Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno

No a taky něco z HW stránky:

10.) Xbox One Limited Edition Halo 5 Guardians Controller

11.) Xbox One Limited Edition Halo 5 Guardians The Master Chief Controller

12.) Co bych to byl za majitele PS4 20th Anniversary Edition, kdybych neměl extra 20th Anniversary Edition Dualshock 4 Controller :)

13.) No a co bych to byl za majitele PS4 20th Anniversary Edition s extra 20th Anniversary Edition Dualshock 4 Controllerem, kdybych k tomu neměl i 20th Anniversary Edition Gold Wireless Stereo Headset (kruta mi nechtěl vyměnit černé za bílé, tak jsem je musel vyměnit za tyhle) :cheesygrin:

14.) Tohle nejsou sice tak úplně "collector's items" a taky doznají rozbalení, ale dávám je sem proto, protože mi fakt dalo práci je sehnat, zvláště tu klávesnici v Chroma Stealth provedení. Jedná se tedy o Razer nejnovější sérii Chroma produktů a stojí za to je shlédnout - PODLOŽKA FIREFLY KLÁVESNICE BLACKWIDOW CHROMA STEALTH MYŠ MAMBA 2015 Bonus v podobě Razer tašky

post-28363-14687190684819_thumb.jpg

post-28363-1468719069387_thumb.jpg

• Moderators
Odesláno

Paráda, díky! Jsem moc rád, že ji vidím rozbalenou, to se mně nejspíš nikdy nepodaří :cheesygrin:

Jinak asi všichni zde přítomní znáte ten pocit, kdy se vám krabice hromadí, a hromadí, skoro nestačíte vybalovat obsah z krabic a natož ho při velikosti dnešních edic někde skladovat (Rise of the Tomb Raider CE, Witcher 3 CE, The Last of Us PPE, Titanfall CE, COD BO3 Juggernog Edition atd.). U mě byla situace dlouhodobě jak to říct - "nepřehledná" až téměř beznadějná a tak jsem si dal závazek využít vánočních svátků k tomu, abych si sběratelské věci srovnal tak, jak jsem si vždycky plánoval. Když jsem je sestěhoval na jednu hromadu, tak jsem nejenže překvapil i sám sebe, ale naplnilo se to čeho jsem se předtím obával. Došlo mi totiž, že bez vyčlenění jedné samostatné místnosti nemám šanci. S veškerou tolerancí mých blízkých se tak mohlo stát a mně se podařilo najít pro svoji sbírku nový domov :)

Dále už mohou hovořit jen fotografie a jelikož je velmi nepravděpodobné, že bych od této chvíle kdy něco odtamtud vzal a speciálně nafotil, natož tak rozbalil, tak alespoň letmo z toho, co jsem dřív ještě neuváděl a co je součástí této sbírky:

AC: Syndicate Big Ben Collector's Edition Halo 5 Guardians Limited Collector's Edition Rise of the Tomb Rider Collector's Edition COD BO3 Juggernog Edition (thanks to Hrac123) .... vedle US a EU verzí PS4 20th Anniversary Editions zprava PS4 MGS Phantom Pain Limited Edition PS4 Destiny Limited Edition PS4 Batman Arkham Knight Limited Edition PS4 White PS4 SW Battlefront Darth Vader Limited Edition .... vedle Xbox One I Made This Edition zprava nahoře X360 Star Wars Limited Edition X360 Halo 4 Limited Edition dole potom Xbox One Call of Duty Advanced Warfare Limited Edition Xbox One White Sunset Overdrive Edition Xbox One Day One Edition Xbox One Forza 6 Limited Edition Xbox One Halo 5 Guardians Limited Edition.

Nakonec jeden byť starý tak dnes už vzácný unikát - první Xbox osazen X3CE v kombinaci s X3CP, ten je hodně parádní.

PŘED ... ... a PO

post-28363-14687190722517_thumb.jpg

post-28363-14687190738732_thumb.jpg

No a to je tak asi pro dnešek a delší dobu asi vše, protože tímto dělám tlustou čáru za starým rokem a nové věci už půjdou vždy rovnou na své místo mezi stávající sbírku (teda do doby, než budu muset začít hledat další místnost) :cheesygrin:

Odesláno (upraveno)

@drak3go nemáš někde komplet nafocenou svoji sbírku? Třeba rajče nebo něco podobného?

Teď v práci na to koukám, co jsi sem postl jako poslední (Džízs krajst ten Uncharted Invite box :wohow:) a dostal jsem strašnou chuť vidět všechno z tvé sbírky ! :D

edit: teď čtu o tvém novém domově pro tvoji sbírku, takže si asi budu muset vystačit s fotografiemi, které jsi přiložil :( :D

Upraveno uživatelem esmo
  • Moderators
Odesláno
Máš to moc pěkný pane Ten xbox originální ti závidím ... jsem velekj fanda původního boxu a rád vidím, že i někdo jiný u nás tomu holduje..

První Xbox u mě zůstane vždycky jako čestný člen v síni slávy. Neskutečně dobrý start generace Xbox, dodnes nepřekonané XBMC a jeho rozmanité tvary jsou pro mě líbivější než třeba nástupce X360. Jó až já začnu shromažďovat do sbírky limitované edice i těchto modelů ...

@drak3go nemáš někde komplet nafocenou svoji sbírku? Třeba rajče nebo něco podobného?

Teď v práci na to koukám, co jsi sem postl jako poslední (Džízs krajst ten Uncharted Invite box ) a dostal jsem strašnou chuť vidět všechno z tvé sbírky !

edit: teď čtu o tvém novém domově pro tvoji sbírku, takže si asi budu muset vystačit s fotografiemi, které jsi přiložil

No, jednou možná. Až si za čas řeknu, že všechno musí z polic ven, abych mohl lehce utřít prach a zase naskládat zpátky. I když místnost pro uložení jsem volil i s ohledem na otázku prachu, takže je v podstatě hermeticky uzavřená, bez oken, průduchů, denního světla a vlastně se tam ani nebude chodit, takže se tam možná ani nebude mít z čeho prášit :)

Happy i Sad Brocka mám ve své TLoU sbírce taky, ostatně zrovna TLoU patří v mé sbírce k těm, ke kterým toho mám nejvíc.

Hezké, jen aby ses potom nedostal do tzv. headhot stavu, kdy budeš moset postavit nový barák

Tomu bych se rád vyhnul, i když říkal mi stavbyvedoucí, že až tak pátý postavený barák v pořadí bývá tím prvním, který je k obrazu svému :)

headhot uz dostal ultimatum,ze musim prestehovat vsechny hry z detskeho pokoje do herny,coz je nerealne. Tedka resim kolik polic a skrini se mi na to vsechno vejde. Posledni kusy jsou tak obrovske,ze situace je zoufala

No tak tímhle jsem se trápil hodně, hodně dlouho. Však taky těch nákresů co jsem vyrobil, metrů kolik jsem naměřil .... Neuvěřitelný, kolika způsoby lze uskladňovat materiál do polic a přitom jen jeden, při kterém je prostor využitý opravdu efektivně. Ale přijít na něj ... :)

Koukám, že tam máš i tiskárnu na peníze :)

Tak jsem čekal jestli si někdo všimne i toho, že tam je něco "navíc" :D Je tam navíc a vydrží jen do doby, než ji vytlačí něco do sbírky. Jen jak jsem udělal to skladovací místo, tak by se najednou hodilo pro všechno možné :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu