Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators

No je vidět, že jste tu holt ostřílení mazáci :)

Tak teda - ano, je to konzole. Je to herní konzole z řady NEXTGEN a je to XBOX ONE. Na tom by ještě nebylo nic tak zvláštního ani ojedinělého. Ten Xbox má bílou barvu a to už ho tak trochu odlišuje od běžného standardu, přestože bílé konzole už nejsou takovou výjimkou dnes už ani u konkurenční platformy. No jo, ale bílý Xbox One byl před několika týdny uveden na trh, takže proč by měl být tenhle tak zvláštní? Ano, měl jsem snahu ho sem dostat dříve než se tu vůbec bílé verze objeví na trhu, ale to se mi nepodařilo a byl to tuším uživatel Hráč123, který tu sotva nedávno ukázal svoji krásnou novou bílou verzi Sunset Overdrive.

To že jsem i přes několika měsíční náskok nebyl schopen sem konzoli dostat nebylo ani tak způsobeno komplikací v dopravě nebo podobně, ale jednoduše tím, že pořízení nečeho takového znamená nelehké rozhodnutí s ohledem na finanční prostředky a překážky v cestě ze zámoří, dále pak skutečnost sehnat něco tak ojedinělého v rovnováze se zdravým rozumem a především v mém případě nutnost nepoužitého zboží, navíc originálně zabaleného a neotevřeného. To se mi nakonec podařilo a především ten poslední důvod je důvodem, proč vám zde dnes nenabídnu reálné fotky mého kusu.

Teď si musím dát chvíli pauzu, smířit se s tím že jsem ho pořídil a rozhodnout se, co dál. Jestli rozbalit, zapojit a používat, anebo nechat zatím tak jak je, protože jednou jeho cena bude ze zkušeností ještě více nevyčíslitelná.

Takže o co jde? Doplnění předešlého kvízu je ...

#XBOX ONE I MADE THIS (Special Launch Team 2013 Edition)

Je to konozole, která se nikdy nedostane na trh, kterou nikdy nebude možné koupit v žádném obchodě. Je to konzole, kterou daroval zaměstnavatel a její výrobce svým zaměstnancům, kteří byly zapojeni do projektu XBOX ONE a podílely se na jeho vývoji. Traduje se, že obdarovaných jich byla jen hrstka, přestože to v měřítku firmy jako je Microsoft znamená nějaký ten tisíc. Ještě menší hrstka z tohoto týmu byla navíc obdarována také bílým ovladačem stejné edice, tedy "I MADE THIS" Controller. I tento bude od teď zdobit moji sbírku a stejně jako konzole zatím zůstane tak jak je, tedy originálně zabalený.

Tím je tedy řečeno vše a teď už jen foto s tím, že fotky v pořadí 6 až 10 nejsou moje vlastní a jen dokreslují celý komplet.

ENJOY :)

post-28363-14687179105286_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to vím.. Xbox One I Made This Edition :D

Edit: Sakra, už to sem dal :D a to jsem to hledal 15minut na netu :D

Edit2: Našel jsem na amazonu ke koupi :D

http://www.amazon.com/XBOX-ONE-Console-WHITE-Edition-Exclusive/dp/B00H08G2N4

Upraveno uživatelem Dweightee888
Odkaz ke komentáři

Draku kurna to jsou zase perly... :) xbox nemá chybu. Ještě, že nesbírám konzole jinak bych do toho šel taky :) ale už tak to nemám doma kam dávat.

Ten podepsanej Startcraft II jsem někde sakra viděl, ale za boha si nevzpomenu kde to bylo... :)

Jinak závidím steel Aliena, do kterýho také půjdu a pak Sad a Happy Brock, hledám je už přes rok a zatím 0... a to se mně tady někteří smáli, co to sháním za kraviny... :)

Během týdne nahodím fotky hlavně nových steelů a promo materiálů k Evil Within. O víkendu, až budu mít víc času tak dám na hromadu všechno, co se týký TLOU a postnu (během poslední doby se to taky rozrostlo)... :)

Upraveno uživatelem djtoko
Odkaz ke komentáři

Tyto další mé kousky už tu byly přezentovány jinými majiteli přede mnou, takže jen okrajově. To ale nijak nezlehčuje jejich význam a určitě se řadí mezi ty vzácnější úlovky do mé sbírky :)

#Puppeteer Press Kit (bohužel s chybějícím Art diskem, který se budu muset pokusit někde sehnat)

...

no ja jsem ten art disk nevidel u zadne puppeteer verze. Mel jsem dve a zustala mi jedna, myslim,ze mandaz ho ma taky. I videa z unbox byla bez nej. Mas nejake photo,ze opravdu existuje?

...

Tak press kit puppeteera mám doma a taky bez druhého disku. Původně jsem myslel, že tam měl být soundtrack, ale i s drak3goovou kopií jsem viděl na ověřených fotkách (žádné googlečorky) cca 8 ks a vždy jen s diskem se hrou. Jinak headhot závidím ti tolik volného času, že se můžeš hrát o víkendu se steelbookama :D

Odkaz ke komentáři

No nic rusim registraci / už jsem to tusim jednou psal / jelikož na vaše sbírky se nikdy asi nedotahnu, není to rozhodně otázka financí ale spíše času, místa a raději rozmazluju ratolesti....propadam komiksum (blbec) navíc mam predobednane 3ks hraček od HotToys (blbec blbec) a natuknute 2kousky Sideshow rovnou v premium formatu (blbec blbec blbec) takže tu jen sedím a tiše závidím, respekt dráčku, respekt!!!nadhera

Odkaz ke komentáři

zrovna treba u draka to neni otazka casu, toho moc nema. A pak musi kupovat draz nez bylo v predprodeji:) Informacemi ho casto spamuju, tebe zase na whatsapp atd:)

Stejne je to opravdu otazka penez,ale tak trochu jinak. Mit je ve spravny cas, kolik me uz uniklo edici, kvuli blbym podminkam ebay,cekat 21 dni. I kdyz mam kladne hodnoceni, borec avizoval,ze vse je ok.

Ja jsem taky na utlumu,ale deprese uz z toho nemam, jsem rad,ze to doma vypada krasneji, jen zacinam doma furt slyset,kdy se konecne detsky pokoj zaplni necim jinym nez krabicemi:D

Momentalne cekam na vanocni vyprodeje a povanocni, na vsechny zajimave veci jsem si hodil hlidaci psy,abych ihned vedel,az klesne cena. Bude to narocne,ale tohle fakt miluju,ten hunting za levnym sberatelskym zbozim,tim nejvice ziju.

Jinak Drak3go ma bezdebat nejlepsi sbirku a hlavni je to,ze se s tim pochlubi,takze clovek ma radost i za nej.

Odkaz ke komentáři

Já se dávno vzdal toho, že můžu mít vše nebo tak..hodně my pomohlo když jsem si řekl, že sbírat budu to a to a tím to hasne..jednou mít kompletní sbírku her pro jeden systém je pro mě zajímavější než mít třeba rozházeno několik sbírek a ani jednu komplet..

Odkaz ke komentáři

Máte někdo tuto edici: Zajmá mě ten batoh..respektive replika batohu..je to použitelný nebo jen na okrasu?http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-3/Hry-pro-Playstation-3/inFamous-2-Hero-Edition-PS3.html?listtype=search&searchparam=Edition

Odkaz ke komentáři

Cus hosi prosimvas kupuju AC unity digitalne ale kdyby se nekdo chtel zbavit Artbooku / sošky dejte vědět díky.

// stejne tak s hrnkem na GTA V

// stejne tak s penezenkou AC Unity (Xzone)

Upraveno uživatelem Panther
Odkaz ke komentáři

• Moderators
No nic rusim registraci / už jsem to tusim jednou psal / jelikož na vaše sbírky se nikdy asi nedotahnu, není to rozhodně otázka financí ale spíše času, místa a raději rozmazluju ratolesti....propadam komiksum (blbec) navíc mam predobednane 3ks hraček od HotToys (blbec blbec) a natuknute 2kousky Sideshow rovnou v premium formatu (blbec blbec blbec) takže tu jen sedím a tiše závidím, respekt dráčku, respekt!!!nadhera

Neblázni, sběratelství není závod, je to koníček a sbírka každého z náš pyšní svými unikáty, nejenom ta moje. Kvůli tomu přeci netřeba házet flintu do žita, natož rušit registraci.

Vedle toho samozřejmě funguje přirozená rivalita tak, jako je tomu ve všem. Bez ní by nebyl hnací motor a asi nikoho by tu nebavilo ukazovat svoji sbírku jen sám bez toho, aníž by měl možnost taky nakouknout do té sousedovi. Já se např. rád inspiruji některými novýmji kousky, které tu vidím poprvé a které se pak třeba snažím sehnat i pro sebe. To, že mě nejvíce fascinují unikáty o kterých vím, že jich moc není je věc druhá a je to zase jen sběratelská vášeň a jistá výzva takovou věc sehnat a mít ji ve své sbírce. To stejné funguje u sběratelů čehokoliv, obrazů, sošek, starožitností, kde je ten hon za vzácnostmi ještě mnohem větší.

Takže hlavu vzhůru, stále je dost toho co ti z tvé sbírky tiše závidím :)

zrovna treba u draka to neni otazka casu, toho moc nema. A pak musi kupovat draz nez bylo v predprodeji:) Informacemi ho casto spamuju, tebe zase na whatsapp atd:)

Stejne je to opravdu otazka penez,ale tak trochu jinak. Mit je ve spravny cas, kolik me uz uniklo edici, kvuli blbym podminkam ebay,cekat 21 dni. I kdyz mam kladne hodnoceni, borec avizoval,ze vse je ok.

Ja jsem taky na utlumu,ale deprese uz z toho nemam, jsem rad,ze to doma vypada krasneji, jen zacinam doma furt slyset,kdy se konecne detsky pokoj zaplni necim jinym nez krabicemi:D

Momentalne cekam na vanocni vyprodeje a povanocni, na vsechny zajimave veci jsem si hodil hlidaci psy,abych ihned vedel,az klesne cena. Bude to narocne,ale tohle fakt miluju,ten hunting za levnym sberatelskym zbozim,tim nejvice ziju.

Jinak Drak3go ma bezdebat nejlepsi sbirku a hlavni je to,ze se s tim pochlubi,takze clovek ma radost i za nej.

Hezky napsané, dobře se to čte :) Ale jen zopakuji to, na co jsem odpovídal Rowanovi. Každý tu máme něco co řekněme krášlí jeho sbírku více než ostatní věci v jeho sbírce a pro každého má cenu něco jiného. Ty největší klenoty v mé sbírce, o které se tu jak píšeš s vámi rád podělím, jsou předměty o které mám nejenom zájem ale o kterých vím, anebo si alespoň myslím, že jejich hodnota poroste s časem, že je a v budoucnu bude ve sbírce jen několika málo sběratelů, kteří by je udrželi ve stavu nového, nerozbaleného a tím pádem kompletního zbož. K tomu když připočtu obtížnost jejich nabytí, která je pro mě vždy výzvou a nutnost dobré orientace na zahraničních trzích tak je pro mě potom radost z takové věci dvakrát taková.

Tím pádem zase velmi vítám aktivitu kterou máš v oblibě zase ty, a sice že na domácích (nejen) trzích sleduješ vývoj cen a akce a mnohdy mě tak upozorníš na něco, co by mě za normálních okolností uniklo a bez čehož by byla moje sbírka polovičatá. Protože jak jsi správně napsal, já toho času nazbyt opravdu moc nemám (zdravím peto.vac) a proto je velká většina předmětů v mé sbírce netknutá, protože vím, že když bych ji rozbalil, tak kromě toho že bude rozbalená by se s ní nadále nic moc nedělo (ve smyslu, že hru bych jen velmi málo pravděpodobně hrál).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu