Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Tak jo, po demokratickém nátlaku na výmaz slova stélbůček už budu používat pouze oficiální a nudný steelbook :D

Myslím ze steelbucek je ok :D no přirovnal bych zdendu tak k Rubeusovi Hagridovi :D promin

Btw kdo to je? Opět musím jít prohledat google, kdo že to je ten Rubeus :D

EDIT: Hochu, tak teď sis to u mne rozlil, takové háro nemám ani omylem, ale zase vous mám o něco delší :D

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rowan, dobrý koberec, asi v obyváku :D

Jinak dneska jsem počítal své hry na ps3 a mám jich přesně 224, z toho 45 ks steelbooků a 6 ks ve speciálních papírových krabičkách. Pokud v zimě budu mít trošku volněji, vytáhnu je z kufrů a zkusím všechny nafotit.

Odkaz ke komentáři

to nebylo o stesti,ale o penezich. Vim,ze ty pres pet tisic nejdes. Spis jsem mel stesti,ze jsem nemusel platit pres 9 tisic, coz by se pekne vysplhalo.

V tuto chvili mam oba uncharted press kity a snad se mi podari koupit pod 50 dolaru U3 belgicky nebo italsky steelbook

P.S. problem u posty nastal v Usti nad Labem, kde to zmizelo,takze ty nervy po celou dobu,jestli to vubec budu mit. Te pani to bylo jedno, ta si mohlo vydelat par tisic navic, mozna to byla jeji strategie,kdo vi. Jsem to vsechno musel resit jmenem firmy, to mne mozna zachranilo.

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

co jsem se bavil s rowanem, tak měl nachystaný slušný ranec peněz a na tu devítku by ses asi dostal kdyby nezapomněl ;)

A ani mé kontaktky na čp nepomohly a zásilku nakonec doručili tobě :D (dělám si sradnu)

EDIT: Možné je všechno, ale jak jsem si s tou paní psal, zas mi nepřišla nějak moc vychcaná.

Upraveno uživatelem Mandaz
Odkaz ke komentáři

Se zpoždením na straně pošty mám také své zkušenosti, strýc z usa mi posílal balík loni nebo předloni koncem února. Za pět dní byl v Praze (začátkem března) no a přišel mi v půlce října :D A dokonce bez cla, a to bylo na balíku uvedené oblečení a dárky v hodnotě přes 150 doláčů. No a co jsem na vlastní oči viděl, jak pošťáci zachází se zásilkami jsem ti kdysi psal v pmce ;)

Odkaz ke komentáři

tak pokud to jde,tak ceskou postu nevyuzivam. Nastesti mne uz zasilky ze zahranici vozi Geis,takze problemy nemam.

Jsem rad,ze i xzone uz taky vyuziva alternativu In Time, az mi budou posilat Witcher 3 tak to chci dodat v poradku. Na osobni odber to moc nevidim.

Jinak jsem zvedavy,kdyz ten uncharted je na dvd,co tam vubec bude.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu