headhot Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 muj kontakt mi psal,ze to videl na amazon.de, a rikal,ze to ma predobjednane. Samozrejme se po tom pidit nebudu, je mi to sumak,kdyz uz je predobjednano. Doufam,ze famy se potvrdi a na amazon.fr by mela byt jeste steelbook edice pro tento kraj
esmo Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 drak3go: nemáš nějaký tip, kdy by to mohlo být k dostání na tom německým amazonu???
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 9, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 muj kontakt mi psal,ze to videl na amazon.de, a rikal,ze to ma predobjednane. Samozrejme se po tom pidit nebudu, je mi to sumak,kdyz uz je predobjednano.Doufam,ze famy se potvrdi a na amazon.fr by mela byt jeste steelbook edice pro tento kraj Mně je to taky jedno, ale nemyslím si, že by to těm collectorům z německa uniklo, to vážně ne ;) Jinak v US změnili standard edici na Day One s nějakými bonusy navíc, takže další možnost. Zřejmě se snaží US členům vykompenzovat max. co můžou.
headhot Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 http://www.amazon.de/Dark-Souls-Prestige-exkl-Amazon/dp/B018Z54YTE/ref=sr_1_2_twi_dvd_1_twi_gam_1_twi_gam_1?ie=UTF8&qid=1449650517&sr=8-2&keywords=dark+souls+3+prestige link si dej do mobilu a refreshuj kazdou pul hodku drak3go kdyby tam bylo neco specialni na gamestopu, doufam,ze se da na tebe spolehnout:)
esmo Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 http://www.amazon.de/Dark-Souls-Prestige-exkl-Amazon/dp/B018Z54YTE/ref=sr_1_2_twi_dvd_1_twi_gam_1_twi_gam_1?ie=UTF8&qid=1449650517&sr=8-2&keywords=dark+souls+3+prestige link si dej do mobilu a refreshuj kazdou pul hodku Jo mám to tu v práci otevřené a refreshuju, jen doufám, že to nespustí, až půjdu na meeting s šéfem za hoďku ... to by byl bad luck :D
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 9, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 (upraveno) drak3go: nemáš nějaký tip, kdy by to mohlo být k dostání na tom německým amazonu??? Editoval jsem svůj post a psal ti, že stále ještě můžeš vzít na UK Amazonu. Dlouho to ale nepotrvá ... drak3go kdyby tam bylo neco specialni na gamestopu, doufam,ze se da na tebe spolehnout:) No já tu Day One edici beru, takže jestli chceš, dej vědět ... :) Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem drak3go
Rowan Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Pujde vzit vic ks za lepsi postovne myslis? Take o ni premyslim
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 9, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Zřejmě by při více ks bylo stejné poštové, ale jistý si tím teď nejsem. Zvlášť ne u Gamestopu, kde musíš nakupovat jen s US kreditkou.
esmo Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 vidím vidím, bohužel jak jsi psal, tak to doručují jen na UK adresy a forwarding službu žádnou nemám - respektive nevím jak to funguje a asi není čas to teď zařizovat - nevím. A známého tam taky nemám...
Hráč123 Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 esmo: https://www.skypax.com/ Vyřídíš rychle, zaplatíš kartou a adresu máš do minuty..
headhot Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Editoval jsem svůj post a psal ti, že stále ještě můžeš vzít na UK Amazonu. Dlouho to ale nepotrvá ...No já tu Day One edici beru, takže jestli chceš, dej vědět ... :) tak samozrejme beru, stejne bych to pak kupoval na ebay. Jeste cekam, co japonci udelaji
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 9, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Dark Souls III Day One Edition US Exclusive - takže beru 2x PS4 a 1x Xone :)
esmo Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Děkuji za toho forwardera, předobjednáno na UK Amazonu!!!!
Erendil Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 (upraveno) Také děkuji za ten tip na forwadera. Udělal jsem to samé co esmo. :-) Pouze mě mrzí, že jde předobjednat pouze 1 kus. Aby z těch 2000 kusů jich neskončilo 1000 v čechách :-) Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem drak3go Double post - používej "EDIT"
headhot Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 tak tedka jen doufat,ze ty predobjednavky vydrzi no.
Rowan Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Tak a je na UK vyprodane :) Me jako celkem udivuje kolik lidi do te edice jde od nas.....
Hráč123 Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 The smell of cash man...the smell of cash :)
gorerated Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 (upraveno) lidi nemá tu někdo na prodej GTA 5 nejlépe z Prahy a pro PS4. Jinak včera jsem sehnal steelbook Uncharted kolekce za krásných 350 i s poštou. Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem drak3go Promazání Off topicu a sjednocení příspěvků.
esmo Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 lidi nemá tu někdo na prodej GTA 5 nejlépe z Prahy a pro PS4. Off topic?
gorerated Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Off topic? Proč by to měl být Off topic, přispívám do této větve dost dlouho. Prostě potřebuju sehnat GTA tak jsem se zeptal i tady.
esmo Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Proč by to měl být Off topic, přispívám do této větve dost dlouho. Prostě potřebuju sehnat GTA tak jsem se zeptal i tady. No právě mě zarazilo, že je ten příspěvek od tebe ... pak teda asi nechápu výraz "offtopic" ... sorrry ;)
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 9, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 (upraveno) Tak teprve teď začali na DE Amazonu přidávat ceny k jednotlivým edicím a je tak pravděpodobné, že předprodej odstartuje brzy i tam. Bude to pravděpodobně poslední možnost jak sehnat Prestige edici Dark Souls III za nominální cenu (která je i tak poměrně dost vysoká a šílená), potom už jen na obvyklých místech za násobně větší peníze. Jinak co se týče forwarding servisu z UK, tak mohu doporučit http://www.nakupyvanglicku.sk (propracovaný a přehledný systém, komunikace v jazyce kterému každý rozumí, poplatky na slušné úrovni, spolehlivě fungující služby). Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem drak3go
Rowan Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Neni vysoka ani šílená...je naprosto paradni vzhledem k obsahu
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 9, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2015 Tak je fakt, že minimálně ta větší soška má být masterpiece, samozřejmě z polystone a vedle DS2 sošky vypadá monstrézně :) http://imgur.com/a/Y4hIC
Recommended Posts