djtoko Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Kurňa chlapy vy mě s**** :) já tam nic neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 na CE mel borec odkaz na svoje,tak jsem na to kliknul a koupil jsem si levnejsi. Hlavne,ze ho uz mam a tak levne. Sice je rozbaleny,ale nic neni pouzito a je jako novy, pouze urceno na foto. Stejne bych tuto edici rozbalil, protoze se hlavne tesim na ten artbook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 (upraveno) Tak včera ke mě doputoval steel Last of Us Remastered, a ještě jako bonus přívěšek Firefly díky kámošovi. Jinak když by měl někdo zájem. http://aukro.cz/aliens-colonial-marines-bonusy-nasivky-vetrelec-i4540331643.html Upraveno Srpen 25, 2014 uživatelem gorerated Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Tak mi dnes přišla Infamous second son edice :3 Hru mam sice uz dlouho dohranou ale je to moje prvni platinovka tak sem si udelal radost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Tu Second son edici budu muset taky pořídit než jí vyprodají...co ta čepice? Je nositelná..rád bych v zimě něco na mou na vlasy střídmou hlavu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 tak ta cepice je v pohode nositelna, predpokladam,ze je stejna jako v press kitu. Jinak je to edice skoda vyhozenych penez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Ja jsem to dostal vymenou za Ucet na PSN takze to beru jako skvely obchod :) ta cepice je skvela cekal jsem ze ji budu muset nechat brachovi kvuli velikosti ale vsechno vpohode :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 bych rekl,ze na vsechny typy hlavy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 (upraveno) Tak to jsem rád..chci to hlavně kvůli kulichu..barva pěkná...a navíc když už jsem s tou ps4 začal tak to vemu z gruntu :) Mám předobjenaný bílý PS4 s Destiny ale chci se zeptat..na zavvi je už preorder na bilý XboxONE ale rád bych ho vzal u kamaráda v obchodě...nevíte kdy by měl dorazit k nám? Jinak jaké máte názory na barvy? Mě PS4 v bílé bere daleko víc jak v černé...u XBOXu bych to viděl tak fifty fifty...možná v té černé vypadá víc jako moderní bezkontaktní vařič.. Upraveno Srpen 25, 2014 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Ps4 bílá i One bílý, za mě. Oba luxus v te barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 25, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Tak to jsem rád..chci to hlavně kvůli kulichu..barva pěkná...a navíc když už jsem s tou ps4 začal tak to vemu z gruntu :) Mám předobjenaný bílý PS4 s Destiny ale chci se zeptat..na zavvi je už preorder na bilý XboxONE ale rád bych ho vzal u kamaráda v obchodě...nevíte kdy by měl dorazit k nám? Jinak jaké máte názory na barvy? Mě PS4 v bílé bere daleko víc jak v černé...u XBOXu bych to viděl tak fifty fifty...možná v té černé vypadá víc jako moderní bezkontaktní vařič.. Second Son Collectorka docela v pohodě, myslím že pokud ji pořídíš, tak neprohloupíš. Jinak za mě určitě bílá, nakonec můj názor na to je tu už celkem profláknutý :) http://console-forum.net/tema/141864-x360s-kinect-star-wars-bundle-limited-edition A to co mám teď v merku, to teprve bude něco :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Second Son Collectorka docela v pohodě, myslím že pokud ji pořídíš, tak neprohloupíš.Jinak za mě určitě bílá, nakonec můj názor na to je tu už celkem profláknutý :) http://console-forum.net/tema/141864-x360s-kinect-star-wars-bundle-limited-edition A to co mám teď v merku, to teprve bude něco :D Tak je to správně..když už tak ať to ladí :) Po tom STAR WARS XBOX360 taky koukám na aukru..moc se my libí to provedení...asi budeme mít podobnou úchylku..a když se my dostane do ruky ikea katalog to je taky pěkný :) Obývák si ladím až to není pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 dneska dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Tak když všichni "postujou" svoje úlovky přikládám taky dnešní várku (pár steelboků). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Triko evil máš z ebay? Far Cry pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Triko je od kolegy sběratele z Německa :) on má shop, kde mu pořád chodí různý věci od vydavatelů her. Mít taky takovej obchod a známosti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Kolik byla cena toho Far Cry steelu jestli mohu vědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 gore: 20 USD, pošta byla free, protože jsem bral ještě Thiefa a W_D ale já to bral hlavně kvůli FC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Triko je od kolegy sběratele z Německa :) on má shop, kde mu pořád chodí různý věci od vydavatelů her. Mít taky takovej obchod a známosti :) pokud vim,tak pracuje pro nemecky magazin a dostava k ruznym recenzim promo veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Když jsme se bavili tak psal, že má v G i nějakej shop :) no prostě má známosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 (upraveno) Taky bych chtel free gear :( :lol: ta cepice je fakt na vsechny hlavy ja mam velkou hlavu a je mi akorat palec nahoru pro SuckerPunch :) Btw mate nejakou LBP figurku / plysaka atp.? Mam tu malyho Sackbota z JRC ale schanim neco vetsiho na ebayi se to prodalo jsem *** ze sem to nekoupil :D Upraveno Srpen 25, 2014 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Jako nezlobil bych se ani za tu vestu kdyby byla...samozřejmě s adekvátní cenovkou..ale co bych nechtěl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 no asi to vsichni vite,ale proc ne je tam super steelbook http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/star-wars-the-force-unleashed-2-collector-s-edition/10986882.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 25, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Tak tu SW Collectorku mám už z dob co George Lucas natáčel první tři díly do kompletní ságy SW :D Odkud ta teď reinkarnovala, to by mě zajímalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Kdysi jsem kupoval tuhle edici. http://www.capsulecomputers.com.au/wp-content/uploads/mortal-kombat-9-kollectors-edition.jpg Ale nebyl v ní steelbook, teď se mi ji povedlo sehnat se steelbookem, artbook a postavička mi jsou k ničemu. Měl by o ně někdo zájem? Klidně i jednotlivě. Steelbook si samozřejmě nechávám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts