Dlaha Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 I když ta mechanika nevypálila ani jedno dobré DVD ( je nová ). Jakou pak má asi historii ? No asi špatnou, tak by jsi ji měl vymazat :) Zkus to a uvidíš. Pak ještě můžeš udělat powercycle, vypni počítač, vypoj ho ze zásuvky a půl minuty počkej. Pak znovu zapni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinect Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 No asi špatnou, tak by jsi ji měl vymazat :) Zkus to a uvidíš. Pak ještě můžeš udělat powercycle, vypni počítač, vypoj ho ze zásuvky a půl minuty počkej. Pak znovu zapni. Co se stane stím , když odpojím PC od E síťě ? Nestačí odpojit mechaniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Co se stane stím , když odpojím PC od E síťě ? Nestačí odpojit mechaniku ? No stačí. Ale není jednodušší vypnout celý PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinect Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 No stačí. Ale není jednodušší vypnout celý PC? je , ale včera jsem to již zkoušel a vypnutí nepomohlo a přehodil jsem jí i do jiného Sata portu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Zdar hosi,ma problem s xdg 3 hrami...jsem zacatecnik...ale uz par her jsem si vypalil a jedou,ale ted jsem poprve vypalil xdg 3 hru,a jak bych to popsal..hra bezi,ALE nejak se jakoby zasekava obraz..jedna se o hru AC revelations..treba u znaku ubisoft se obraz mirne seka,mechanika se pretaci i kdyz je vse 100% nainstalovano na HDD...vypaloval jsem pres ImgBurn,a uz se muze zkouset v abgx 360 xdg 3 hry?me to vyjelo,pouzivam v1.0.6,a vse zeleny jenom poprvy me to vyjelo neco s topology data a bylo to cerveny...k tem xdg hram :) a podruhy vse ok,ale nevim jestli me to nevyjelo nejaky blafy,kdyz vsude pisete ze se to kontrolovat nema...jinak dale vyuzivam Lite-on iHAS s nahraným FW iXtreme Burner Max 1.0......takze tedy by to melo jet bez problemu,ne??vsem delam problem poradite my?cenim si kazdy rady,fakt diky jeste dodam ze mam nejnovejsi flash LT+ v3.0,a dash mam 2.0.14699.0 diky klucii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinect Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 Tak se mi to podařilo nějakým způsobem vypálit. XD2 ok ale po korektním vypálení XD3 mi to v Xku při instalaci hodí tuhle hlášku: A ještě : nevíte jak bych to mohl odstranit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Betyn: jede ti to normálně. To logo ubisoftu se tak "seká" záměrně. A to,že mechanika hučí i když to máš nainstalované je u XGD3 her, taky normální. Normálně hraj a mechanika se po malé chvilce vypne. Kdyžtak záběry toho loga: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven.91 Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 Nevíte proč mi vyskočí pokaždé tato tabulka, když chci hru vypálit ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 dacik,tak ted se mi ulevilo,a to ti povim je teda pekne de*** ze to takhle skace...jeste jednou diky moc...presne jak rikas,takhle to logo dela..jsem ti fakt vdecny :) uz sem myslel ze zas budou nejaky starosti,ale snad jsou fuc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzasa Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Chtěl bych se zeptat, jestli s iXtreme burner max budu moct nadále normálně vypalovat i XGD2 hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeep Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Zdravim vsechny....mam dotaz...palim hry podle dostupnej rad a navodu a po mensich problemech na zacatku vse vypalim v pohode az do konce...ale po instalaci hry a nebo jen spusteni z dvd me skoci tahle hlaska....mam flash v 3.... hry jako fifa 12 l.a.noire...grand slam tenis...v pohode............ ale forza motosport 4,assasin revelations,battlefield3....vse tahle hlaska...predem dik za jakoukoli radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 FOrza, assasin a battlefield nejedou, pokud nepálíš flashnutou iHaskou. tyto hry mi taky nejedou, protože nemám tu vypalovačku, a co vím tak nejsem sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeep Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 ok dik...tak ze musim fleshnout i mechaniku v PC???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 ok dik...tak ze musim fleshnout i mechaniku v PC???? Potřebuješ v počítači vypalovačku LiteOn IHAS a tu flashnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 no , tu měchaniku nestačí koupit, musíš jí i flashnout. Přehrát soft. Tady na fóru je dost návodů v Tutoriálu a tak. Koukni se. nebo někde sem našel ve slovenštině dost podrobnej návod jak na to, se pak kouknu jeslti ho ještě někde nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Chtěl bych se zeptat, jestli s iXtreme burner max budu moct nadále normálně vypalovat i XGD2 hry? Ano, vypalovačku lze nadále využívat na běžné věci jako jakoukoliv jinou. ok dik...tak ze musim fleshnout i mechaniku v PC???? http://console-forum.net/tema/131848 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeep Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 ok jdu na to......díkas za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Obejdu se zatim bez iHAS mechaniky když chci vypalit zatím CoD MW3 nebo Fifu 12 ??:) tedy jestli mi to pojede ty hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Fifa 12 neni xgd 3 tudis by mela jit bez problemu,a CoD MW 3 to zalezi na vypalovacce jakou mas,ja mel starou a nesla mi jedina hra ani Fifa 12 nic,tak jsem sel do iHAS a jsem spokojenej,ale s velkou pravdepodobnosti pokud mas nejakou novejsi vypalovacku,tak by jsi mel CoD mW 3 vypalit.. EDIT:Tamta vypalovacka byla uz opravdu hodne stara cca 6 let :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Obejdu se zatim bez iHAS mechaniky když chci vypalit zatím CoD MW3 nebo Fifu 12 ??:) tedy jestli mi to pojede ty hry. Já mám zkušenosti ze dvou starších vypalovaček a vše v pohodě (někdy hodí chybu GoW 3, ale jinak vše bez problémů). Neexstuje jiná odpověď, než, že si to MW3 vypal a uvidíš...Někomu ty hry jdou z jiných vypalovaček, někomu ne. My řekni, že nemáš DVDčko na vyzkoušení... Pokud by jsi chtěl hrát online, tak to vypal s flashnutou iHAS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Já mám zkušenosti ze dvou starších vypalovaček a vše v pohodě (někdy hodí chybu GoW 3, ale jinak vše bez problémů).Neexstuje jiná odpověď, než, že si to MW3 vypal a uvidíš...Někomu ty hry jdou z jiných vypalovaček, někomu ne. My řekni, že nemáš DVDčko na vyzkoušení... Pokud by jsi chtěl hrát online, tak to vypal s flashnutou iHAS. No zkusit to neni problem, akorat jsem chtěl vědět předem zda se nespálím, vim že to třeba nejde u AC nebo Batlefield 3, tak jen pro info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 No AC a Battlefielda 3 nevypálíš bez iHasky, a třeba MW3 a GOW3 vypálíš, al emusíš vypalovat pouze přes CLoneCD, protože v imgBurnu ti to hodí většinou chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichaelMax Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 poradi nekdo? Stahl jsem hru Mass effect 3 projel abgx level 3, vypalim v imburg...hodim do xka nainstaluji na hdd a hra mi po cca 2 min hodi hlasku error neco s inicializaci disku...pritom kdyz to hraju z DVD tak bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 No AC a Battlefielda 3 nevypálíš bez iHasky, a třeba MW3 a GOW3 vypálíš, al emusíš vypalovat pouze přes CLoneCD, protože v imgBurnu ti to hodí většinou chybu No nevím ja battlefield, ale AC revelations jsem v pohodě vypálil pomocí klasické vypalovačky z notebooku a vše funkční, včetně online funkcí-vypáleno v Imgburn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 poradi nekdo? Stahl jsem hru Mass effect 3 projel abgx level 3, vypalim v imburg...hodim do xka nainstaluji na hdd a hra mi po cca 2 min hodi hlasku error neco s inicializaci disku...pritom kdyz to hraju z DVD tak bez problemu Jo, to tak dělá, když hru nevypálíš IHas vypalovačkou, musíš to prostě hrát s DVDčka. Bez toho to není možné nějak obejít. No nevím ja battlefield, ale AC revelations jsem v pohodě vypálil pomocí klasické vypalovačky z notebooku a vše funkční, včetně online funkcí-vypáleno v Imgburn Taky jsem se divil...IHas mechanika na to zatím není potřeba (BF 3 jsem nezkoušel). Ten IMGBurn je taky blbost...žádné chyby nehází, když je DVDčko/vypalovačka v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.