Mandaz Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2015 Pokud ho máš, nabídnu ti za něj 350 kč i s poštou ;)
Marr Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2015 Koukal jsem na Ebay, tam jsou ceny pres litra, a ackoliv necekam, ze v CR za nej tolik dostanu, tak 350,- se mi zda malo, promin. :) Kdyby se tu nasel dalsi eventualni zajemce, tak nabidky piste do PM, at to tady nespamujem.
Mandaz Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2015 njn, ale zkusit jsem to mohl :lol:
Erendil Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2015 Teda Mandaz, ty seš starej hokynář normálně :-)
Mandaz Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2015 Teda Mandaz, ty seš starej hokynář normálně :-) Učím se od Hráče123 :D
headhot Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2015 (upraveno) pokud vse dopadne dobre snad budu prezentovat par blbosti z black friday z celeho sveta. Investice na DS3 prestige edition investovany do ruznych edic,co za tu cenu proste neslo ignorovat Upraveno Listopad 28, 2015 uživatelem headhot
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2015 Je to pár dnů co jsem tu dával informaci o limitované zlaté edici PS4, vydané ve spolupráci Taco Bell se Sony v omezeném počtu 6,048 ks a určené pro US trh jako výhra v soutěži (LINK). Jako součást je DS4 ve zlaté barvě, certifikát s unikátním číslem konzole, hra Uncharted The Nathan Drake Collection a 12ti měsíční PSN členství. Soutěž skončila 4.11.2015 a tato konzole, jejíž hrdým majitelem jsem se stal, obohatila moji sbírku konzolí.
headhot Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2015 asi jsem tvuj prispevek necetl nebo ani o nem nevim,ale kua pekny prispevek do tve svatyne konzoli. :psp:
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2015 Bylo to TADY a v tu dobu jsem ještě váhal, jestli mám letět do Států a cpát se tam ve fast foodu hamburgery :cheesygrin: Jinak jo, cením si ho, přeci jen to není sériovka. Další kousky do sbírky sem dám jakmile to všechno nafotím.
headhot Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2015 to mi nejak uniklo, ja se tedka soustredim na oficialni Street Fighter V turnaj,co budu poradat a doufam,ze sezenu nejake promo srandy pro vas. Samozrejme Mandaz je prvni v rade:) Kdyz se akce vydari,tak cenega pusti zilou i ty promo veci na ds3. Tajne doufam,ale jak se znam dopadne to jinak jako vzdy:D
Hráč123 Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2015 Jsem myslel že tě custom nezajímá :) jinak zlatou ps4 už jsem loni vidělv Dubaji..ale předpokládám, že za tu cenu co byla byla opravdu zlatá :)
headhot Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2015 tu tvoji zlatou srandu z dubaje si pamatuju,ale na to bych nikdy penize nedal, tavit konzoli na zlato by se mi pricilo. prave jsem poslal par zlatych na edici o ktery snim par mesicu,jestli to vyjde budu mit kompletni serii tales of us cross eu
Rowan Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2015 to mi nejak uniklo, ja se tedka soustredim na oficialni Street Fighter V turnaj,co budu poradat a doufam,ze sezenu nejake promo srandy pro vas. Samozrejme Mandaz je prvni v rade:) Kdyz se akce vydari,tak cenega pusti zilou i ty promo veci na ds3. Tajne doufam,ale jak se znam dopadne to jinak jako vzdy:D Doufam ze na me budes myslet kua :D
Moderators drak3go Odesláno Listopad 29, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2015 Jsem myslel že tě custom nezajímá :) jinak zlatou ps4 už jsem loni vidělv Dubaji..ale předpokládám, že za tu cenu co byla byla opravdu zlatá :) Tady se nejedná o custom, který by vytvořilo nějaké studio a zpravidla v jednom originále. Tohle by měa být tovární výroba, jen ne sériově prodávaná :)
Hráč123 Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2015 Tak paráda :) gratuluju velice :)
Moneyy Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2015 Ahoj, malinko jsem teď začal sbírat steelbooky. Chtěl jsem vás zkušenější sběratele poprosit o radu. Dá se někde koupit obal na ochranu steelbooku proti poškrábání (pokud něco podobného existuje)? A ještě poslední, zda existuje možnost opravy poškrábané plochy? Na zahraniční stránce někdo tvrdil, že v případě černé to opravuje černým permanentním fixem (psalo to více lidí i jinde), ale to mi připadá trochu zvláštní :) ..
Mandaz Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2015 Tož lihovka časem vybledne, to bych asi nedělal. Opravu snad jen vyklepáním nějaké protlačeniny, nějaké rýhy sa pěkně opravit skoro nedají. Mám firmu a se železem dělám každý den a bez poškození potisku je to takřka nereálné. Jinak na steelbooky jsou takové ochranné pochvy, igelitové pyltíčky. Dají se koupit třeba v eshopech s blurayfilmy. Jmenuje se to tuším ochranná folie na steelbook.
Mandaz Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2015 Jinak mládeži, kdo sbírá konzole nová limitka settopboxu :D http://www.eurogamer.cz/articles/2015-11-30-konzole-ktera-zaila-to-co-lara-croft
Cartman182 Odesláno Prosinec 2, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2015 Mě přibyl dneska do sbírky nový kousek Jen mě nas**** s těma jejich samolepkama zkur.... který nejdou dolů pořádně :( a zůstává po nich takovej humus na obalech :(
Hráč123 Odesláno Prosinec 2, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2015 Manas...soutšž o ní už je tuším u konce několik dní a snad byla jen pro N. Ameriku
Mandaz Odesláno Prosinec 2, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2015 carte, na odstraňovaní podobných nálepek a sraček používám http://www.uni-max.cz/hg-odstranovac-nalepek-a-lepidel/d/?gclid=CPy83eS0vckCFWXkwgod7AELww Nezanechává to žádné stopy na stélbůčkoch ani na obyč krabičkách ;) Hráču, kdyžtak mi jeden settopbox pošli, na deset minut sa na něj vrhnu s flexou, báchamerem, pantokem, nechám ho deň na dešti a bude vypadat stejně :D a ani nemosíš soutěžit :D
Recommended Posts