Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Ty nevím :D jelikož me deus nebaví tak asi ani ne. :D no me už od minulého týdne drží panzerhunda na celnici a teprve včera se uracili napsat, tak jsem je malinko sjel a výsledek je těm ze me napalili jak DPH tak i clo zmetci...prostě nepochopim proč musím platit tyhle věci za postovne a ne za samotnou věc sakra :( pochopitelně stále to je u nich...kurvy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Takový je bohužel zákon, DPH se doměřuje z ceny vč. dopravy. U dražších věci už to docela pohne s cenou, já jsem si Panzerhund edition proto objednal jen po Státech (kde bylo dopravné za pusu) a převoz do CZ budu mít za pár dní osobně, takže se vyhnu těmto procedurám.

Odkaz ke komentáři

rowan, buď rád, že alespoň víš, kde máš balík. Vzpomeň si, co jsem ti říkal o tom balíku, co mi posílala rodina z usa :D

Jinak to co jsem trošk utušil je tady, už začínají slevovat WD Deadsec edi., tady za 2.199,-

http://www.gamehouse.cz/playstation-3/hry/watch-dogs-dedsec-edition/

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho vám ze Zavvi jdou dva balíčky? Jeden přišel už cca před týdnem a ten druhý zatím stále ne.

tak druhy balicek je na 101% na ceske poste a zkoumaji,jestli ti dat k zaplaceni dph. Bud ho zkoumaji opravnene nebo jsi narazil na blbce. Treba Castlevania Collection steelbook mne prisel z New Yorku, ceska posta ho dorucila po 56 dnech,ale to uz jsem u zavvi davno reklamoval (reklamace je mozna po 21 dnech) a nechal si to znova poslat. Podruhe to prislo za 6 dni a tentokrat z Belgie.

Odkaz ke komentáři

Tak to asi abych jim napsal :D objednával jsem právě steelbook Castlevanie 2, za nějakých 5 liber. Tak tam by snad clo být nemělo. nemáte někdo mail přímo na Zavvi? Dnes jsem to ráno zběžně projížděl a vůbec jsem na něj nenarazil :D

tvuj email budou ignorovat, protoze na to je urceny tvuj acc a najedes si do objednavky a tam muzes resit svuj problem. Pokud to neni 21 dni,tak ti ten email vrati a napisou at pockas max lhutu. Po uplynuti doby dostanes reklamacni formular, kde napises svuj problem. U C2 jsem cekal skoro dva tydny, a samozrejme tam bylo razitko celnice BEZ CLA. Problem byl u ceske posty.

JO ten reklamacni formular si musis vytisknout, vypsat rukou a podepsat a pak bud poslat postou nebo oscanovat a zaslat. Dulezity je tam ten rucne psany podpis. Vlastne se tam zavazujes,ze i kdyby zasilka prisla,uz ji neprevezmes a nechas ji vratit odesilateli.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu