miz012 Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Způsob zápisu zpět do NAND můžeš zvolit jak přes Xell, tak přes Flash360 ale i přes J-Runner, kde ale potřebuješ nějaký HW NAND flasher. No ja to spis myslel na vyrobu toho bin souboru... Drive jsem pouzival JTAG TOOL Coolshrimp a tam se nic nevolilo... A v J-RUNNERU se take nic nevoli (jako verze jtagu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 21, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 No ja to spis myslel na vyrobu toho bin souboru... Drive jsem pouzival JTAG TOOL Coolshrimp a tam se nic nevolilo... A v J-RUNNERU se take nic nevoli (jako verze jtagu). Pokud jsi nikdy neřešil při sestavování Nandflash.bin změnu SMC, která musí korespondovat se způsobem zapojení Jtagu, pak máš zřejmě standardní instalaci a tak bys dle screenu co jsi sem dával hned v úvodu měl zvolit variantu se "Stock SMC". Pokud bys totiž měl Jtag udělaný metodou AUD_CLAMP případně v kombinaci s TRAY_EJECT, musel bys vždy použít při tvorbě Nandflash.bin alt. SMC a to jsi podle toho co píšeš zjevně nikdy nemusel. Ostatně, není nic jednoduššího než zkusit to s tím Stock_SMC a nic horšího než to, že ti to nepojede se stát nemůže. Vždy se můžeš vrátit zpět do výchozího stavu, pokud máš zálohu svojí NAND. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Ahoj. Tak jsem udělal všechno podle návodu ale xbox se vůbec nezapne. Ani do Xellu to nenaběhne. Poradte PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Od kdy mas JTAG udelany? A pokud mas original nand, tak staci jen zkouset, ktera moznost je spravne. Samozrejme musis nahrat nand HW flasherem. Ale to vse ti psal uz Drak3go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slechta10 Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 OK díky le už sem Xbox poslal Drak3govi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 No ja to spis myslel na vyrobu toho bin souboru... Drive jsem pouzival JTAG TOOL Coolshrimp a tam se nic nevolilo... A v J-RUNNERU se take nic nevoli (jako verze jtagu). Včerejší nová verze J-Runneru už pamatuje i na uživatele Jtagu provedeného všemožnými způsoby :-) 22.4.2012 - New release of J-Runner v0.2 Beta... * added support for updating jtags of any wiring (creating aud_clamp, Open_tray updated images etc) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.