Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 dnešní pošta :) Bioshock 2 special ed. a wolfenstein the new order soundtrack.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Mně dneska přišel čínský pozdrav od headhota a stále čekám na presskit Beyond. Borec mi ho posílal ve středu a pořád se zásilka přepravuje ke mně :( Rowan, nechtěl bys stélbůček Deus ex za ten soundtrack? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Ty nevím :D jelikož me deus nebaví tak asi ani ne. :D no me už od minulého týdne drží panzerhunda na celnici a teprve včera se uracili napsat, tak jsem je malinko sjel a výsledek je těm ze me napalili jak DPH tak i clo zmetci...prostě nepochopim proč musím platit tyhle věci za postovne a ne za samotnou věc sakra :( pochopitelně stále to je u nich...kurvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Takový je bohužel zákon, DPH se doměřuje z ceny vč. dopravy. U dražších věci už to docela pohne s cenou, já jsem si Panzerhund edition proto objednal jen po Státech (kde bylo dopravné za pusu) a převoz do CZ budu mít za pár dní osobně, takže se vyhnu těmto procedurám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 heh, no to jsem mohl vědět :( takto dam za dopravu nekde kolem 120$ :( na to ze samotna collectorka stála 100$ je me z toho zle :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 A odkud jsi Panzerhund objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 tam kde to bylo jedině možné objednat...store bethesdy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 No já právě myslel, že je to tam už se vším všudy. Jen doprava tam byla 100 USD tak jsem myslel, že to mají nějak vymyšlený i včetně cla. Taky jsem chtěl objednávat tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 No neměli no, nedá se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 rowan, buď rád, že alespoň víš, kde máš balík. Vzpomeň si, co jsem ti říkal o tom balíku, co mi posílala rodina z usa :D Jinak to co jsem trošk utušil je tady, už začínají slevovat WD Deadsec edi., tady za 2.199,- http://www.gamehouse.cz/playstation-3/hry/watch-dogs-dedsec-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 dnešní pošta :) Bioshock 2 special ed. a wolfenstein the new order soundtrack.... [ATTACH=CONFIG]25044[/ATTACH] Na kolik tě vyšel ten Bioshock? A není ještě nějaké "lepší" edice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Lidi nevite kde by se jeste dala sehnat collectorka ps4 Zaklínače? Jsem zavahal :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 6, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Na Amazonu je zatím ještě stále mají, tam je i možnost dodání do CZE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 To už jsou všechny "kolektorky" The Witcher 3 ve světě vyprodány nebo nic nedokážu najít? .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Jak dlouho vám ze Zavvi jdou dva balíčky? Jeden přišel už cca před týdnem a ten druhý zatím stále ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Ty tak cca 3-5 dni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Jak dlouho vám ze Zavvi jdou dva balíčky? Jeden přišel už cca před týdnem a ten druhý zatím stále ne. tak druhy balicek je na 101% na ceske poste a zkoumaji,jestli ti dat k zaplaceni dph. Bud ho zkoumaji opravnene nebo jsi narazil na blbce. Treba Castlevania Collection steelbook mne prisel z New Yorku, ceska posta ho dorucila po 56 dnech,ale to uz jsem u zavvi davno reklamoval (reklamace je mozna po 21 dnech) a nechal si to znova poslat. Podruhe to prislo za 6 dni a tentokrat z Belgie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Tak to asi abych jim napsal :D objednával jsem právě steelbook Castlevanie 2, za nějakých 5 liber. Tak tam by snad clo být nemělo. nemáte někdo mail přímo na Zavvi? Dnes jsem to ráno zběžně projížděl a vůbec jsem na něj nenarazil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Mají tam na to formuláře :) primo vyberes z odpovědi a odesles popř napises doplňující info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Tak to asi abych jim napsal :D objednával jsem právě steelbook Castlevanie 2, za nějakých 5 liber. Tak tam by snad clo být nemělo. nemáte někdo mail přímo na Zavvi? Dnes jsem to ráno zběžně projížděl a vůbec jsem na něj nenarazil :D tvuj email budou ignorovat, protoze na to je urceny tvuj acc a najedes si do objednavky a tam muzes resit svuj problem. Pokud to neni 21 dni,tak ti ten email vrati a napisou at pockas max lhutu. Po uplynuti doby dostanes reklamacni formular, kde napises svuj problem. U C2 jsem cekal skoro dva tydny, a samozrejme tam bylo razitko celnice BEZ CLA. Problem byl u ceske posty. JO ten reklamacni formular si musis vytisknout, vypsat rukou a podepsat a pak bud poslat postou nebo oscanovat a zaslat. Dulezity je tam ten rucne psany podpis. Vlastne se tam zavazujes,ze i kdyby zasilka prisla,uz ji neprevezmes a nechas ji vratit odesilateli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Tak když jsem jim zrovna chtěl o obědě psát, tak pošťačka s balíkem dorazila. Spolu s tím mi přinesla i steelbook na Thief, takže dnes spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Konečně :) no poradte, rozbalit či nikoliv :/ místo ve vytrine uděláno ale stále se nemůžu rozhodnout :( Plus par dalších věci, co v poslední době dorazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 rozbalit, rozbalit, nafotit, nafotit, vystavit, vystavit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Ten wolfenstein luxus :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Ještě mi tu zbyl komplet Killzone 3 Helghast Edition kdyby měl někdo zájem. Za cca 799,- bez hry nebo 999,- se hrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts