Moderators SAIXX Odesláno Únor 16, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 16, 2016 (upraveno) Nechápu, co jsem provedl...? Kruta nebo drak ti to velice rádi vysvětlí... [emoji1] EDIT: erendil - tak ty seš taky případ [emoji1] Upraveno Únor 16, 2016 uživatelem SAIXX
Erendil Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2016 A já myslel, že se provinil tím dát sem Collectorku na pecko :-)
headhot Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 cas zrusit predobjednavky a udelat si levnejsi. Za 20 liber to tedky vyjde i s postou http://www.amazon.co.uk/gp/product/0744017041?redirect=true&ref_=s9_qpp_gw_p14_d99_i5 Pouze dnes
esmo Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 a tento game guide neni obsažen v collectorce ani prestige edici že?
BioToXx_ Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 (upraveno) budu vlezlej ale soused je na DS ujetej a já bych mu rád objednal k narozkám nějakou hezkou edici (se steelbookem) nebo tak něco. Za rozumnou cenu. Poradíte ? Edit: tak asi koupím v Cr apocalypse edici ale bude někdo objednávat tu knihu? Vzal bych ji kdyby to někdo přihodil do košíku Upraveno Únor 18, 2016 uživatelem BioToXx_
headhot Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 a tento game guide neni obsažen v collectorce ani prestige edici že? nebude obsazen, tenhle z co.uk je fajn v tom,ze jeste pro preorder nabizi notebook (zapisnik) jako bonus. Tedka za 20 liber s postou se to vyplati,kdyz hodnota je 20 liber normalne bez posty:) Jinak paperback version guide je obsazena v ramci preoder u day one edition u amazon.com
BioToXx_ Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 Hesdhote nebudeš tu objednávat? Vzal bych si to a rozdělíme se o poštu
headhot Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 otresne spatne osloveni mimochodem. A u amazonu se s vetsim poctem kusu zvysuje i posta.
BioToXx_ Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 sorry psal jsem na telefonu... no já nevím pořád by to nebylo výhodnější když si to rozpůlíme ? :D
Rowan Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 Ja nevim no usetris cca 2-3 libry ale 115min te bude stat posta k tobe pokud nejsi z okoli toho s kym se domluvis atd atd nevim no...myslim kdyby to dali za 2£ tak lidi budou chtit aby to dali za postovne a jeste vymyslet jak uplatnit voucher na 4£
BioToXx_ Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 OK no rozhodl jsem se že na to asi peču. Zřejmě to pro NEsběratele nebude nic extra zajímavýho :) Vemu apokalypse edition z JRC :D
esmo Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 Pánové, vypadá to tak, že se budu muset asi vzdát své DS Prestige Edice...plánuji na duben nákup auta a tak bych se měl v pár věcech uskromnit... Jen předběžně, byl by nějaký zájemce, který by to za mě vzal? Abych nemusel rušit preorder :(
esmo Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 Okey, tak já si tě poznamenám, že jsi alternativa...uvidím jak to bude a když se toho vážně budu muset vzdát, tak se ti ozvu :D
Hráč123 Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 Určitě dej vědět pokud by si se toho chtěl vzdávat a dohodneme se..
esmo Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 cas zrusit predobjednavky a udelat si levnejsi. Za 20 liber to tedky vyjde i s postouhttp://www.amazon.co.uk/gp/product/0744017041?redirect=true&ref_=s9_qpp_gw_p14_d99_i5 Pouze dnes a posílají to aji k nám? já když chci změnit ze své přednastavené adresy která je v anglii (přepravní služba) na českou, tak mi to háže neustále error s tím že na opravě pracují -_-
Hráč123 Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 Nene...budeš to muset protáhnout přes tu anglickou službu...do ČR neposílají...to bych si buď zaplatil já u své forwardingové společnosti ještě jednu zásilku..nebo ti zaplatil tvoje náklady na forwarding..
Rowan Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 Esmo ano posilaji....a jinak co je za problem vzit tu prestige a protocit ji na ebay za mnohem vic... Hrac.... Tusim reagoval na ten guide da ne na prestige ;)
esmo Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 (upraveno) to byla reakce na ten Game Guide...Prestige Edici mám zařízenou přes forwardingovku a to mi normálně píše že to do naší země nezemě nedodávají ... ale u toho Guidu je normálka na výběr ČR, je to hodí nějakej neznámej error EDIT: jasně Rowane, to jo, ale nevím, kdy a jak ty prachy budu potřebovat a tak...jen je taková prozatimní myšlenka :D Upraveno Únor 18, 2016 uživatelem esmo
Moderators drak3go Odesláno Únor 18, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 Jak pěkně kluci používáte EDIT, mám z vás radost :cheesygrin:
headhot Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 @esmo: ano jde to poslat normalne do CR. U nich byva malokdy problem,jen ty tam mas asi prednastavenou adresu forwarding. A u predobjenavek neplatis predem,takze bych normalne objednal a nejpozdeji dva dny predem cancel, pokud nebudes mit money. Jinak ohledne te slevy na postu, u amazonu se pocita vzdy nove postovne,takze ze 6 je to treba 10 nebo 12 liber a pak posilani jeste po Cr. Moc starosti. Ja si zvolil extra delivery,chci to mit druhy den po vydani doma. @drak3go stari clenove nejsou zvirata a umi fora pouzivat spravne:cheesygrin:
esmo Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 @headhot: no takto, mám tam přednastavenou adresu forwardingovky, takze jsem to nani objednal. Pak si najedu do svých objednávek, dám upravit adresu, vyplním tam tu svoji zde v ČR a vyhodí mi to chybu " Important Message We're sorry. An error occurred when we tried to process your request. Rest assured, we're working to resolve the problem as soon as possible. Please try again in a few minutes."
headhot Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 no ja to mam delany amazon jen na uk adresu a druhy jen na cr adresu a popravde jsem nikdy nemel adresu po objednani. Takze s tim nemam zkusenosti
Recommended Posts