forlanek Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Chtěl bych poradit jestli má cenu kupovat Iphone 3G, mám omezený finanční možnosti a nějaký HTC za 5 tisíc moc nechci. Rád bych tedy věděl jaký nevýhody by ten Iphone 3G měl. Je mi jasný že to bude pomalejší než 4S ale jde mi hlavně o aplikace. Dík za každou radu :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetersonCFC Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Já bejt tebou, tak si radši koupím o něco dražší iPhone 3GS, na kterým rozjedeš iOS 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Únor 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 A ten 3G má horší OS ale co to má za konkrétní nevýhody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetersonCFC Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Tak třeba za nějakou dobu už budou aplikace, který už na iOS 4 nerozjedeš. Další výhoda je třeba iCloud, iMessage a vylepšení foťáku, ale je toho víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Na 3G už teraz nespustíš 80% 3D hier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 na 3G už skoro žadny hry a app nevychazej.....Apple jestě podporuje 3GS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpw Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Přesně tak radši 3gs...na bazarech se dají sehnat ve slušném stavu za 4,5 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Sice si tu udělám inzerci ale prodávám HTC HD2 za 3800,- tak o tom popřemejšlej :-D Ale asi zájem nemáš a chceš iPhone :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twothrones Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 iphone jedine 3gs a pozdejsi modely ... 3g jsou vyhozeny prachy - nezahrajes si na tom skoro zadny hry a aplikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Už ani 3gs neber, za chvíli bude iOS 6 a ten už na 3gs nepojede. Teď už se vyplatí jít nejmíň do iP 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gylly Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Už ani 3gs neber, za chvíli bude iOS 6 a ten už na 3gs nepojede. Teď už se vyplatí jít nejmíň do iP 4. iOS 6 na iP pojede. Jen bez nějakých aplikací ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 V čase keď to písal, ešte nebolo známe či to pôjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 V čase keď to písal, ešte nebolo známe či to pôjde. minimalni pozadavky ip4. jinak to sou vyhozeny penize..,,,predchudci byli na hovnb... spatny fotak a td Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Měl jsem 3G když byl jako poslední verze Iphonu, měl jsem z toho 3. světovu :D prostě bomba, vše fugovalo, byl rychlí a všechny aplikace fungovaly, poté jsem ho prodal. Asi před rokem (kdy už byl 3GS a 4) jsem si ho koupil znovu. Jaké bylo mé překvapení - na novém IOS vše hrozně pomalé, skoro žádná aplikace nešla. Většinou ty co jsem chtěl už nebyly pro 3G, ale minimálně pro 3GS a 4. No, asi za 14 dní jsem ho prodal silně po cenou a byl jsem rád, že se ještě někdo našel co byl tak naivní jako já :D Nakonec jsem si koupil Samsung galaxy S a to byl přesně telefon u kterého jsem byl absolutně spokojený. HD hry bez sekání, 720p filmy atd.To nemluvím o 4 palcovém supelamoled displeji. Bohužel musel jsem napsat byl jsem spokojen, protože asi po měsíci mi manželka bouchla svím telefonem na na můj a zrovna do displeje :cry: a telefon jsem dal na odpis, ale to už je jiná kapitola....:D Má rada tedy zní, v dnešní době v žádném případě nekupovat 3G.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Hele měl jsme všechny iphony 2g,3g,3gs,4 krom 4s a muzu ti rict ze skok z 3g na 3gs byl velky hlavne ve vykonosti, drive trvalo dobu u 3G nez se ti napriklad načetli zpravy u 3gs to bylo hned.. Kazdopadne 4ka byla revoluce, kdybych si mel vybrat tak beru bud 4 nebo 4s je to ohromny skok . 3G si opravdu nekupuj je to hrozně pomalé a zachvili by ses toho chtel stejne zbavit, kdyz uz tak tu 4ku, da se sehnat i kolem 7tis kdyz dobre hledáš a opravdu budeš spokojenej, jak s kvalitou displeje, tak fotakem a rychlostí je to nesrovnatelné s 3G . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Hele měl jsme všechny iphony 2g,3g,3gs,4 krom 4s a muzu ti rict ze skok z 3g na 3gs byl velky hlavne ve vykonosti, drive trvalo dobu u 3G nez se ti napriklad načetli zpravy u 3gs to bylo hned.. Kazdopadne 4ka byla revoluce, kdybych si mel vybrat tak beru bud 4 nebo 4s je to ohromny skok . 3G si opravdu nekupuj je to hrozně pomalé a zachvili by ses toho chtel stejne zbavit, kdyz uz tak tu 4ku, da se sehnat i kolem 7tis kdyz dobre hledáš a opravdu budeš spokojenej, jak s kvalitou displeje, tak fotakem a rychlostí je to nesrovnatelné s 3G . Souhlasím, výkon, kvalita displeje (když jsem viděl poprvé rozdíl 3g a 4g displeje tak jsem nechápal) radši si ještě počkej a přišetři, je to rozumější. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Haló, téma je z februára (2. Mesiac v poradí :D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Haló, téma je z februára (2. Mesiac v poradí :D). Oživený topic vždy zbožňuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Myslim ze kdyz se ti zadari tak za 5000 (mozna kdyby si sehnal jeste neco vic..) tak sezenes i iPhone 4...jako mobil kazdopadne doporucuji iPhone...at uz to bude jakkakoliv verze... U tech starsich se setkas s horsim displejem, horsim fotakem, vykonem (znacne pomalejsi vsechno) a taky tam nepujdou ty nejnovejsi verze iOS...to jsou podle me ty nejzasadnejsi rozdily.... Podle me ale nema cenu kupovat 3g, jedine (v nejhorsim pripade) tu 4ku a vyssi... Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Znova opakujem... Haló, téma je z februára (2. Mesiac v poradí :D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Za 5000 ip4? Tak leda nějakou čorku, nebo bklokovaný a koupí to jen trouba, co neví, že odblokovat to nejde. Hele, Pr3dator co je za problém, že oživil staré vlíkno, když není OT? Já si myslím, že to je OK. Teda, já sem se svojí 4 spokojená a 3G bych si nekoupila, i když... záleží na ceně a na stavu. Třeba takový 2g bych nechtěla ani za kačku. Co sem koukala, tak to každej nabízel aspoň za 500 a s prasklým sklem a to se teda fakt ani nevyplatí opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Problém je, že ten čo položil otázku už odpoveď nepotrebuje, takže ide o čistý posthunting. To by ale mal zvážiť moderátor/admin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Pozor, máme tu nového šerifa! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.