Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno (upraveno)

Včera na Alze byla AC: Rogue Collector edice pro PS3 za 499 Kč, chtěl jsem to sem postnout, ale stávkoval mi net, tak jsem byl rád že jsem to vůbec zaplatil.

Ale na Xbox ji ještě mají.

https://www.alza.cz/gaming/xbox-360-assassins-creed-rogue-collectors-edition-d2267295.htm?o=4

Upraveno uživatelem gorerated
  • Moderators
Odesláno

Mám jednoduché řešení - žena s dětmi může cestovat hromadnými prostředky, na kratší vzdálenosti mohou chodit dokonce i pěšky. Dej tomu měsíc a uvidíš, že od té doby nebudou děti vyžadovat jíst a pít v autě, nebudou do něj nasedat se zablácenými botičkami, nebudou po sobě v autě házet lentilkami a ani se vzájemně mazat šlehačkou, .... :D

Odesláno

nebo lámat řidičovi brýle se slovy hele tati, ono to upadlo :lol:

btw dneska sa mi "zadařilo". Na poště jsem si vyzvedl limitku Disgaea 5, polstrovanů obálku dal na sedadlo, přehodil přes ňu blůzu a pak na dílně jsem na ni zapomněl. Samozřejmě cestů dom jsem hodil na blůzu kufr s akuflexů a milá limitka sa solidně probořila, prohla a pomačkala. Su hold kaket no :(

• Moderators
Odesláno
Včera na Alze byla AC: Rogue Collector edice pro PS3 za 499 Kč, chtěl jsem to sem postnout, ale stávkoval mi net, tak jsem byl rád že jsem to vůbec zaplatil.

Ale na Xbox ji ještě mají.

https://www.alza.cz/gaming/xbox-360-assassins-creed-rogue-collectors-edition-d2267295.htm?o=4

Dnes je tam za 599 Kc :D To se s tou slevou moc nepochlapi

u :D Ale taky jsem koupil :)

Odesláno
Pro mě prostě nepochopitelný, jak někdo se dvěma dětma může koupit obrázky a dvě figurky za cenu dovolené. :cheesygrin: Nic proti, každej má v životě jiné priority, ale ta cena je prostě šílená. Za ty prachy by uměleckej kovář ukoval meč Lorda of Cinder v měřítku 1:1.

Nikdo také po tobě nechce aby jsi to chápal ;) mimo jiné ta edice má už teď cenu dvojnásobnou, ono tomu se dá také říkat investice, a dovolená? Za 10k možná na Lipně a ani to ne. Poprosil tě, nekomentuj věci kterým evidentně nerozumis, a ktere se tě netykaji. děkuji...

Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak ono se dá vydělat když chceš ... Dovolená 2 dospělí a 2 děti u moře? Za 20k? Můj sen....a propo, jsem dělník ;) rozhořčený? To nejsem, jen nechápu potřebu někoho úplně neznámého dělat závěry nad někým koho také sám nezna. A stále plati, nekomentuj něco čemu nerozumis, pokud jsi viděl cenu 20k u edice která se řeší od ledna všude možně tak to evidentně mnohé vysvetluje.

Odesláno

Ale to je jedno, mě sere takovéto rypani...

gromthar...a třeba posralo se mě auto, nekolikrat, opravy mě stali skoro 100k....hmm mám jeden špatný vstřik, výměna všech...fuuu další pomalí kilo...jo okna jsem kupoval v lednu...jo a sošku hulka za 1300$ jsem platim minulý měsíc ... Nevím co bych ti ještě pověděl aby jsi se mohl víc divit :/ omlouvám se tedy že tě někdo jako já pohoršuje....raději toto vlákno necti :( ono takových magoru tady může být víc, bohužel....protože tady se to jmenuje SBĚRATELE ♥♥♥♥♥

Odesláno

Chtěl jsem tím jen říct, že za ty prachy je toho v té krabici opravdu málo a proto jsem to přirovnal, asi zrovna neadekvátně, k rodinné dovolené. Tvoje auto mě opravdu neudivuje ani nezajímá. To je asi pro každého běžná součást života.... Tím, že na to někdo vydělá za pět hodin na věci nic nemění. Pokud s tím člověk obchoduje, tak samozřejmě + pro něj. Tím to končim, omliuvám se za pohoršení

Odesláno

Gorerated: Mně jen přišlo, že obecně u titulů u kterých každý druhý rok vychází nový díl, musí jít cena s časem dolů a ne naopak jako je tomu třeba u umění, ale asi se pletu. Nedovedu si představit, že za 10 let to bude mít hodnotu 5x větší (kor s ohledem na inflaci). Předměty, které nabývají na hodnotě většinou pocházejí ze všeobecně historicky známého mezníku. I když, pro někoho tohle mezník je, ale ten tu krabici už asi koupil taky :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu