypalovačkou, musíš to prostě hrát s DVDčka. Bez toho to není možné nějak obejít.

No nevím ja battlefield, ale AC revelations jsem v pohodě vypálil pomocí klasické vypalovačky z notebooku a vše funkční, včetně online funkcí-vypáleno v Imgburn

Taky jsem se divil...IHas mechanika na to zatím není potřeba (BF 3 jsem nezkoušel). Ten IMGBurn je taky blbost...žádné chyby nehází, když je DVDčko/vypalovačka v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu