Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno (upraveno)

budu vlezlej ale soused je na DS ujetej a já bych mu rád objednal k narozkám nějakou hezkou edici (se steelbookem) nebo tak něco. Za rozumnou cenu. Poradíte ?

Edit: tak asi koupím v Cr apocalypse edici ale bude někdo objednávat tu knihu? Vzal bych ji kdyby to někdo přihodil do košíku

Upraveno uživatelem BioToXx_
Odesláno
a tento game guide neni obsažen v collectorce ani prestige edici že?

nebude obsazen, tenhle z co.uk je fajn v tom,ze jeste pro preorder nabizi notebook (zapisnik) jako bonus. Tedka za 20 liber s postou se to vyplati,kdyz hodnota je 20 liber normalne bez posty:)

Jinak paperback version guide je obsazena v ramci preoder u day one edition u amazon.com

Odesláno
cas zrusit predobjednavky a udelat si levnejsi. Za 20 liber to tedky vyjde i s postou

http://www.amazon.co.uk/gp/product/0744017041?redirect=true&ref_=s9_qpp_gw_p14_d99_i5 Pouze dnes

a posílají to aji k nám? já když chci změnit ze své přednastavené adresy která je v anglii (přepravní služba) na českou, tak mi to háže neustále error s tím že na opravě pracují -_-

Odesláno (upraveno)

to byla reakce na ten Game Guide...Prestige Edici mám zařízenou přes forwardingovku a to mi normálně píše že to do naší země nezemě nedodávají ... ale u toho Guidu je normálka na výběr ČR, je to hodí nějakej neznámej error

EDIT: jasně Rowane, to jo, ale nevím, kdy a jak ty prachy budu potřebovat a tak...jen je taková prozatimní myšlenka :D

Upraveno uživatelem esmo
Odesláno

@esmo: ano jde to poslat normalne do CR. U nich byva malokdy problem,jen ty tam mas asi prednastavenou adresu forwarding. A u predobjenavek neplatis predem,takze bych normalne objednal a nejpozdeji dva dny predem cancel, pokud nebudes mit money.

Jinak ohledne te slevy na postu, u amazonu se pocita vzdy nove postovne,takze ze 6 je to treba 10 nebo 12 liber a pak posilani jeste po Cr. Moc starosti. Ja si zvolil extra delivery,chci to mit druhy den po vydani doma.

@drak3go stari clenove nejsou zvirata a umi fora pouzivat spravne:cheesygrin:

Odesláno

@headhot: no takto, mám tam přednastavenou adresu forwardingovky, takze jsem to nani objednal. Pak si najedu do svých objednávek, dám upravit adresu, vyplním tam tu svoji zde v ČR a vyhodí mi to chybu "exclamation-error-red._CB192196771_.gif Important Message

We're sorry. An error occurred when we tried to process your request. Rest assured, we're working to resolve the problem as soon as possible. Please try again in a few minutes."

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu