Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Pro milovníky série Dark Souls II tu mám opravdovou lahůdku. Vlastně dvě. První z nich je edice Webhallen, kterých je po světě jen 740 číslovaných kusů a která se řadí mezi ultra raritní kousky. Prodávala se pouze v severských zemích a již známou sběratelskou edici se soškou rozšířila o tašku, prsten ve váčku s rytinou nápisu "GO BEYOND DEATH" a limitovanou Dark Souls kapuci. Musím říct, že dílenské zpracování mě mile překvapilo, taška je z kvalitního materiálu, pevná, precizně ušitá. Stejně tak kapuce, která vypadá materiálově hodně povedeně, stejně jako kvalita šití (tu zatím rozbalovat nebudu, protože nevím, jestli si tuto edici budu nechávat). Sbírku Dark Souls II mi zakončuje japonská sběratelská verze, kterou dostat ve stavu nové a do ČR vůbec bylo jen o málo snažší, než tomu bylo v případě Post Pandemic edice The Last of Us. Nicméně mám ji, zatím taktéž nerozbalenou ze stejných důvodů, jako edici Webhallen. Balení je pěkně težké a co jsem měl možnost vidět, tak kvalita zbraní a brnění uvnitř je na velmi vysoké úrovni. Uvidím jestli odolám nenakouknout dovnitř :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Drak4go ty určitě nevíš co s penězma :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Wow drsne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Drak4go ty určitě nevíš co s penězma :D Jestli to patřílo na mě (přestože se s tím nickem neztotožňuji :-) tak vůbec ne. Jsem sběratel a každý koníček něco stojí. Pokud však dokážeš být zároveň šikovný obchodník a sem tam nějakou tu těžce sehnatelnou raritní věc pořídíš více než v jednom vydání, lze si tím mnohdy i docela významně snížit pořizovací náklad svéno vlastního sběratelského kousku. Podívej co jsou sběratelé ve světě ochotni dát za raritní kousky do sbírky SEM nebo SEM, to už ale bylo nad moje poměry :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Jo,na tebe přepsal jsem se sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Ty musíš mít všechny konzole co zatím vyšli,když kupuješ edice na ps4,ps3,xbox one apod ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Tak jsem se dostal k tomu zase nafotit pár nových přírůstků do sbírky, mezi které patří inFamous Second Son Press Kit. Jde o vůbec první press kit vydaný k PS4 hře a jako takový je velmi raritní. Rozbalovat ho zatím nebudu, protože jednotlivé sáčky uvnitř jsou zapečetěny papírovou přelepkou (ve stylu důkazních materiálů) a při jejich porušení už je to nevratný jev. Proto přikládám jeden obrázek obsahu (není můj) a případně se na youtube můžete podívat na unboxing video.[ATTACH=CONFIG]24590[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24591[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24592[/ATTACH] Kvůli omezení počtu obrázků v jendom příspěvku najdete zbytek v dalším příspěvku. musim te zklamat jedna se o vubec nejhnusnejsi press kit, naprosto nejhnusnejsi co kdy vysel. Jedina vec,co to zachranuje je cepice,kterou jsme na kalbe nosil celou dobu a zbytek veci z te edice se tak nejak rozbila:D Jeste,ze to platilo score Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Ty musíš mít všechny konzole co zatím vyšli,když kupuješ edice na ps4,ps3,xbox one apod ne ? Úplně všechny ne, do sbírky mi chyběla nejnovější PS Vita (PCH-2000), což se ale dneškem změnilo. Nejdříve jsem chtěl čistě bílou verzi (jelikož jsem na bílé provedení techniky v poslední době zatížen), ale nakonec jsem neodolal kombinaci bílé s limetovou :) Nevím, ještě jsem ji tu neviděl. Až budu mít chvíli, do příslušné sekce zkusím dát foto a srovnání se stávajícím modelem PSV. musim te zklamat jedna se o vubec nejhnusnejsi press kit, naprosto nejhnusnejsi co kdy vysel. Jedina vec,co to zachranuje je cepice,kterou jsme na kalbe nosil celou dobu a zbytek veci z te edice se tak nejak rozbila Jeste,ze to platilo score Myslím, že jsem viděl i méně zajímavé edice ale souhlasím s tebou, že umějí vydávat i hezčí a lákavější, než je tato. Nicnéně oba víme, že tohle jsou věci, které se neberou z důvodu atraktivnosti anebo z toho strkat placku s hrou do konzole :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Za kolik si pořídil tu vitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 17, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 $230, doprava z JPN zdarma. K tomu cca 1.200 CZK za proclení a celní zastupování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Úplně všechny ne, do sbírky mi chyběla nejnovější PS Vita (PCH-2000), což se ale dneškem změnilo. Nejdříve jsem chtěl čistě bílou verzi (jelikož jsem na bílé provedení techniky v poslední době zatížen), ale nakonec jsem neodolal kombinaci bílé s limetovou :) Nevím, ještě jsem ji tu neviděl.[ATTACH=CONFIG]24604[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24605[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]24606[/ATTACH] Až budu mít chvíli, do příslušné sekce zkusím dát foto a srovnání se stávajícím modelem PSV. Myslím, že jsem viděl i méně zajímavé edice ale souhlasím s tebou, že umějí vydávat i hezčí a lákavější, než je tato. Nicnéně oba víme, že tohle jsou věci, které se neberou z důvodu atraktivnosti anebo z toho strkat placku s hrou do konzole :) no zhlediska,ze mne ten press kit nic nestal a probudil jsem se s cepici na hlave a s plackami na kalhotech,tak si rikam,ze mozna tak spatna nebyla. Vlastne na cepici je to cislo press kitu,takze je vlastne nejcennejsi. Jinak samozrejme oba vime, o cem mluvime:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Pokud by měl někdo zájem doplnit si sbírku, našel jsem pár celkem dobrých cen na některé sběratelky. Max Payne 3 Special Edition za 599,- http://www.herni-svet.cz/max-payne-3-special-edition-ps3 Splinter Cell: Blacklist - The 5th Freedom Edition za 1.099,- http://www.czc.cz/splinter-cell-blacklist-the-5th-freedom-edition-ps3/124939/produkt BioShock Infinite - Ultimate Songbird edice za 1.799,- http://www.czc.cz/bioshock-infinite-ultimate-songbird-edition-ps3/117396/produkt Borderlands 2 Ultimate Loot chest edice za 1.899,- http://www.czc.cz/borderlands-2-ultimate-limited-edition-ps3/114175/produkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Max payne 3 uz mi za tu cenu pristal :) Krabice jak krava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Jej max je super za tu cenu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Mohl bych poprosit správce aby povolil vkládání fotek pres tapatalk, šlo to normalne, ted je to zakázané :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Taky sem se konečně dočkal..jen něják nemám chuť vybalovat potom co se všude na youtube už konzolisti rozmohli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 hehe, než jsem tu hodil odkaz na maxe, tak jsem si jeden ks také objednal a měli skladem 5 a více ks. Teď už jen mají jen poslední kus ;) S takovou by mi měli pomalu platit za reklamu :D Před pár dny se mi podařilo získat stélbůček Prince of Persia The Forgotten Sands za pěkných 240kč i s poštou. A příští týden očekávám i novinářskou edici Puppeteera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Ja toho maxe sledoval dlouho a premyslel ze ho vemu i za ten litr, 599,- uz tam je tak tyden, to jsem nevahal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 25, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 hehe, než jsem tu hodil odkaz na maxe, tak jsem si jeden ks také objednal a měli skladem 5 a více ks. Teď už jen mají jen poslední kus ;) S takovou by mi měli pomalu platit za reklamu :D Před pár dny se mi podařilo získat stélbůček Prince of Persia The Forgotten Sands za pěkných 240kč i s poštou. A příští týden očekávám i novinářskou edici Puppeteera. Já objednával kolem 11h a měli 4ks takže celkem rychlovky koukám :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Jj já před jedenáctou a bylo 5 takže jsi za mnou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 No, tak nechci malovat putina na zeď, ale před chvilkou mi přišlel mejl od české pošty ohledně toho maxe a velice mne zarazila "váha" balíčku. Jen 0,02kg. Přišel už infomejl i někomu jinému? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Omluvnej dopis je to jasný :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 (upraveno) Ty aj me váha 0.02kg včerejší radost :) famozní kvalita, pro mě, top collectorka hlavně zpracováním, balením a vubec vším... Upraveno Duben 25, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 (upraveno) Omluvnej dopis za 700 i s dobírkou si můžou nechat ;) Ale přes hokej jsem se poočku mrknul na mejly a našel jsem si mou předchozí objednávku z herniho-sveta. Bral jsem Final Fantasy X a X2 HD limitku s artbůčkem a váha byla kupodivu taky těch 0,02kg. Takže to snad bude dobré, FF limitka určitě neváží jako pár koleček paprikáča ;) EDIT: Tady je sledovačka té FF limitky i s tou srandaváhou http://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/DR5877264227C Upraveno Duben 25, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 a pochopitelně mě to nedalo a musel jsem zkusit :) zbran nejde ale štíty ano :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts