Hráč123 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Myslím si že gamestop ani neposílá do ČR..ale možná si to pletu s jiným obchodem..
headhot Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 gamestop nezasila nikam krome UK,USA,ES atd. vzdy jen v dane zemi a pokud si to nechas zprostredkovat,tak si priprav tak dva tisice,protoze je to balik na 3 kg. Naposled jsem platil za 5 kg balik 62 liber
Hráč123 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Měl by tu někdo zájem o ps2 hry? Mám doma asi dvě desítky her, ke kterým už se asi nikdy nedostanu..tak bych je rád poslal do světa..večer bych hodil seznam pokud by měl někdo zájem..
kruta Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Kolik si představuješ za kus? Já je teď docela skupuje (pro sebe, né na prodej).
Hráč123 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Bude záležet titul od titulu...večer nahodím..
Moderators drak3go Odesláno Leden 11, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 I mě by mohlo něco na PS2 zajímat :)
Marr Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 (upraveno) Na PS2 mam Harry Potter and the Chamber of Secrets (platinum), Gran Turismo 4 (platinum) a Cold Fear, necham to jako komplet za 200,- vcetne posty. //prodano Upraveno Leden 11, 2016 uživatelem Marr
Erendil Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Hrac123: Dej sem určo seznam. Taky bych něco do sbírky vzal.
Mandaz Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Mrkmrk, mám sběratelku Shadow of the Colossus na ps2, kdyby měl někdo zájem. Bohužel bez pohledů a trošku poničený obal, ale tak už jsem to doslal.... EDIT: Fotky bych hodil mejlem
headhot Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Bude záležet titul od titulu...večer nahodím.. doporucuji nejdriv napsat dantemu, co si budem rikat, ma nejvetsi sbirku ps2 her a pokud budes mit neco,co on nema, bude mit vetsi radost nez mi vsichni dohromady.
Hráč123 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 doporucuji nejdriv napsat dantemu, co si budem rikat, ma nejvetsi sbirku ps2 her a pokud budes mit neco,co on nema, bude mit vetsi radost nez mi vsichni dohromady. Určitě mu dám také vědet. Díky
Hráč123 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Soul Reaver 2 Way of Samurai 2 (bez manuálu) SingStar Singalong with Disney SingStar Popworld SingStar Anthems SingStar Legends SingStar Pop hits Silent Hill Origins The X-Files Resist or Serve Kingdom Hearts (platinum) Kingdom Hearts 2 Final Fantasy X (Platinum) (bez manuálu) Final Fantasy X (Platinum) (s manuálem) :) Yu Yu Hakusho Dark Tournament (bez manuálu) Disney/Pixar Monsters Inc. Scare Land Limited Edition Way of Samurai (bez manuálu) Metal Slug 4 Onimusha 3 Onimusha 2 Onimusha Dawn of Dreams Haunting Ground Suikoden Tactics Dragon Quest The Jorney of the Curseed King Final Fantasy X-2 (platinum) Nabídky sem nebo do PM..rovnou s cenou prosím...pokusím se to potom něják zaktualizovat abyste viděli kdo je nejštědřejší (a kdo naopak krkoun :)
Rowan Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 Ja jsem krkoun toz to nebudu ani psat :D
hubis78 Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2016 (upraveno) Soul Reaver 2Way of Samurai 2 (bez manuálu) SingStar Singalong with Disney SingStar Popworld SingStar Anthems SingStar Legends SingStar Pop hits Silent Hill Origins The X-Files Resist or Serve Kingdom Hearts (platinum) Kingdom Hearts 2 Final Fantasy X (Platinum) (bez manuálu) Final Fantasy X (Platinum) (s manuálem) :) Yu Yu Hakusho Dark Tournament (bez manuálu) Disney/Pixar Monsters Inc. Scare Land Limited Edition Way of Samurai (bez manuálu) Metal Slug 4 Onimusha 3 Onimusha 2 Onimusha Dawn of Dreams Haunting Ground Suikoden Tactics Dragon Quest The Jorney of the Curseed King Final Fantasy X-2 (platinum) Nabídky sem nebo do PM..rovnou s cenou prosím...pokusím se to potom něják zaktualizovat abyste viděli kdo je nejštědřejší (a kdo naopak krkoun :) Skvela nabídka o tom žádná, ALE!!! Nejde o to kdo je krkoun.... zalezi na tom jaky jsi ZID!! cest:* Upraveno Leden 11, 2016 uživatelem hubis78
headhot Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2016 haunting ground mam krabicku,ale chybi mne disk, to jsem ani nevedel. Jinak vsechno mam, akorat ten dragon quest nemam a na to bych stejne nemel cas. A koukam,ze jsi velky zpevak:D
chosefina Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2016 ďalšia dobrá vec z Last of Us http://www.ebay.co.uk/itm/The-Last-Of-Us-Titans-Vinyl-Figures-Playstation-/262231059219?hash=item3d0e306b13:g:HtAAAOSwFqJWkBw6
hora Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2016 Před týdnem jsem to sehnal za lepší peníze:wohow:
Mandaz Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2016 nový přírůstek, taková malá pejčovina k falloutu, funkční kapesní hodinky s logem vaultu. Vedle nich je steelbook k Evil Withni (japonská verze Psycho Break) pouze pro ukázku velikosti hodinek.
Recommended Posts