tekken90 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Chci se zeptat, je lepsi Vitu vypinat nebo nechavat ve spankovem rezimu? Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 kdyz dyl nehrajes tak ji uplne vypinej... jinak pohoda staci uspat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tenebrae Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 (upraveno) Rozumim tomu dobre kdyz mam EU kod na 30denní plusko tak si proste stahnu ty hry zadarmo, za mesic je dohraju a pak vymazu? To je to vazne tak jednoduchy? A jeste jedna otazka, hry z PSP na Vite asi neobsahuji trofeje,ze? Upraveno Prosinec 31, 2012 uživatelem Tenebrae Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 presne dokud mas plus aktivni tak muzes pouzivat hry co k nemu patrej, jak zkonci hry umřou, páč ty hry sou benefit k premiovemu členství... co jsem hral 2kousky tak pspčkovy trofeje nemeli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kozlik86 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Zdravím kolegy pařany, pokoušel jsem se hledat ale nic jsem nenašel.Jde VITA nějak nastavit a by při stahovaní z PSN nepřecházela do Stand-By režimu? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 A proč to potřebuješ? Vita stahuje na pozadí i ve sleep modu. Jinak nastavit to nejde, jedině změnit limit přechodu do stand by na maximální hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kozlik86 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Protoze ve stand by rezimu mi nefunguje stahovani po probuzeni mam v download listu u stahovane polozky paused a musim dat pokracovat aby se zaclo opet stahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 máš nejnovější fw(nemáš li hack tak asi stopro máš vid.. ) ? jen starý fw stahovali jen když usnuli samy a ne po ručním přepnutí do standby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kozlik86 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Ano mam oficialni fw, takze jestli te spravne chapu tak musim vitu prepnout do standby sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 nvm co máš špatně, ale vita se sama uspí a stahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 stahuje kdyz se vypne sama i kdyz vypnes ty .. se starym fw jen kdyz usnula sama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Cau uvažuji o koupi téhle vity http://www.exasoft.cz/sony-ps-vita-wi-fi-black-konzole-littlebigplanet-voucher_d58615.html , nepíšou tam + 4GB karta, ale ta hra je voucher, nemáte někdo zkušenosti s tímto obchodem, nebo nekupoval už někdo od nich tuhlel vitu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 No 4Gb karta tam nebude když ji přímo nepíšou, na to můžeš rovnou zapomenout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 4GB jsou malo, ja mam 8GB kartu a ta mi uz taky nestaci...chce to aspon 16 nebo jeste lepe 32 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 ok ale člověk si koupí psv se hrou a ani si ji nestáhne dokud si nekoupí kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Ahoj, na PSN se dí za 390 Kč koupit Playstation Plus 90 day Membership (Subscription). Co přesně to znamená. Asi to nebude to, že když si tohle koupíte, tak pak máte ty výhodnější ceny nějakejch her? Přijde mi to jako nereálný, jelikož s PS+ je na PSN Gravity Rush a Uncharted zadarmo a to by bylo výhodné si to koupit. K čemu to teda doopravdy je? Vím že je tam anglickej popis, ale s angličtinou nejsem velkej kamarád... Můžete mi teda někdo zkušený s tímto problémem odpovědět? Děkuji za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 pokud si koupíš PS+ dostaneš každý měsíc několik her "zdarma". Pokud bys měl i PS3, tak máš 3 hry na PS3 + 2 hry na PSV každý měsic po dobu předplatného "zdarma", potom ještě dostáváš další slevy na digitálni obsah, máš cloud kde si můžeš ukládat save, nějaké blbiny jako theme a avataři, a občas se objeví i nějaká ta betaverze. Pokud ti ale PS+ skončí, hry, které si získal "zadarmo", ti přestanou fungovat a budeš si je moct zahrát, až si zase prodloužíš PS+. Obsah zakoupený ve slevách ti zůstává i povypršení ps+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 peeeca > ano, je to presne tak, jak pises, byt se ti to muze zdat divne ;). Navic behem cervence budou GR a Uncharted nahrazeny jinymi hrami, takze budes mit dalsi zdarma. Ale pravda, muzes je hrat pouze po dobu, co budes mit zaplaceny PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noba Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Ahoj, zajímalo by mě jak to je s PS+ když ho mám placené a tu hru co je zdarma si nestáhnu, tak mohu si jí stáhnout pak jindy? A nebo pokud si ji stáhnu, smažu jí z karty, tak mohu si ji potom zas někdy stáhnout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 musis si ji alespon jedenkrat "koupit zadarmo" dokud je dostupna. Stahovat ji nemusis. Pak ji budes mit opravdu "koupenou" a stahnout si ji kdykoliv v budoucnu. Samozrejme omezeno po dobu zaplaceneho PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martoch Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 Ahoj všem, mám prosím dotaz: mám 8Gb kartu a na ní plné hry i dema a chci si koupit ještě jednu 8Gb kartu, jak to bude s hrama co mám na staré kartě, když do Vity vložím tu druhou? jsou savy z her co mám na kartě, nebo ve Vitě? bude to fungovat tak, že když vložím jinou kartu a stáhnu na ní další hry, tak je budu moct hrát a pak zas jen přehodím karty a můžu hrát ty moje staré hry co jsem na ní měl? Mám možnost mít tu další 8 Gb kartu za pár kaček a na té první už mi dochází místo, tak jestli budu moct karty jen tak libovolně přehazovat a hrát hry co na nich budou?! Díky moc za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 Ano, pokud nemáš PS Plus tak hlavně hry nemaž, protože savy jsou uvnitř celých her. Přehazovat se karta tedy normálně dá, ale je to pěknej vopruz - rozhází ti to menu (ne že by to bylo nějak extra důležitý) a pořád psv vypínat a zapínat taky není moc zábava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martoch Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 tak díky :) a jak to myslíš konkrétně rozhází menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 pár ikon aplikací budeš mít možná trochu jinde v menu, to je ale v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 Když mám PS+, tak můžu hry smazat a pak je znova stáhnout i se savy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tekken90
Do tohoto topicu piště vaše otázky ohledně nové konzolky od Sony, aby bylo možno případně sepsat nejčastější dotazy, které se budou dát snadno najít ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
26
24
20
20
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8
25
bře 4
20
zář 10
18
srp 24
17
Top Posters For This Question
pilulkin 26 posts
aaischa 24 posts
valis1 20 posts
Dweightee888 20 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 8 2014
25 posts
bře 4 2015
20 posts
zář 10 2012
18 posts
srp 24 2012
17 posts
413 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.