Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Dneska mi přišel stélbůček k FF XIII - 2 za rozumný peníz, celkem povedený.

post-35176-14687175520661_thumb.jpg

Dneska ráno mi nějaká sviňka jménem vítr shodila (svářecí) kuklu z hlavy a ta nepřežila pád z lešení. Nová, čistě černá se mi moc nelíbila, takže jsem použil samolepku ze sběratelky Border2 a trochu ju vylepšil ;)

post-35176-14687175523602_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Tak jsem se konečně dostal k alespoň částečné fotodokumentaci toho, co jsem nashromáždil během několika uplynulých měsíců ve Spojených Státech a co se ke mně dostalo teď o víkendu během osobní návštěvy kurýra, za což mu opětovně skládám hluboký dík nejen za to, s jakou bagáží se mi vláčel těch tisíc mil ale také za úsporu na poštovném a souvisejících celních procedurách, za které bych se zřejmě nedoplatil. Kdo bude číst dál tak pochopí. Takže díky!

Předem se omlouvám za vícenásobný post, ale sloučit tohle všechno do jednoho příspěvku (umožňujícího max. 10 fotek) se prostě nedá :D

Začnu multi-packem Heavy Rain, od kterého se mi podařilo sehnat vzácný Press Kit a krásnou Limited Edition s embosovaným obalem. Obě jsou nové a nerozbalené, což mě stálo hodně času a úsilí, ale jak se říká trpělivost přináší růže.

post-28363-1468717557764_thumb.jpg

Následuje Assassin's Creed: Brotherhood Collector's Edition, ze které stojí za zmínku především hard copy strategické mapy Říma, dále exkluzivní artbook s nikdy předtím nepublikovaným art konceptem navrženým a vypracovaným klíčovými členy vývojového týmu a nakonec hlavně sběratelskou relikvii doktora Jacka v boxu. Balení je nové a neotevřené a zatím to tak i zůstane :D

post-28363-14687175591423_thumb.jpg

Další v řadě je Panzerhund edice nového Wolfensteina: The New Order. S ním vás zde podrobněji seznámil již Rowan, kterému díky přímému zaslání dorazil o něco dříve, takže netřeba dále rozebírat. Limitovaná celosvětově počtem 1/5000 na ceně postupem času určitě ztrácet nebude. Prozatím tedy zůstané neotevřený :D

post-28363-14687175593272_thumb.jpg

Další v řadě je Killzone 3: Limited Helghast Edition. Na této edici by nebylo nic až tak zvláštního, pokud by se nejednalo právě o limitovanou edici. Oproti té běžné se kromě balení liší tím, že replika helmy má podsvícené oči. Tato edice je limitovaná celosvětově počtem 1/1000 a sehnat ji novou a nerozbalenou bylo další výzvou sběratele :D

post-28363-14687175598675_thumb.jpg

To be continued .....

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Další v řadě je Diablo III. Přestože se nejedná o konzolovou sběratelskou edici tak věřím, že za zveřejnění zde se zlobit nebudete (i s ohledem na fakt, že v žádné jiné sekci zde na fóru to tu sběratelkami tak nežije). Dvojici limitovaných Collector's Edition jak Diablo III, tak návazného Reaper of Souls bude v mé sbírce patřit jedno z předních míst. Jakožto fanoušek této série a Blizzard games vůbec jsem zejména originální díl sháněl ve sběratelské edici opravdu dlouho. Netřeba asi zmiňovat, že s věkem roste cena a tak si i tenhle "mazel" v originálním netknutém obalu vyžadoval své.

Jako bonus doprovází tyhle sběratelské edice nádherné knihy, a sice limitovaná edice Diablo III Strategy Guide a Book of Tyrael. Nutno dodat, že obě knihy jsou patřičně kvalitně dílensky zpracované. Strategy Guide má na přední straně vazby symbol třetího dílu Diabla v provedení s barvami proměnlivými v závislosti na úhlu pohledu. Na zadní straně vazby je zapuštěn vytvarovaný kovový Bookmark (neboli záložka do knih).

Rovněž kniha Book of Tyrael po uchopení do rukou dává jasně najevo, že ani zde se kvalitou a materiálem rozhodně nešetřilo. Kvalita grafiky a inkoustu použitého pro ilustraci dodává těmto sběratelským kouskům vysokou vážnost a jako sběratel si tohoto úlovku velmi cením.

post-28363-14687175667268_thumb.jpg

To be continued .....

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Dalším přírůstkem do sbírky je Collector's Edition Guide, který mi dopnil sbírku Dark Souls II. Byl tu již představen dříve jinými členy fóra, takže netřeba asi k němu nic dalšího psát.

post-28363-14687175671765_thumb.jpg

Sbírku sběratelských sošek obohatil Assassin's Creed: Brotherhood od NECA, konkrétně postava the Ezio Onyx Assassin ve variantě s kapucí. Součástí jsou dva odnímatelné nože a kuš. 38 bodů artikulace a výška cca 18 cm dělají z této sošky pěkný doplněk sbírky fanoušků série Assassin's Creed.

V případě zájmu mohu tento sběratelský kousek nabídnout k výměně či prodeji. Překvapivě nové a nerozbalené :D

post-28363-14687175679_thumb.jpg

Zvláštní věci si zaslouží zvláštní pozornost. Záměrně nechávám tomuto kousku závěrečný prostor, protože pokud se říká, že "To nejlepší nakonec" tak v tomto případě to obzvláště platí. Po týdnech vyjednávání a smlouvání se dostavil výsledek v podobě dosud bezesporu nejvzácnějšího a taky nejcenějšího kousku mojí sbírky a nebojím se říct Svatého grálu mé sbírky - Uncharted 2: Among Thieves Fortune Hunter Edition.

Vidět ho na fotkách znamená hodně, vidět unboxing videa ještě o něco málo víc, ale držet ho v rukou je nesrovnatelný zážitek. Jedním slovem nepopsatelný, ale nejvíce ho vystihne asi slovo "HUGE". Limitovaný celosvětově počtem 1/200, jenž se nikdy neobjevil na pultech žádných obchodů a nedostal se do rukou žádným novinářům k recenzím. Sběratelská limitovaná edice, která byla v průběhu online hraní ve dnech 17.- 18.10.2009 věnována náhodně vybraným účastníkům onlne klání této senzační hry je dodnes vyhledávaným artiklem, za který se na eBayi platí i částky dosahující neuvěřitelných 10tis. dollarů.

Jestliže jsem v případě Collector's Edice Diabla III použil výraz, že s věkem roste cena, tak v případě této edice to platí dvojnásob. Teda spíš vícenásob. Nabízelo by se říct, že šťastně obdarovaní majitelé přišli jako slepí k houslým, díky nimž dnes vydělávají celkem významné částky, na druhou stranu nutno dodat, že udržet takovýto poklad po dobu téměř 5 let nový a nedotknout se ho zasluhuje taky patřičné ohodnocení.

Už samotný vzhled vnějšího balení vábí lidské oko, kniha velikosti lexikonu kouzel ze Saxány působí velmi dobově a po uchopení je znát, že svoji kvalitou posouvá laťku hodně vysoko.

post-28363-14687175690565_thumb.jpg

To be continued .....

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Po otevření knihy zdobí první stranu podpisy členů týmu Naughty Dog. Zde stojí za zmínku to, že jsem shlédl několik unboxing videí této edice a že tvary, umístění a pořadí jednotlivých podepsaných se nikde neshoduje, jinými slovy je v každé edici originální. Nejedná se tedy o pouhou repliku ale o skutečně podepsané edice, což z nich ve výsledku dělá celkem 200 unikátních originálů.

Na spodní části první strany ještě zmínka, že replika dýky je sběratelský předmět určený pouze pro okrasné účely a neměla by být použita jako zbraň :D

Následuje nádherně ilustrovaná část, ke které snad ani není co dodat. Kvalita tisku a použitého papíru na vysoké úrovni.

post-28363-14687175707374_thumb.jpg

Nedílnou součástí edice je samotná hra s originálním coverem Fortune Hunter, dále pro tuto edici limitovaný soundtrack a unikátní sada DLC spojená s Fortune Hunter edicí.

post-28363-14687175726174_thumb.jpg

Následuje skvostná dýka, která umocńuje pocit dokonalosti této edice. Po uchopení jsem pochopil, proč celé balení váží přibližně 5,5 kg. Nádherně do detailů zpracovaná kovová dýka, na jejímž designu a výrobě si autoři nechali hodně záležet. Co dodat - úžasné.

post-28363-1468717573126_thumb.jpg

To be continued .....

Odkaz ke komentáři

To, ze jsou podpisy ruzne je pro mne novinka, no je to unikat nad unikaty co na to rici. Uz jen to vystavit a delat placene exkurze:)

Jinak ten artbook u ezia je fakt epicky, jsem rad, ze jsem celou edici i s timto artbookem ziskal na aukru za hubicku,sice na xbox360,ale uz v tom posledni dobou nevidim rozdil.

post-39477-14687175763386_thumb.jpg jinak dneska jeste prisel steelbook FF a uz bych mel bych pro tento rok mel mit vsechno kompletni. Za cenu 2 dolary neslo odolat

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

• Moderators

Byl by zájem o kolektivní nákup některé z US verzí sběratelských edicí The Order 1886?

Jelikož na Xzone udělali botu a původně avízovanou Collector's Edition pro US (se sochou vojáka) zaměnili za nyní nabízenou EU Collector's Edition která se mi nelíbí, budu si objednávat jednu či obě verze US Collectorek z USA. Hromadným nákupem by se měly všem zúčastněným snížit náklady na poštovné v řádech stokorun (podle počtu zájemců).

Když by byl větší zájem ze strany sběratelů, uvažuji o založení tématu do sekce PS4 Prodej a nechat řekněme 1-2 týdny na přihlášky.

US Collector's Edition $79.99 (+ $16.80 DPH) / US Premium Edition $149.99 (+ $31.50 DPH)

post-28363-14687175790108_thumb.jpg

Náklady na dopravu dle zvoleného typu přepravy a počtu jednotlivých edicí a zájemců (např. při objednání 2ks od každé edice by poštovné vycházelo na každého cca 320 Kč s dodáním až do domu, navíc každému by odpadla administrativa spojená se vstupem zásilky na území ČR).

Upraveno uživatelem drak3go
Doplnění příspěvku
Odkaz ke komentáři

80 dolaru je ta collectors a premium 149 dolaru.

jinak dneska jsem delat a little move do domku:) post-39477-14687175794447_thumb.jpg budu postupne fotit zmeny a pak vystavene steelbooky a dalsi. Docela se tesim, ze se vubec dozvim,kolik toho vubec mam.Nektere zabalene v origobaleni,asi rozdelam k nejakemu vyroci:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu