Rowan Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Tvl .... Je tam ručně dělaná socha, číslovaná, limitovaná...ano na ceně to stoupne... A už stoupa Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
gorerated Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Jenže srovnávat historické předměty se sběratelskými se nedá. Oboje je úplně jiná liga. U sběratelských kusů bude poptávka vždycky. Jeden humpolácký příklad třeba zrovna na ten Dark Souls. Dejme tomu že Dark Souls 3 po světě má 2 miliony fanoušků. Z toho každý druhý by si rád koupil prestige edici, ale prestige edice se udělalo jen 500 Ks (Příklad, nevím kolik jich je ve skutečnosti). Tím pádem se z jednoho milionu dostalo jen na 500 lidí, a ty zbylí lidé ji chtějí taky. Takže se zvyšuje poptávka a ta zvyšuje zároveň i cenu. Někdo nabídne 20k, ale další kdo by ji chtěl tak nabídne 25k atd. Časem se vyselektují ti lidé, kteří si edici nechtějí nechat a objevovat se na internetu (Ebayi) bude stále méně. Můj názor je, že sběratelské předměty, a tím myslím ty opravdu sběratelské, ne edice jako od Ubisoftu např. kterých je několik desítek tisíc. Se úročí daleko rychleji než takové zlato. A investice do nich se vyplatí více, než třeba do zlaté mince s Karlem čtvrtým.
kruta Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Já už bych se asi nedohadoval. Wikipedia našla definici sběratelství. "Sběratelství je koníček – hobby, který spočívá v získávání specifického druhu předmětů (popřípadě i zážitků s nimi spojených), založeném na specifickém zájmu sběratele a jejich uchovávání ve sbírce. Tyto sbírky bývají většinou kvalitně roztříděné, zkatalogizované a atraktivně vystavené. Existují různé druhy sbírek a různé druhy sběratelských oborů." Po přečtení pár postů bych zdejší vlákno přejmenoval spíše na Investice do her :), než Sběratelé her, ale to je jen můj názor. Abych nebyl úplně OT a proč sem hlavně píšu ... máte doma někdo GTA 4 CE? Stojí ta edice vůbec za to?
Mandaz Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Jo, mám ju, celkem pjekná plechová skříňka a sportovni taška. Za rozumnú cenu ber. Měl jsem dokonce dvě a část jedné jsem prodal rowanovi
Rowan Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Tak krabičku a tašku mám zbytek stal stejně za :D Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
headhot Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 jsou proste lidi,co se radi divaji na vystavene krabice jako ja a nekteri,co si radi kupuji jen digitalni verze,protoze tenhle "fetis" nemaji. Ale asi nas bude hodne,kdyz vidim stranky "jenkrabice",kde si lidi kupuji boxy ke svym digi verzim. Jinak sberatelske edice a steelbooky se daji pozdeji prodat dobre nehlede na inflaci. Ja popravde ani osobne netusim kolik toho mam, mam to ve dvou domech a uz jsem davno ztratil prehled. Ono se to neztrati a kupce to vzdy najde
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 19, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Cena sberatelek stoupa a klesa, stoupa zhruba tak pul roku po vydani, pak uz jen klesa a klesa, protoze umerne s casem opadava zajem... Jsou vyjimky, ale tech je velice velice malo... V naproste vetsine pripadu se imvestice do sberatelskXh edic nevyplati a jde opravdu jen o konicek. To je muj nazor podporeny zkusenostmi...
gorerated Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Posledni dobou bych rekl ze tech sberatelek co stoupaji na cene je vice. Z posledni doby treba zaklinac. Ted to bude nejspise doom.
Gromthar Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Cena sberatelek stoupa a klesa, stoupa zhruba tak pul roku po vydani, pak uz jen klesa a klesa, protoze umerne s casem opadava zajem... Jsou vyjimky, ale tech je velice velice malo... V naproste vetsine pripadu se imvestice do sberatelskXh edic nevyplati a jde opravdu jen o konicek. To je muj nazor podporeny zkusenostmi... Takhle nějak jsem to myslel, že je to s hrami... rowan: na tu figurku jsem se ptal už v prvním příspěvku, konečně jsme se dostali k tomu, že je vyřezávaná a ne odlitá do formy. díky za odpověď
Erendil Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Tak už mě ta sfinsky velká krabice s DS 3 Prestige taky dorazila.
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 19, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 19, 2016 Na cene mozna stoupaji, ale nikdo to nekupuje... Na ebay je toho plno, na amazonu take.. Ja osobne si sberatelky kupuju jen abych z nich mel sam uzitek. Neskrblim je za kazdou cenu ve skrince nebo na policce.
gorerated Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2016 Mafia 3 sběratelka na Xzone. Nicméně ještě pořádně nevědí co v ní bude a už je to napálený na 4K a zatím to jen vypadá na papírové blbosti.
headhot Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2016 (upraveno) Press veci do Cenegy press kit street figher V Upraveno Duben 21, 2016 uživatelem headhot
Moderators drak3go Odesláno Duben 21, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 21, 2016 Nemáš těch PK k SF V zbytečně málo? :) Co všechno obsahuje?
Rowan Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2016 I mě :D :D Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk
headhot Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2016 (upraveno) Zatim jsem to nikdy ve svete neprodava. Unvnitr jsou pohlednice ke kazde postave a kratky guide k nim. Upraveno Duben 27, 2016 uživatelem headhot
Erendil Odesláno Duben 23, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2016 Ahoj, budete někdo brát tohle: https://www.kickstarter.com/projects/steamforged/dark-soulstm-the-board-game
Gromthar Odesláno Duben 23, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2016 určitě, mam doma earth reborn a tohle by mohlo být s podobnými mechanikami :)
gorerated Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2016 https://limited-run-games.myshopify.com/ Zde je možnost objednat krabicovku Oddworld New 'n' Tasty. Celosvětově jen 5 tisíc kusů. Zasílají i do ČR za 15 dolarů.
Hráč123 Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2016 Jo po těch se vždy zapráší...udělali si z toho výnosnej byznys...
Moderators drak3go Odesláno Duben 26, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 26, 2016 Jaktože pryč? Já tam mám možnost to stále koupit, píší jakože Limited Run #4
gorerated Odesláno Duben 26, 2016 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2016 Já jí koupil dnes ráno. Jen na Vitu jsou pryč.
Recommended Posts