xDante1986 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 podle zjištěných informací bys měl říkat steelbook :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Myslím ze steelbucek je ok :D no přirovnal bych zdendu tak k Rubeusovi Hagridovi :D promin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 rowan ne není :D říkáte doma miláčičku můj pihovaťoučký pojd dáme tuli tuli šťouchy šťouch? :d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Ty i jinak si doma říkáme :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 no popravde,to jak pise Mandaz je opravdu otresne, i kdyz chapu jeho narazky. Ale co, ma jine prednosti,takze clovek privre obe oci:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 (upraveno) Tak jo, po demokratickém nátlaku na výmaz slova stélbůček už budu používat pouze oficiální a nudný steelbook :D Myslím ze steelbucek je ok :D no přirovnal bych zdendu tak k Rubeusovi Hagridovi :D promin Btw kdo to je? Opět musím jít prohledat google, kdo že to je ten Rubeus :D EDIT: Hochu, tak teď sis to u mne rozlil, takové háro nemám ani omylem, ale zase vous mám o něco delší :D Upraveno Září 23, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 23, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 drak3go votes for "stélůček". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 :D promiň:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 dnešní dávka :) steelbook je pro fajnšmekry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 StýLiborBouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Tady je pár přírůstků z minulých dnů, hlavně nějaké steelbooky :D a pár her, co se za rozumný peníz špatně shání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Tak ja se taky přidám :) pár stélbůčků :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 6 steelbooků, 1 special obal a 2 hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 rowan, dobrý koberec, asi v obyváku :D Jinak dneska jsem počítal své hry na ps3 a mám jich přesně 224, z toho 45 ks steelbooků a 6 ks ve speciálních papírových krabičkách. Pokud v zimě budu mít trošku volněji, vytáhnu je z kufrů a zkusím všechny nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Zdar hoši, pokud někdo nemá, tak v Xzone mají CoD: Ghosts Hardened Edici za 999,- na X360 a PS3 a za tuším 1599,- Prestige Edici na X360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Moc pěkná cena :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Jojo, už jsem objednal :D ta edice je i docela pěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 par dni se tu neobjevila nejaka high tier sberatelska pecka,tak je na cas ji ukazat (express dodani trvalo diky ceske poste vice jak 8 dni,fakt peklo. Pojisteni za 10 tisic je donutilo balik najit a opravdu dodat, k.rvy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 bomba, mlátí se mnou závist :D Měl jsi štěstí, že jsem nebyl tehdy na netu a rowan na to zase zapomněl ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 (upraveno) to nebylo o stesti,ale o penezich. Vim,ze ty pres pet tisic nejdes. Spis jsem mel stesti,ze jsem nemusel platit pres 9 tisic, coz by se pekne vysplhalo. V tuto chvili mam oba uncharted press kity a snad se mi podari koupit pod 50 dolaru U3 belgicky nebo italsky steelbook P.S. problem u posty nastal v Usti nad Labem, kde to zmizelo,takze ty nervy po celou dobu,jestli to vubec budu mit. Te pani to bylo jedno, ta si mohlo vydelat par tisic navic, mozna to byla jeji strategie,kdo vi. Jsem to vsechno musel resit jmenem firmy, to mne mozna zachranilo. Upraveno Září 25, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 (upraveno) co jsem se bavil s rowanem, tak měl nachystaný slušný ranec peněz a na tu devítku by ses asi dostal kdyby nezapomněl ;) A ani mé kontaktky na čp nepomohly a zásilku nakonec doručili tobě :D (dělám si sradnu) EDIT: Možné je všechno, ale jak jsem si s tou paní psal, zas mi nepřišla nějak moc vychcaná. Upraveno Září 25, 2014 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Tak mozne je vsechno,ale predpokladam,ze centrala v Usti nad Labem je velka. To byla jen moje takova teorie. Dulezite, ze jsem balik dostal. A k tomu kdyby: (znas to ne?:) Kdyby baba mela koule,tak je to dedek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Se zpoždením na straně pošty mám také své zkušenosti, strýc z usa mi posílal balík loni nebo předloni koncem února. Za pět dní byl v Praze (začátkem března) no a přišel mi v půlce října :D A dokonce bez cla, a to bylo na balíku uvedené oblečení a dárky v hodnotě přes 150 doláčů. No a co jsem na vlastní oči viděl, jak pošťáci zachází se zásilkami jsem ti kdysi psal v pmce ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 tak pokud to jde,tak ceskou postu nevyuzivam. Nastesti mne uz zasilky ze zahranici vozi Geis,takze problemy nemam. Jsem rad,ze i xzone uz taky vyuziva alternativu In Time, az mi budou posilat Witcher 3 tak to chci dodat v poradku. Na osobni odber to moc nevidim. Jinak jsem zvedavy,kdyz ten uncharted je na dvd,co tam vubec bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Já myslel že to označení dvd je jen potisk bluray disku jako ta skvrna od kafé :blink2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts