Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno
Len pre zaujimavost, kedze mi nikto neveril nova Last of Us Post Pandemic Edition za 600 USD.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=231784537758&alt=web

Ty jsi až dosud nikde 600 USD nezmínil pokud jsem to nepřehlédl, psal jsi, že "není problém sehnat za 300 - 400 USD", a to je stále rozdíl. Ale o to tu přece nejde věřil//nevěřil, jde o to abys tu edici sehnal ke své spokojenosti a rozšířil tak řady CZ/SK majitelů této edice a v tom ti zde všichni upřímně, alespoň jsem o tom přesvědčen, držíme pěsti.

Odesláno (upraveno)

Nemas pravdu, v USA da sa poslat postou. A za druhe sa tvoje astronomicke ceny nekonaju.

600 USD za novu Last of Us Post Pandemic Ediciu je uplne realne, vid link vyssie.

Ja som sa zmienil, ze 300-400 Usd s tym ze za novu sa musi trochu priplatit. A este ma Best offer moznost.

Ten link som tu dal hlavne, kvoli tomu, ze par uzivatelov sa zo mna doslova vysmialo, ze cena edicie je uplne niekde inde :)

Drak3go: uz som mu pisal ohladom posty, uvidim co napise.

Upraveno uživatelem chosefina
  • Moderators
Odesláno

Je nová, fotky stavu vidíš. Pokud má volbu "Make offer", určitě je připraven dát tak $50 dolů. Zkus ho o $80-100 a pokud kývne, tak za mě říkám ber ji.

Jen v textu aukce skutečně píše "Local pickup only", to, že má v nabídce po USA shipping na to moc nespoléhej, protože na eBay mu to nedovolí vystavit bez poštovného (rules). Pro upřesnění není nic jednoduššího, než se ho doptat.

Odesláno (upraveno)
@chosefina tak nakonec koupeno? nebo te nekdo predstihl nez jsi napsal na forum?

Z CE fora sa mi nikto neozval a už je to predané :(

Jeden kamarát a dokonca moderátor na mojej stránke má dva kusy PPE edície, ale stále sa mi ho aj tak nedarí už 2 roky presvedčiť, aby mi jednu predal :D

Upraveno uživatelem chosefina
Odesláno (upraveno)

tak ono to chvili trva nez se nekdo ozve,pokud nemas kontakty. Casto delam GB z jrc nebo xzone edice do USA a pak ma clovek hnedka vice moznosti, jak si nektere veci sehnat. Myslim,ze za tu cenu za kterou jsi to chtel koupit z ebay uz mas vice options:) nez tvuj puvodni navrh

///EDIT: posledni volny kus http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-4-uncharted-the-nathan-drake-collection-cz-special-edition-p-20070.html?aff=heureka

Upraveno uživatelem drak3go
EDIT
Odesláno

Něco málo opět na prodej.post-60552-14687190651291_thumb.jpg

Ten Fable má trochu popraskanou kůži na tom cvočku jak to drží pohromadě.

Dále prodám tyto steelbooky:

Resident Evil 6

Mass Effect 3

Medal of Honor Warfighter

Battlefield 4

Watch Dogs + soundtrack

Vše Xbox 360.

Cenu nabídněte a nebo vyměním za steelbooky na PS3 nebo PS4, ale to bude hodně těžké, jelikož jich mám dost :D

• Moderators
Odesláno

Co seš to za sběratelského ogara, že ani reálné fotky své sbírky nenahodíš? :cheesygrin:

Už dlouho jsem nic nepostnul ze své sbírky, nebyl čas, všude binec, Vánoce, svátky, ... Tak se to teď pokusím trochu napravit a dát zase alespoň část toho, co mi za uplynulé dny/týdny/měsíce přibylo do sbírky (rok v razítku datumu na forkách ignorujte, zbláznil se mi foťák a už se mi to nechtělo fotit znovu) ;)

1) Lara Croft: Temple of Osiris Gold Edition Zaklínač 3: Srdce z kamene Uncharted: The Nathan Drake Collection Special Edition

2) Star Wars 1-6 Kompletní steelbook kolekce Limitovaná sběratelská edice

3) Tearaway Unfolded Promo Set (promo verze hry, domeček s Post-it, tužka a roztomilý Sackboy)

post-28363-14687190658559_thumb.jpg

• Moderators
Odesláno (upraveno)

4.) Tričko Vault Tec a Vault Boy Bobblehead jako bonus pro prvních 10.000 předobjednávek Fallout 4 Pip Boy edice (tu zde nedávám, protože tu už máte určitě všichni doma) :)

5.) The Last of Us Joel Sackboy The Last of Us Ellie Sackboy The Last of Us Character Pin Set

6.) The Last of Us Joel Edition Signed by Troy Barker The Last of Us Ellie Edition Signed by Ashley Johnson

7.) Uncharted Series Poster Set

8.) Uncharted náramek

9.) Uncharted 4 Invite Box (na tuhle věcičku jsem obzvláště pyšný, protože při své maličkosti je velice detailně propracovaná no a byla jen pro pozvané na Preview Event Uncharted 4 konaného v říjnu 2015 ve Vídni)

post-28363-14687190665607_thumb.jpg

post-28363-14687190674409_thumb.jpg

Upraveno uživatelem drak3go
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu