Rowan Odesláno Duben 16, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2016 Tak dneska nečekaně balíček :) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Mandaz Odesláno Duben 16, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2016 a zdenda má vánoce a velikonoce v jednom :lol: Budeš i rozbalovat?
gorerated Odesláno Duben 17, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2016 (upraveno) Včera na Alze byla AC: Rogue Collector edice pro PS3 za 499 Kč, chtěl jsem to sem postnout, ale stávkoval mi net, tak jsem byl rád že jsem to vůbec zaplatil. Ale na Xbox ji ještě mají. https://www.alza.cz/gaming/xbox-360-assassins-creed-rogue-collectors-edition-d2267295.htm?o=4 Upraveno Duben 17, 2016 uživatelem gorerated
Rowan Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Taaaaak a prestige je doma :) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
esmo Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Proč jsem si jen nepořídil kombíka....jak to teď dovezu domu? :D
Mandaz Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Zdendo pjekné, jen bych si být tebou vyretušoval adresy z tej fotky balíku ;)
Rowan Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Myslím že jsem už většině lidí tady něco posílal takže mazat adresu se mě nechtělo a jinak. Však ať se někdo staví ;) Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Moderators drak3go Odesláno Duben 18, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Už jsem ti to myslím psal posledně, ale nedá mi to zas. To ti není hanba vozit takové věci v takovém chlívu? A ještě pokud mě zrak nešálí i s 20th Anniversary edicí PS4? :D
Rowan Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Jojo :D jako ono s dvouma detma to fakt moc dobře nejde udržovat :( a jinak 20th tam.vozim už tak měsíc, už jsem ji 3x někam vezl a 3x si to kupec rozmyslel když jsem byl na cestě :/ Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Moderators drak3go Odesláno Duben 18, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Mám jednoduché řešení - žena s dětmi může cestovat hromadnými prostředky, na kratší vzdálenosti mohou chodit dokonce i pěšky. Dej tomu měsíc a uvidíš, že od té doby nebudou děti vyžadovat jíst a pít v autě, nebudou do něj nasedat se zablácenými botičkami, nebudou po sobě v autě házet lentilkami a ani se vzájemně mazat šlehačkou, .... :D
Mandaz Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 nebo lámat řidičovi brýle se slovy hele tati, ono to upadlo :lol: btw dneska sa mi "zadařilo". Na poště jsem si vyzvedl limitku Disgaea 5, polstrovanů obálku dal na sedadlo, přehodil přes ňu blůzu a pak na dílně jsem na ni zapomněl. Samozřejmě cestů dom jsem hodil na blůzu kufr s akuflexů a milá limitka sa solidně probořila, prohla a pomačkala. Su hold kaket no :(
Rowan Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Seru na vás :D Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Gromthar Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Pro mě prostě nepochopitelný, jak někdo se dvěma dětma může koupit obrázky a dvě figurky za cenu dovolené. :cheesygrin: Nic proti, každej má v životě jiné priority, ale ta cena je prostě šílená. Za ty prachy by uměleckej kovář ukoval meč Lorda of Cinder v měřítku 1:1.
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 18, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Včera na Alze byla AC: Rogue Collector edice pro PS3 za 499 Kč, chtěl jsem to sem postnout, ale stávkoval mi net, tak jsem byl rád že jsem to vůbec zaplatil.Ale na Xbox ji ještě mají. https://www.alza.cz/gaming/xbox-360-assassins-creed-rogue-collectors-edition-d2267295.htm?o=4 Dnes je tam za 599 Kc :D To se s tou slevou moc nepochlapi u :D Ale taky jsem koupil :)
Rowan Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Pro mě prostě nepochopitelný, jak někdo se dvěma dětma může koupit obrázky a dvě figurky za cenu dovolené. :cheesygrin: Nic proti, každej má v životě jiné priority, ale ta cena je prostě šílená. Za ty prachy by uměleckej kovář ukoval meč Lorda of Cinder v měřítku 1:1. Nikdo také po tobě nechce aby jsi to chápal ;) mimo jiné ta edice má už teď cenu dvojnásobnou, ono tomu se dá také říkat investice, a dovolená? Za 10k možná na Lipně a ani to ne. Poprosil tě, nekomentuj věci kterým evidentně nerozumis, a ktere se tě netykaji. děkuji... Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Gromthar Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Za 20cku jedu s ženou a dítětem k moři. Přesně tuhle reakci jsem čekal. Viděl jsem 20k (tak zřejmě je to už cena o které píšeš), ale to je jedno. Jsi tak rozhořčenej, že na jedinou věc která mě zajímala stejně neodpovíš (?) Díky.
Rowan Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Tak ono se dá vydělat když chceš ... Dovolená 2 dospělí a 2 děti u moře? Za 20k? Můj sen....a propo, jsem dělník ;) rozhořčený? To nejsem, jen nechápu potřebu někoho úplně neznámého dělat závěry nad někým koho také sám nezna. A stále plati, nekomentuj něco čemu nerozumis, pokud jsi viděl cenu 20k u edice která se řeší od ledna všude možně tak to evidentně mnohé vysvetluje. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Erendil Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 (upraveno) Rowan: přesně tak. Edici kterou koupíš za 10K a už teď se prodává za 20k a víc může považovat za špatnou investici jen trotl. :-) Já na tu edici vydělám cca za 5 hodin a do Chorvatska nebo Bulharska bych za 20k dceru s manželkou nevzal. :-) Upraveno Duben 18, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT"
Rowan Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Ale to je jedno, mě sere takovéto rypani... gromthar...a třeba posralo se mě auto, nekolikrat, opravy mě stali skoro 100k....hmm mám jeden špatný vstřik, výměna všech...fuuu další pomalí kilo...jo okna jsem kupoval v lednu...jo a sošku hulka za 1300$ jsem platim minulý měsíc ... Nevím co bych ti ještě pověděl aby jsi se mohl víc divit :/ omlouvám se tedy že tě někdo jako já pohoršuje....raději toto vlákno necti :( ono takových magoru tady může být víc, bohužel....protože tady se to jmenuje SBĚRATELE ♥♥♥♥♥ Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
Romix Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Rowan: přesně tak. Edici kterou koupíš za 10K a už teď se prodává za 20k a víc může považovat za špatnou investici jen trotl. :-)Já na tu edici vydělám cca za 5 hodin a do Chorvatska nebo Bulharska bych za 20k dceru s manželkou nevzal. :-) Nedelej tu machra...:D
Gromthar Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Chtěl jsem tím jen říct, že za ty prachy je toho v té krabici opravdu málo a proto jsem to přirovnal, asi zrovna neadekvátně, k rodinné dovolené. Tvoje auto mě opravdu neudivuje ani nezajímá. To je asi pro každého běžná součást života.... Tím, že na to někdo vydělá za pět hodin na věci nic nemění. Pokud s tím člověk obchoduje, tak samozřejmě + pro něj. Tím to končim, omliuvám se za pohoršení
Moderators drak3go Odesláno Duben 18, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 Ale pánové no tak ... přestaneme si měřit pindíky, hodíme se zase do klidu a dáme si tu naši: " ... a kukačka už zakukala, má panenka zaplakala, kukačko už nekukej, .... "
Erendil Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2016 (upraveno) Kukačka nekupuj, má panenko ne**kej :-) Romix: to nedalo si nerejpnout :-) Upraveno Duben 19, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT"
gorerated Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Tak je to úplně stejná investice jako když někdo koupí za 20k třeba zlatou minci. Což je ještě menší, než obsah prestige edice :D . A osobně bych byl blaženější se sběratelkou, než na tejden jet někam za 20k a po sedmi dnech z toho mít jen mlhavé vzpomínky, pár fotek a prázdno v peněžence.
Gromthar Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Gorerated: Mně jen přišlo, že obecně u titulů u kterých každý druhý rok vychází nový díl, musí jít cena s časem dolů a ne naopak jako je tomu třeba u umění, ale asi se pletu. Nedovedu si představit, že za 10 let to bude mít hodnotu 5x větší (kor s ohledem na inflaci). Předměty, které nabývají na hodnotě většinou pocházejí ze všeobecně historicky známého mezníku. I když, pro někoho tohle mezník je, ale ten tu krabici už asi koupil taky :)
Recommended Posts