headhot Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 tak jsem to zkusil dat do dvd mechaniky(tu uz ani neznam:) ) a jsou tam slozky o velikosti 2,7 GB bonusu a concept artu a tak. Jdu si to tedka prohlizet,horny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 o vikendu nahraju ty bonusy na net, tak kdo si je pak bude chtit stahnout, tak mi napiste pm nebo jsem dejte thanks a ja vam pak poslu link s heslem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 A hoď to pls na nějaký rozumný server, žádný hellshit a podobné, díkes ;) A to v presskitu nebyl disk se hrou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 ti to hodim na uloz.to:) ne v tomto press kitu neni hra, jenom press disc. Jinak pokud je hra v uncharted 2 press kit,tak to netusim taky,vim,ze tam jsou dva disky,ale kdo vi. F3ar ten taky nemel hru a heavenly sword taky. Od toho jsou vetsinou promo disky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 koukam ze na xzone maji pc verzi Dedsec edice za 1200,- http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=3367 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Dnešní pošta....no prestige z xzone za 1599,- a pribalili k ní i triko a poslali hned druhý den :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 ja vedel,ze jednou te opusti kouzlo playstationu a pujdes i do xboxu,kdyz bude vyhodna cena:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Neser :D to nešlo odolat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 az prodas hru,tak to bude zase o neco min. Bez te hry mne to vyslo tak nejak jako tebe. Furt premyslim,jestli si mam koupit tu prestige s nocnim videnim,ale rozum rika,k cemu ti to bude:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Ty ja ji mám taky v merku akorát nevím k čemu me to bude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 ja jsem docela rad,ze pristi mesic nic nevychazi,tak alespon muzu koupit domu vestavenou troubu aniz by mne neco zajimaveho uniklo:) Alespon druha polovicka bude spokojena nez abych prisel domu s nocnim videnim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Fallen of lords ce? :D a doufám že na to uvidím i v noci :D i kdyz asi bude taky drzkova pokud nedodelam doma co je rozdělané :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 ta CE pujde okolo mne, nevim co od te hry ocekavat. Myslim,ze vychazi i na pc,tak si ji zahraju za par supu na steamu. Tohle by stejne byla velka krabice,co bych doma neutajil. Jak jsem si to tedka nahore srovnal,tak uz to ma řád a uz se da lehce poznat,co je nove. Tedka zacal kolotoc s hypotekou, takze pritelkyne potrebuje mit tak nejak prehled, jestli v pohode zvladnem uzivit i dite az na to prijde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 jeden novej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 [ATTACH=CONFIG]26150[/ATTACH] jeden novej ;) Kde jsi to vzal? Nemáš víc? Sháním to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 (upraveno) tady ho mas http://www.zavvi.com/games/xbox-360-call-of-duty-modern-warfare-steelbook-collection-tin-games-not-included/10794993.html Upraveno Říjen 13, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Na zavvi.com za 5£. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Pár úlovků z poslední doby, budu přidávat postupně jak budu mít čas je fotit. Sbírku The Last of Us mi rozšířili The Last of Us Sackboy and Sackgirl Hitman Professional Deluxe Edition se mi konečně podařil sehnat v PS3 verzi a zcela nový No a k mé i v domácnosti oblíbené hře Plants vs. Zombies jsem sehnal Fun-Dead cca 5 cm Mini Figure Set, 6-pack Jazwares 2013. Je to roztomilé, mám radost :) Z poslední zásilky mám na prodej pár cenností, tak kdo by měl zájem, mrkněte SEM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 kolik si dal za toho hitmana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Pár úlovků z poslední doby, budu přidávat postupně jak budu mít čas je fotit.Sbírku The Last of Us mi rozšířili The Last of Us Sackboy and Sackgirl [ATTACH=CONFIG]26179[/ATTACH] Hitman Professional Deluxe Edition se mi konečně podařil sehnat v PS3 verzi a zcela nový [ATTACH=CONFIG]26180[/ATTACH] No a k mé i v domácnosti oblíbené hře Plants vs. Zombies jsem sehnal Fun-Dead cca 5 cm Mini Figure Set, 6-pack Jazwares 2013. Je to roztomilé, mám radost :) [ATTACH=CONFIG]26181[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]26182[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]26183[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]26184[/ATTACH] Z poslední zásilky mám na prodej pár cenností, tak kdo by měl zájem, mrkněte SEM. Co závidím je ten Plants vs zombies... kde se to dá splašit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 treba tady http://www.ebay.com/itm/Plants-vs-Zombies-Fun-Dead-2-inch-Mini-Figure-Set-6-pack-Jazwares-2013-/121236751970?pt=US_Action_Figures&hash=item1c3a460662 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 kolik si dal za toho hitmana? Zhruba 40 sterling pound i s dopravou. Co závidím je ten Plants vs zombies... kde se to dá splašit? Na ééééébaji :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Ja furt nevim jestli si to mam koupit :D http://www.gameexpres.cz/hra-pro-xbox-360-hitman-absolution-deluxe-professional-edition-p-16786.html?aff=heureka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 na zavvi akce k Alien Isolation - Nostromo edici je steelbook (alien filmy) v ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 tak na gamestopu je Bloodborne CE za 80 dolaru, takze u nas predpokladam bude za 2000+- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts