Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

ta CE pujde okolo mne, nevim co od te hry ocekavat. Myslim,ze vychazi i na pc,tak si ji zahraju za par supu na steamu. Tohle by stejne byla velka krabice,co bych doma neutajil. Jak jsem si to tedka nahore srovnal,tak uz to ma řád a uz se da lehce poznat,co je nove.

Tedka zacal kolotoc s hypotekou, takze pritelkyne potrebuje mit tak nejak prehled, jestli v pohode zvladnem uzivit i dite az na to prijde:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Pár úlovků z poslední doby, budu přidávat postupně jak budu mít čas je fotit.

Sbírku The Last of Us mi rozšířili The Last of Us Sackboy and Sackgirl

post-28363-14687177811428_thumb.jpg

Hitman Professional Deluxe Edition se mi konečně podařil sehnat v PS3 verzi a zcela nový

post-28363-14687177813778_thumb.jpg

No a k mé i v domácnosti oblíbené hře Plants vs. Zombies jsem sehnal Fun-Dead cca 5 cm Mini Figure Set, 6-pack Jazwares 2013. Je to roztomilé, mám radost :)

post-28363-14687177824666_thumb.jpg

Z poslední zásilky mám na prodej pár cenností, tak kdo by měl zájem, mrkněte SEM.

Odkaz ke komentáři

Pár úlovků z poslední doby, budu přidávat postupně jak budu mít čas je fotit.

Sbírku The Last of Us mi rozšířili The Last of Us Sackboy and Sackgirl

[ATTACH=CONFIG]26179[/ATTACH]

Hitman Professional Deluxe Edition se mi konečně podařil sehnat v PS3 verzi a zcela nový

[ATTACH=CONFIG]26180[/ATTACH]

No a k mé i v domácnosti oblíbené hře Plants vs. Zombies jsem sehnal Fun-Dead cca 5 cm Mini Figure Set, 6-pack Jazwares 2013. Je to roztomilé, mám radost :)

[ATTACH=CONFIG]26181[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]26182[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]26183[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]26184[/ATTACH]

Z poslední zásilky mám na prodej pár cenností, tak kdo by měl zájem, mrkněte SEM.

Co závidím je ten Plants vs zombies... kde se to dá splašit?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu