Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno

Ten počet feedbacků nemusí být určující, já když si vzpomenu na svoji story v době kdy jsem tu edici pořizoval, kdy jsem se už téměř připojoval k hromadné žalobě proti prodejci v USA .... brrr.

Dodání v červenci 2017 je rozhodně podezřelé. Pomalost lodní dopravy je sice věc známá, ale téměř rok a půl určitě nepluje žádná loď. Navíc brát tolik edic v době kdy vyšly s vidinou budoucího zisku, fakt nevím co si o tom myslet. Každopádně koupit a zaplatit teď znamená riziko, protože ochranná lhůta u eBay ani PayPal tak dlouho rozhodně není.

Btw Mirror's Edge za TUHLE cenu už pomalu stojí za úvahu, dodnes ji na Heurece vidím za nejnižší cenu 5.999 Kč v rozpětí až do 7.500 Kč (lichváři, už vážně nevědí kolik si za ty edice brát).

Odesláno

Smutná zpráva :).

Vážení zákazníci,

Děkuji Vám a Vážím si velkému zájmu a předobjednávek u limitovaných edic Uncharted 4. Bohužel, přes veškerou snahu a počáteční příslib ze strany Sony, je mi nepříjemnou povinností Vám oznámit zrušení alokací u limitovaných edic hry Uncharted 4. Sony (na základě pravděpodobně nižší alokace zboží pro CZ/SK trh než očekávala ) změnila strategii a tyto limitované edice níže nám pro Vás nedodají.

S pozdravem / Best regards

Product Manager SONY, PlayStation, Gaming

Odesláno

Pokud se koukám dobře do příjemců - tak zde je opravdu hodně mailů a informace je přímo z toho, odkud mi chodí obecně info od Sony, vč. různých slevových akcí na konzole, od kdy do kdy platí, zvýhodněné hry, chystané bundly, informace o PS VR, atd. Takže asi ano, platí to pro celou ČR, tzn. mělo by a vždy to tak bylo.

EDIT: Samozřejmě může jít o klasickou pohádku, že nikdo nedostane ani kus a nakonec všichni uvidíme, že to vyžral Xzone a JRC na úkor ostatních, tomu se já osobně přikláním daleko více.

• Moderators
Odesláno

Citace z jednoho herního portálu: Zmíněné limitované edice se tak dostanou pouze k dvojici obchodů na českém trhu a není třeba se tajit tím, že jsou to ty nejdražší. Nehodlám jim tu však dělat reklamu, ale myslím, že je všem jasné o koho jde.

Takže je jasný, že OPĚT a ne jinak než JRC a Xzone. Popravdě s tou jejich cenou jim na to se*u a koupím teda obyč. verzi [emoji20]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu