Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Ty nevím :D jelikož me deus nebaví tak asi ani ne. :D no me už od minulého týdne drží panzerhunda na celnici a teprve včera se uracili napsat, tak jsem je malinko sjel a výsledek je těm ze me napalili jak DPH tak i clo zmetci...prostě nepochopim proč musím platit tyhle věci za postovne a ne za samotnou věc sakra :( pochopitelně stále to je u nich...kurvy

Odesláno
Jak dlouho vám ze Zavvi jdou dva balíčky? Jeden přišel už cca před týdnem a ten druhý zatím stále ne.

tak druhy balicek je na 101% na ceske poste a zkoumaji,jestli ti dat k zaplaceni dph. Bud ho zkoumaji opravnene nebo jsi narazil na blbce. Treba Castlevania Collection steelbook mne prisel z New Yorku, ceska posta ho dorucila po 56 dnech,ale to uz jsem u zavvi davno reklamoval (reklamace je mozna po 21 dnech) a nechal si to znova poslat. Podruhe to prislo za 6 dni a tentokrat z Belgie.

Odesláno
Tak to asi abych jim napsal :D objednával jsem právě steelbook Castlevanie 2, za nějakých 5 liber. Tak tam by snad clo být nemělo. nemáte někdo mail přímo na Zavvi? Dnes jsem to ráno zběžně projížděl a vůbec jsem na něj nenarazil :D

tvuj email budou ignorovat, protoze na to je urceny tvuj acc a najedes si do objednavky a tam muzes resit svuj problem. Pokud to neni 21 dni,tak ti ten email vrati a napisou at pockas max lhutu. Po uplynuti doby dostanes reklamacni formular, kde napises svuj problem. U C2 jsem cekal skoro dva tydny, a samozrejme tam bylo razitko celnice BEZ CLA. Problem byl u ceske posty.

JO ten reklamacni formular si musis vytisknout, vypsat rukou a podepsat a pak bud poslat postou nebo oscanovat a zaslat. Dulezity je tam ten rucne psany podpis. Vlastne se tam zavazujes,ze i kdyby zasilka prisla,uz ji neprevezmes a nechas ji vratit odesilateli.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu