kendykejnova Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 hele nikde nemuzu najit na kolik to pride vseho vsudy ten RGH?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 hele nikde nemuzu najit na kolik to pride vseho vsudy ten RGH?dik tak se koukni do sekce "Prodam" a najdi si cloveka, co to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 to jsem udelal ani jeden to tam nem uvedeno jenom ze to dela ale cena nikde.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 6, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 to jsem udelal ani jeden to tam nem uvedeno jenom ze to dela ale cena nikde.dik Tak v tom případě zkus hledat líp :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 jo este jsem zapomnel .kdyz si to dam udelat jdou us na tom hrat hry?nebo jenom emulator n64??nemam este flash a tech her je sposty a penez malo:)))dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 jo este jsem zapomnel .kdyz si to dam udelat jdou us na tom hrat hry?nebo jenom emulator n64??nemam este flash a tech her je sposty a penez malo:)))dik za odpoved. Samozřejmě, že na tom jdou hrát i hry.Nemusíš řešit z jakého jsou regiónu (PAL/NTSC/Free), jestli mají nebo nemají nějaké speciální ochrany nebo formáty (AP25,XGD3), prostě je převedeš z ISO formátu do GOD kontajneru jednoduchou utilitou a ten již na upravené konzoli bez problémů spustíš. Můžeš hry spouštět z externího USB disku, ani DVD mechaniku k tomu spouštění nepotřebuješ, prostě je to celé o hodně otevřenější než při klasickém flashi (na druhou stranu vyžaduje to něco málo přirozené inteligence navíc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Teď mi při instalaci programu USBXTAFGUI a ISO2GOD vyskočil ERROR- "unable to find a version of the run time to run this aplication" Nevíte někdo proč? Zkoušel jsem vypnout i antivirák ale furt stejný.. Dělá to u obou dvou, zkoušel jsem i stahovat jiný ale dělá to furt.. Díky za každý info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 A neni to nahodou tim, ze nemas nainstalovanou Javu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Jawa jsem updatoval.. nechápu to, bez tich programů jsem nahranej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Trosku mozna blba,ale prece jenom otazka. 1:Jaky externi HDD??Muze mit USB napajeni,nebo musi mit svoje vlastni.Muzu to z toho ext. HDD nakopirovat do interniho HDD co mam v xboxu a hrat to z nej?muzu to popripade kopirovat z flesky do interniho HDD? Je rychlost pres USB s ext. HDD mensi nez z interniho HDD a jde to poznat pri hrani?? 2:pojede me Crimson Alliance,je to xbla hra a nemam pripojeni na net,dle meho nazoru by mela jes s RGH Diky to je zatim vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 1:Jaky externi HDD??Muze mit USB napajeni,nebo musi mit svoje vlastni.Muzu to z toho ext. HDD nakopirovat do interniho HDD co mam v xboxu a hrat to z nej?muzu to popripade kopirovat z flesky do interniho HDD?Je rychlost pres USB s ext. HDD mensi nez z interniho HDD a jde to poznat pri hrani?? 2:pojede me Crimson Alliance,je to xbla hra a nemam pripojeni na net,dle meho nazoru by mela jes s RGH Diky to je zatim vse 1. Ideálně 2.5" ext. HDD. Jsou malé a skladné, tiché a nepotřebují svoje vlastní napájení (jsou napájeny z USB portu Xboxu). Kopírovat z ext. do int. HDD lze, zrovna tak lze hrát hry z obou míst. USB flash anebo USB HDD, to je jedno. Rozdíly ve hrách uložených na ext. nebo int. HDD při hraní nepoznáš. 2. Veškeré XBLA hry lze hrát s Jtag/RGH (za předpokladu, že si ji někde alespoň stáhneš, tvoji poznámku "nemam pripojeni na net" beru tak, že nemáš připojení na XBLive, ne že nemáš připojení k internetu vůbec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 1. Ideálně 2.5" ext. HDD. Jsou malé a skladné, tiché a nepotřebují svoje vlastní napájení (jsou napájeny z USB portu Xboxu). Kopírovat z ext. do int. HDD lze, zrovna tak lze hrát hry z obou míst. USB flash anebo USB HDD, to je jedno. Rozdíly ve hrách uložených na ext. nebo int. HDD při hraní nepoznáš.2. Veškeré XBLA hry lze hrát s Jtag/RGH (za předpokladu, že si ji někde alespoň stáhneš, tvoji poznámku "nemam pripojeni na net" beru tak, že nemáš připojení na XBLive, ne že nemáš připojení k internetu vůbec) a jde tedy použít i HDD s vlastním napájením? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 No jasně 3,5" hdd jdou taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 a jde tedy použít i HDD s vlastním napájením? :-) Samozřejmě, jediný rozdíl je v tom, že ti od USB disku povede jeden kabel navíc a obsadíš jednu zásuvku 220V. Na výslednou funkčnost (připojení USB HDD k Xboxu) to nemá žádný vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 a prez reset glitch se normalne bootne napr freestyledash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 a prez reset glitch se normalne bootne napr freestyledash? Ano, i to je jedna z možností, které RGH nabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Chci zadat cestu aby tam fsd najížděl sám na začítku, ale při zjištování jakou cestu napsat je objevil že v xboxu je fsd uložen takto Hdd1:\Content\0000000000000000\C0DE9999\FSD2ýýýýýýý\defoult.xex ty ýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý nejsou s čárkou ale jakoby přehlasované s dvojtečkou nad nimi... v PC se to ukazuje normálně be ýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ve file manageru se to pro zmenu zase ukazuje FSD atři čtverečky - nevím proč se to takto zobrazuje když v pc se to zobrazuje normálně a jetšě nevím jakou cestu napsat.... prosím o pomoc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tak to prejmenuj (hlavne ne zadny ýýýýý) a tu cestu napis do launch.ini napr. takto Default = Hdd:\Content\0000000000000000\C0DE9999\FSD2\default.xex a nebo to udelej jak jsem ti psal tady http://console-forum.net/tema/132103-reset-glitch-hack-vs-lt-2-0/page2?p=1180083 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 co vše má být ve složce dashlaunch a co už tam být nemá? Nyní tam mám Installer v tom mám default.xex pod Installer mám launch a pod tím mám launch_sysdll_exports_examples.c může to takto být? díky úprava příspěvku - po přejmenování se místo ýýýýýýýýýýýýýýýýýý zobrazuje to co je na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý odstraněny opravujeme s torem launch.ini přes team wiever on mi to kontroluje a děláme to přesně podle návodu a prostě fsd ne a ne se automaticky spustit po startu xboxu.... to snad není normální, kdo pomůže prosím? Nejlépe přes teamwviever nebo aspon icq,skype děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 takže vyřešeno Misa.fisa mi to udělal přes team.viewer tímto děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ted zjištuji že rgh konzole mi vidí méně her než jtag konzole - neví někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 To mas asi jinak nastaveny cesty v manage games path. Jinak nevydim duvod proc by to melo bejt jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tron02 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zdravím , nevíte někdo jak nainstalovat disk 2 na forsu 4 mám RGH když spustím disk 2 napíše vložte disk1 udělám a nic v disku 1 je nabídka instalovat disk 2 ,dám a napíše vložte disk 2 a tak pořád dokola, bohužel nemohu mechaniku použít mám jen RGH, nevíte někdo jak na to?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Disk 2 je v podstate DLC. Takze jen vykopiruj slozky treba v Xbox Image Browser a hod to do Content/...../ID Forzy v Xboxu. Pak uz to nebude otravovat s druhym DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.