Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

lidi co si myslíte o tomto volantu, má krom řadící páky i páčky pod volantem??

http://www.datart.cz/Gamepad-LOGITECH-Drivig-Force-GT.html

Má, nevím jak tomu říkát, páčky asi ne, ale takové podobné čudly jako jsou tlačítka L2 a R2 ovladači pro ps3. Jinak zkus prolůšňat jůtub ohledně nějakého unboxing videa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators
Můj vcerejsi prima nákup, o drakovi se bavit nemusíme bavit to je prostě nádhera no a AvP je hodně povedený steel...

Teda první co mě uhodilo do oka byl ten neskutečnej mrdník v tom autě. Zvláštní, že to na té fotce dominuje víc než ty collectorky :cheesygrin:

Ale jinak prima kousky :)

Odkaz ke komentáři

Njn akorát jsem se vracel z cech a rodiče si brali obě děti takže kdo ma děti urcite ví co vše se da najít pod autosedackama které se tak rok minimálně nevyndaji :), a navíc je to moje pracovní auto takže podle toho i vypadá :) a pochopitelně ano, bordel tam je radnej :)

Odkaz ke komentáři

Ty nevím zda to mužů napsat :) Avp stal 500,- a skyrim 2000,- vyzvedl jsem osobně v Čechách po cestě ze svatby me sestry. No co dodat neváhal jsem....

Edit: skyrim byl orig zabalený ještě...

Upraveno uživatelem Rowan
Odkaz ke komentáři

Tak o tom je netřeba bavit ze to byl dobrý kup...no celkem me překvapuje ze te to nelaka, řekl bych ze je to jedna z top collectorek.jeden z nejlepších atrbooku co jsem kdy kde viděl a drak to same, výborné zpracování, materialy prostě vše...a jen tedy podotknu ze skyrim je podle me srajda a absolutně nezazivna hra :)

Odkaz ke komentáři

jako edice je pekna,ale pro mne skyrim je takova sracka,ze proste tu edici nechci. Jsem milovnik her typu Gothic,Risen,takze se tesim tento rok na treti dil a snad nejakou uber special edici Risenu 3.

Skyrim je pro mne jen simulator fantasy sveta bez spetky zivota. Jinak nejaky veci mam ze skyrimu, promo soundtrack, artbook, naramky a samolepky. Jsem to vyhral turnaji od cenegy, ale kde to je to nevim. Barak uz je 98% ready,takze se blizi stehovani a vybalovani veci a snad se vsechno najde.

Nedavno jsem zjistil,ze pitna flaska The Last of Us ze specialni italske edice ma pekny skrabanec.

btw. ohledne toho komiksu jak jsem ti psal,tak vsechno je v anglictine,krome komiksu ktery je nemecky

Odkaz ke komentáři

Mně by měl tento týden přijít press kit TLOU a Beyond Two Souls, na který Rowan zapomněl přihazovat ;) Btw ohledně bordelu v autě buďte rádi, že jste neviděli můj hjůndaj, to je teprv pošušňáníčko :D

BTW jsem ti Rowane říkal, že skyrim je bomba, až tedy na ten skalnatý sokl ;)

Odkaz ke komentáři

headhot, no my se právě s Rowanem přehazovali, pak se nějak domlouvali na ceně, na kterou jsme ochotni jít no a já se ráno mrknu do mejlu a hele, vyhrál jsem ;) TLOU bude za rozumný peníz, který upřesním až budu mít edici doma :D Ale určitě se to vyplatí ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu