Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno (upraveno)

Osobně mám do konca roku u jrc jak ten ff tak i sběratleku na the last guardian (obé už zaplacené). Na xzone je už neměli, na originalkách zase nejde platit dopředu ještě před vydáním hry převodem, takže jrc to jistí.

EDIT:

Xzone znovu nahodilo collectorku se sosku i specialku se steelbookem za 1799

Upraveno uživatelem Mandaz
Odesláno
před 9 hodinami, drak3go napsal:

Já tam vidím cenu €139.99, což je dnes cca £120. To tam za ty body moc výhodu nemáš :)

Pokud mas herni body, tak mas slevu 20%.  100 ubisoft pointu = 20% na kazdou objednavku

takze to vychazi na 111 euro a 8 euro posta,takze 119 euro. Chybu v mene jsem opravil. Cely den nakupuju v librach a pak si to pletu:D

Odesláno

draku, nejakych 400e-600e, jak kdy, nekdo da levne a hned to zmizi a nekdo za draho a zmizi take jen pozdeji

a že Vás mám strašně rád, jestě jednou Vás budu otravovat :)

Press Kit Dark Souls 1, v dnešní době velice exklusivní a těžko sehnatelný kousek, a teda taky pěkná pálka za něho když se někde objeví, co se limitace týče, tam si nejsem jist, nikde není nic napsané, ale občas je někde zmíňka o 300-500ks. Každopadně tím se u mě kruh uzavřel pravděpodobně :)

200.jpg?ver=0

http://rowan-games.rajce.idnes.cz/Dark_Souls_I_Press_Kit/

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu