Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
Zdárek měl by někdo zájem o edici COD hardened EDITION, 100 % stav + nepoužit ani jeden kod ( skiny+nuketown+zombie mod) , steelbook, kartičky, hra, říkám 100% stav

Zajímalo by mě jako má teď cenu, přes net je ted vyprodaná , tedy nenašel sem ji někde, ani že by ji někdo prodával....

Dík

Ahoj, pokud myslíš BO3, měl bych zájem. Zítra odpoledne se ti ozvu

Odesláno
@kruta: Můžeš nahodit ceny?

@kubiczech92: To je COD: Black Ops 3? Verze PS4? A cena?

Ceny nechávám na dohodě, prodávám jen, když se někdo ozve ( že Manas) a nebo pokud nemám kam dát, což se stalo u těchto věcí. Takže nechám nabídnout a asi dostane ta nejvyšší. Jinak Rowan si může rovnou připočítat těch 50Kč co mi pořád dluží :cheesygrin:

Edit: Mad Max a FF jen Steel, Uncharted bez hry.

• Moderators
Odesláno

No, Mad Maxe Ripper's Ed. jsem nedávno sehnal, zklamalo mě, že to není steelbook, ale poslední dobou stále více používanější metalpak (nevím, ten plech a ty panty mi prostě fakt nesedí). Z dalších věcí mě zaujal tak už jen ten Uncharted, ale teď když píšeš bez hry, tak tím to pro mě padá ;)

Kdyby jsi tam měl někde nebo někdy steelbook k Fallout 4, tak to se určitě kdyžtak ozvi :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu