Finchmeister Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 lidi co si myslíte o tomto volantu, má krom řadící páky i páčky pod volantem?? http://www.datart.cz/Gamepad-LOGITECH-Drivig-Force-GT.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 31, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Trošku mimo ne? Co takhle obecná diskuze a ne diskuze o sběratelkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 lidi co si myslíte o tomto volantu, má krom řadící páky i páčky pod volantem??http://www.datart.cz/Gamepad-LOGITECH-Drivig-Force-GT.html Má, nevím jak tomu říkát, páčky asi ne, ale takové podobné čudly jako jsou tlačítka L2 a R2 ovladači pro ps3. Jinak zkus prolůšňat jůtub ohledně nějakého unboxing videa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Zbyla mi ještě nová, jen rozbalená Ultimate Songbird edice Bioshocku Infinite, Killzone 3 Helghast edice a Freedom edice Assassins Creed 3 bez hry, nemá někdo zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Ceny? -> PM kdyztak :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2014 Songbird už není ale mám tu ještě speciálku Bioshock 2 ve velké krabici s gigantickým artbookem, plakáty a soundtrackem na LP desce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 (upraveno) Za ten chceš co? :) Upraveno Červen 2, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Za Bioshocka 2ku..? Tak cca 900,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Můj vcerejsi prima nákup, o drakovi se bavit nemusíme bavit to je prostě nádhera no a AvP je hodně povedený steel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 2, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Můj vcerejsi prima nákup, o drakovi se bavit nemusíme bavit to je prostě nádhera no a AvP je hodně povedený steel... Teda první co mě uhodilo do oka byl ten neskutečnej mrdník v tom autě. Zvláštní, že to na té fotce dominuje víc než ty collectorky :cheesygrin: Ale jinak prima kousky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Njn akorát jsem se vracel z cech a rodiče si brali obě děti takže kdo ma děti urcite ví co vše se da najít pod autosedackama které se tak rok minimálně nevyndaji :), a navíc je to moje pracovní auto takže podle toho i vypadá :) a pochopitelně ano, bordel tam je radnej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 bordel ten je hustej,taky sberatelsky kousek:D AvP mi doslo se zlomenym ocaskem,ale steelbook je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Kolik tě přišla kolektorka skyrimu..já pokukuju na ebay po jedný ale je za 100 liber...no je my jasné že cena dolů nepůjde tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 (upraveno) Ty nevím zda to mužů napsat :) Avp stal 500,- a skyrim 2000,- vyzvedl jsem osobně v Čechách po cestě ze svatby me sestry. No co dodat neváhal jsem.... Edit: skyrim byl orig zabalený ještě... Upraveno Červen 2, 2014 uživatelem Rowan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 ja AVP kupoval na game.co.uk za 5 liber (zlomeny ocas) a skyrim jsem nejak minul,ale mne nejak nelaka. Jinak za 2000 velice dobry kup. to hrac: 100 liber je v celku ok,ale pocitam,ze tam bude tak posta 60 liber, pokud je to i s postou must buy it Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Tak o tom je netřeba bavit ze to byl dobrý kup...no celkem me překvapuje ze te to nelaka, řekl bych ze je to jedna z top collectorek.jeden z nejlepších atrbooku co jsem kdy kde viděl a drak to same, výborné zpracování, materialy prostě vše...a jen tedy podotknu ze skyrim je podle me srajda a absolutně nezazivna hra :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 jako edice je pekna,ale pro mne skyrim je takova sracka,ze proste tu edici nechci. Jsem milovnik her typu Gothic,Risen,takze se tesim tento rok na treti dil a snad nejakou uber special edici Risenu 3. Skyrim je pro mne jen simulator fantasy sveta bez spetky zivota. Jinak nejaky veci mam ze skyrimu, promo soundtrack, artbook, naramky a samolepky. Jsem to vyhral turnaji od cenegy, ale kde to je to nevim. Barak uz je 98% ready,takze se blizi stehovani a vybalovani veci a snad se vsechno najde. Nedavno jsem zjistil,ze pitna flaska The Last of Us ze specialni italske edice ma pekny skrabanec. btw. ohledne toho komiksu jak jsem ti psal,tak vsechno je v anglictine,krome komiksu ktery je nemecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 sehnal jsem si jeste par veci z ruznych edici k Dead Island Riptide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Přírůstky za minulé měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Mně by měl tento týden přijít press kit TLOU a Beyond Two Souls, na který Rowan zapomněl přihazovat ;) Btw ohledně bordelu v autě buďte rádi, že jste neviděli můj hjůndaj, to je teprv pošušňáníčko :D BTW jsem ti Rowane říkal, že skyrim je bomba, až tedy na ten skalnatý sokl ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 mandaz: ono na aukru nemelo cenu prihazovat,kdyz na ebay nabizel ten samy clovek dve edice Beyond za 2000 jinak ten TLOU mne obcas prijde,ze se objevuji dalsi a dalsi kusy, snad kazdy je ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 headhot, no my se právě s Rowanem přehazovali, pak se nějak domlouvali na ceně, na kterou jsme ochotni jít no a já se ráno mrknu do mejlu a hele, vyhrál jsem ;) TLOU bude za rozumný peníz, který upřesním až budu mít edici doma :D Ale určitě se to vyplatí ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 byl na svatbe no:D to se pak leccos zapomene. Ja jsem press kit Tlou koupil na aukru za 2500 a pak jsem mel doma jeste par kusu z ebay. Neco si rozbrali tady a neco jinde na foru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Na konzolistovi někdo o víkendu prodával TLOU press kit za 790,- :) no nekupte to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Prodával. Už neprodává - prodal to mně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts