Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

No, muzes koupit pouze jednu CE na jednu osobu., postovne je temer stejne drahe jako samotna edice pochopitelne plus poplatky celnici a v neposledni rade teko rict zda edice obsahuje hru samotnou....cerpam z nakupu panzerhund edice kde nebyla hra, edice stala 120$ posta 100$ jen ted nevim zda to bylo vcetne dph ci jeste plus dph :(

Odesláno

Ja nevim no, odecti hru kktiny a figurku ze standartni ce a mas rucne delanou sochu s limitaci za hubicku ktera samotna ma cenu cele edice.....nejde o to kdo do cejk dela nebo kupuje jako investici, kruto, doprdele tohle si clovek poridi jenom kvuli investici, dlouho jestli vubec tu nebylo neco takoveho, i kdyz si art das do knijovny steel jodis k ostaznim steelum a sochu s figurkou vystavis tak cema zůstává resp spis leze stale nahoru :/ proste investice to je at se na to podivas z jakejokoliv uhlu....sakra

• Moderators
Odesláno (upraveno)
Na Bethesdě dle mého už nejsou.

Mě objednávka na Bethesdě neprošla. Tak jsem toho Dooma vzal přes Amazon.

Ale houby. Na Amazonu je 119,90$. A poštovný plus clo je 40$.

Na Amazonu vychází s nejlevnější dopravou na $119.99 + $41.51 = $161.50, což je ještě oproti CZ shopům krásné (cca 4.100 Kč v závislosti na kurzu banky vs 4.799 Kč).

Nicméně jsem ji vzal na Bethesdě za $119.99 se vším všudy :D

Upraveno uživatelem drak3go
Oprava ceny 1 <-> 9
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu