cjakub Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 podla mna sa to hra ako standardna 3rd person akcia.. odporucam najvacsiu sensitivity a vyuzivat sixaxis, ked som si na to zvykol tak kazda druha strela headshot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 podla mna sa to hra ako standardna 3rd person akcia.. odporucam najvacsiu sensitivity a vyuzivat sixaxis, ked som si na to zvykol tak kazda druha strela headshot.. Já jsem si právě nebyl jistý jakou mám použít sensitivitu. Mám ji na třičtvrtě. A co znamená to sixaxis? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Sláva , platinovka hotová.. Hraje se to luxusně, na to ovládání při střelbě jsem si zvykl a už 1440 headshot :))) Další hry prosím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Sláva , platinovka hotová.. Hraje se to luxusně, na to ovládání při střelbě jsem si zvykl a už 1440 headshot :))) Další hry prosím :) Gratuluji :-) A jakou používáš sensitivitu ty? Myslím v options hry. Měnil jsi to, nebo jsi to nechal jak to bylo původně nastavené a to na půlku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Já jsem si právě nebyl jistý jakou mám použít sensitivitu. Mám ji na třičtvrtě. A co znamená to sixaxis? :-) senzitivita na maximum, sixaxis je to gyroskopicke ovladanie, napr tu je to vidno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 senzitivita na maximum, sixaxis je to gyroskopicke ovladanie, napr tu je to vidno Tak to je masakr :-) Vůbec mi nedošlo, že to tak jde. Hned tzo musím zkusit .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Gratuluji :-) A jakou používáš sensitivitu ty? Myslím v options hry. Měnil jsi to, nebo jsi to nechal jak to bylo původně nastavené a to na půlku. Díky, já to nechal tak jak to je nastavený.. mě se hraje s tím parádně :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 čs borci poradtě prosím co mám dělat na začátku 13 kapitoly? hold the back of the parchment up to a bright light? vubec nevim ..:) dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 Podle toho by jsi mel namirit vitu na nejaky svetlo doma nejakou lampicku nebo neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) Aký je rozdiel medzi hard mode a crushing mode? A ešte ak by ste mi mohli vysvetliť čo je to ten black market a ako to funguje. Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem Keles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Tak a dohrané. Toto je prvá hra kde sa mi podarilo dosiahnuť platinovu trofej. Skvelý zážitok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.